Merhaba,öpüyor musunuz? Fazla öpmeden kızarabiliyor.
Bir de salyası akıp islatiyorsa ondan da olabilir.
Ya da sizin yeşilininiz birsey dokunabilir şayet emziriyorsaniz
Ben değilde ablası çok fazla öpüyor
Bende kıyamıyorum ablasına 6 senedir kardeşi olmasını bekledi Ablası ergenlik dönemine girdi yüzünde akne sivilce kaynıyor ondan olabilirmi?
Salyasıda çok akıyor
Sadece emiyor mama almıyor belki yediğim bişey dokunmuştur ama ne bilemedim hep aynı şeyleri tüketiyorum.
Bide yüzünde küçük sivilceler var alnındada hafif var

Pircici kuzum sen ocean mikrofer i naısl buldun kaç eczane gezdik yok doktorda kaldırılıyor sanırım bulursanız alın demişti
6.yada 8.mi ne eczanede bulduk Evet depolarda da yok. Muhtemelen ben de bulamayacağım. Başka marka arayışına geçeceğim bulamazsam bakalım. Müsait anda firmayı arayıp soracağım. Kalkıyor mu diye..

Ben de hamileligimden beri ajandaya notlar aliyorum, bos sayfalara yazilar yaziyorum. Buyuyunce verecegim

Evet nutella berbat bir sey bende kestigimden beri iyi cocugun yuzu..deneyin..tereyagida yapat onuda kesmeyi deneyin
Aaa öylemi bilmiyordum hemen kesiyorum
Ama nutellanın tadı çok güzel kızım 10 gün önce pankek yapmıştı yedim ondan sonra oldu olan hiç aklıma gelmedi ondan olabileceği çok sağol canım düşününce nasılda denk gelmiş nutella kesin

Eskiler der ki o sivilceler büyüdüğünü gösteriyor

6.yada 8.mi ne eczanede bulduk Evet depolarda da yok. Muhtemelen ben de bulamayacağım. Başka marka arayışına geçeceğim bulamazsam bakalım. Müsait anda firmayı arayıp soracağım. Kalkıyor mu diye..
Buldugun yerde tüketim tarihi uzaksa üç beş tane alsaydın
Doktor bulamazsam diye baska marka önerdi öyküyü emzireyim söyleyecegim
Trendyolda falanda görmüştüm ama internetten almak ne kadar dogru bilemedim

Buldugun yerde tüketim tarihi uzaksa üç beş tane alsaydın
Doktor bulamazsam diye baska marka önerdi öyküyü emzireyim söyleyecegim
Trendyolda falanda görmüştüm ama internetten almak ne kadar dogru bilemedim
Son 1 taneyi aldığımda. Her eczanede depo sorgulaması da yaptirdik. Depolarda yoktu.

Sizde küçük doğmuşsunuz en az doğan biziz sanıyordum benim ilk kızda 2200 doğdu erken doğmuştu ama o bu bebiş 37 de2400 sanirim 2200 e düşmüştür hastane çıkışı sağlıklı olsunlarda en onemlisi o ama çok minik gorunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…