Merhaba,öpüyor musunuz? Fazla öpmeden kızarabiliyor.
Bir de salyası akıp islatiyorsa ondan da olabilir.
Ya da sizin yeşilininiz birsey dokunabilir şayet emziriyorsaniz
Ben değilde ablası çok fazla öpüyor
Bende kıyamıyorum ablasına 6 senedir kardeşi olmasını bekledi Ablası ergenlik dönemine girdi yüzünde akne sivilce kaynıyor ondan olabilirmi?
Salyasıda çok akıyor
Sadece emiyor mama almıyor belki yediğim bişey dokunmuştur ama ne bilemedim hep aynı şeyleri tüketiyorum.
Bide yüzünde küçük sivilceler var alnındada hafif var
6.yada 8.mi ne eczanede bulduk Evet depolarda da yok. Muhtemelen ben de bulamayacağım. Başka marka arayışına geçeceğim bulamazsam bakalım. Müsait anda firmayı arayıp soracağım. Kalkıyor mu diye..
Kızlar, belki yapmak isteyen olur diye yazıyorum. Ben oğluma e-mail adresi aldım. Ayda 2-3 kez mail atıyorum :))) mesela bugün 4. Ayı, geçtiğimiz haftalarla ilgili, yaşadıklarımızı, onun sevdiği şeyleri yazıyorum. 15-16 yaşlarına gelince vereceğim adresini ona :)))
Aaa öylemi bilmiyordum hemen kesiyorum
Ama nutellanın tadı çok güzel kızım 10 gün önce pankek yapmıştı yedim ondan sonra oldu olan hiç aklıma gelmedi ondan olabileceği çok sağol canım düşününce nasılda denk gelmiş nutella kesin
Ben değilde ablası çok fazla öpüyor
Bende kıyamıyorum ablasına 6 senedir kardeşi olmasını bekledi Ablası ergenlik dönemine girdi yüzünde akne sivilce kaynıyor ondan olabilirmi?
Salyasıda çok akıyor
Sadece emiyor mama almıyor belki yediğim bişey dokunmuştur ama ne bilemedim hep aynı şeyleri tüketiyorum.
Bide yüzünde küçük sivilceler var alnındada hafif var
6.yada 8.mi ne eczanede bulduk Evet depolarda da yok. Muhtemelen ben de bulamayacağım. Başka marka arayışına geçeceğim bulamazsam bakalım. Müsait anda firmayı arayıp soracağım. Kalkıyor mu diye..
Buldugun yerde tüketim tarihi uzaksa üç beş tane alsaydın
Doktor bulamazsam diye baska marka önerdi öyküyü emzireyim söyleyecegim
Trendyolda falanda görmüştüm ama internetten almak ne kadar dogru bilemedim
Buldugun yerde tüketim tarihi uzaksa üç beş tane alsaydın
Doktor bulamazsam diye baska marka önerdi öyküyü emzireyim söyleyecegim
Trendyolda falanda görmüştüm ama internetten almak ne kadar dogru bilemedim
(merhabalar agustos ayından beri aktivasyon işlemini bi türlü yapamadığım için gruba yazamadım). 3 eylülde doğan pamuk kızım var cokşükür. yavrular sağlıkla büyüsün herkese sevgiler
2200gr doğdu.
Ayına göre biraz düşük ama yine de persantile bakınca normal ölçülerde. Kendi doğum kilosuyla kıyaslayınca çok güzel. Yaşıtlarını tam yakalaması bir yaşını bulur. Büyük kızım da öyleydi. Sağlıkları yerinde olsun yeter ki.
Sizde küçük doğmuşsunuz en az doğan biziz sanıyordum benim ilk kızda 2200 doğdu erken doğmuştu ama o bu bebiş 37 de2400 sanirim 2200 e düşmüştür hastane çıkışı sağlıklı olsunlarda en onemlisi o ama çok minik gorunuyoruz
(merhabalar agustos ayından beri aktivasyon işlemini bi türlü yapamadığım için gruba yazamadım). 3 eylülde doğan pamuk kızım var cokşükür. yavrular sağlıkla büyüsün herkese sevgiler