Bende hic adet olmadim ve biraz tirsiyorum dikkat etsemde. olunca icim rahatlayack sanirim

Arkadaslar, bebeklerinizde ya da yakin cevrenizde hidrosele (su fitigi) rastlayaniniz var mi? Bebegimde su fitigi cikti sünnet olamiyor bu sebeple. Goturdugumuz cerrah 1 yasina kadar kendiliginden gecer buyuk ihtimal gecmezse 13. ya da 14. ayinda hem sunnet hem de fitigi ameliyat ederiz dedi.
Basit bir ameliyatmis ama yine de cok üzülüyorum, merak ettim kendiliginden gecme orani yuksek mi gercekten diye.

Tatlı annelere bir sorum daha var biraz tuhaf gelebilir size ama kafama takıldı
Oğlum sırtüstü yatarken hep ayakları havada bu normal mi?

Eklentiler

• 3BA5299F-794F-4ADC-AA06-5F8729590A10.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 47
Benim kızım da öyle. Geçen kadının biri “senin sütün bebeğine yaramıyor herhalde” dedi imalı imalı. Allah’tan ikinci çocuğum da “hı, hı” deyip geçebildim. İlkinde uzun uzun açıklamalar yapmaya çalışıyordum.

Vaaayyy sizin herşey yolunda nazar değmesin uyku bile düzen de maşallah

Işte benim 2. Cocuk ondan takiyom ya oda zayıftı hala zayıf benim anne tarafım hep zayıftır genetik olduğunu düşünüyorum ben 56 kiloyum aşırı zayıf değilim annemler hep zayıftır bari bu bebiş normal olsaydı o süt yaramıyo muhabbetini ilk kızımda çok yaptı kaynanagil bunu görmediler daha fotolardaysa tombik duruyo aslindavkilo alımı iyi ama iste kucuk dogunca. Ilkinde 2200 doğmuştu 4. Ayda tam 6 kiloymuş şimdi ama 4 den sonra çok kötü gitti umarim bu bebiş ablası gibi olmaz

Bi arkdsm gebelik sekerine bile sebep oldugunu soyluo o seyin..kiz kasik kasik ondan yiyordum diyor

Öykümde aşısını oldu coook agladı cok
Geçmiş olsun gündaş bizimkiler biz de bugün olduk aşıyı haftasonuna denk geldiği için. Ayy nasıl kanadı çok ağladı ilk defa tek başıma aşıya gittim çok zor oldu benim için şimdi uyuyor neyse ki

Şu an kucağımda ikinci uykuyu uyuyor gece çok sık uyandı
İster istemez Plm123 sözü geliyor aklıma gündüz çok uyursa gece uyumaz diye
Böyle bir duruma mi düştük acaba yoksa atak huysuzluğu muydu gece ?
çocuğum konuşsa diyecek ki
-uyusam suç uyumasam suç, sal beni anne

Uykuya geçemiyor demek ki kuzum kendisi, ondan huzursuz oluyo kıyamam
Hırsını da ağlayarak atıyo
Hep mi böyleydi yoksa düzeni bozulunca mı böyle.
Allah razı olsun canım bende seni seviyorum elbette
Yok böyle değildi bu atak vurdu bizi kuzum

Kesinlikle en azından sırtım belim ağrımıyor
Daha ölçülü bir yanlış alışkanlık hiç değilse
Ben de başladım ayağa koymaya
Sizi bücürükler yav

Ay cok zor ya ben dısarı cıkmak istedim kötü oldun pıtır pıtır yaslar aktı
5.ay 2
6.ay 3
7.ay 2 aşısı var

Neyse ki kimseye bisey olmadı leke çıkar gider

Ya niye öyle bizimki de uykusu hafifken herşeye kalkıyor , bazı seslere sıçrıyor
Dün beşiğinde kolumu kaldırdım başını sevivem bir az irkildi tırstı görende çocuk niye korkuyor diyecek
Derin uykuya dalmiyorlar gunduz galiba. Az once uyuttum, sabah 10'dan beri uyanikti. Uykusuzluktan huzursuz oldugu halde direndi. En sonunda uyuttum, kendime bir kahve koyayim dedim. Pat uyandi neyse biraz pispis, emzigini geri verdim uyudu ama pek umudum yok. Yarim saate uyanir yine. Evde de yalniziz, cok sessiz. Sadece yagmur sesi var. Hava da tam uyuma havasi aslinda

Gecmis olsun canim, niye kanadi asi yeri? Tek basina asiya gitmek zor, ben cesaret edemem. Asi vurulurken bakamiyorum bile. Esim tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…