Tatlı annelere bir sorum daha var biraz tuhaf gelebilir size ama kafama takıldı
Oğlum sırtüstü yatarken hep ayakları havada bu normal mi?
Cok tatli, bizimki de oyle her zaman olmasa da. Daha ayaklarini tutacaklar, onu iple cekiyorum.

Ya niye öyle bizimki de uykusu hafifken herşeye kalkıyor , bazı seslere sıçrıyor
Dün beşiğinde kolumu kaldırdım başını sevivem bir az irkildi tırstı görende çocuk niye korkuyor diyecek
Bizimkide öyle ya gözleri açık duruyor mesela yanına gidince sıçrıyoo birden sonra baya ağlıyo

Ne guzel, masallah. Bence de iyi yapmissin. Benim doktorum da ilk 2 aya gore az kilo aldigimiz halde mama onermedi, daha cok emzir, yediklerine dikkat et dedi.

Henüz hiç adet olmayan yok mu?Bizde hala tık yok
Tam 3. Ayi doldurdugumuzda oldum ilk adetimi. Ama ne olmak, dogumda bu kadar kanamadim. 10 gun surdu bir de. Ikinciyi de eski duzenime gore 28. Gunde oldum. Duzene girdi galiba. Ikincide nispeten daha az kanamam oldu ama yine de coktu.

Benim büyük kızım 1800 doğdu. Anne baba olarak maşallahımız var ama çocuklarımız minnak doğuyor. Gerçi büyük kızımın boyu kilosu şu an normal. Yaşıtlarından bir farkı yok. Çok yemek seçen ve genel anlamda yemek yemeyi sevmeyen bir çocuk. İnşallah ikincisi öyle olmaz.

(merhabalar agustos ayından beri aktivasyon işlemini bi türlü yapamadığım için gruba yazamadım). 3 eylülde doğan pamuk kızım var cokşükür. yavrular sağlıkla büyüsün herkese sevgiler
Merhaba gundasiz benim oğlum da 3 eylül hoşgeldin

Hmm anladım doğru söylüyosun, evet galiba tek seferlik olmaz. Bugün üstelik 1de kendisi uyandı, gittik sağlık ocağına aşı oldu şimdi uyuyo. Bugün yarın da öyle geçecek anlaşılan

Kızlar sezaryenden sonra ilk doktor kontrolüne gittiğimde bana idrar kaçırma var mı diye sordu yoktu o zaman ama şimdi idrar kaçırma değil de WC ye zor koşuyorum. Sezaryenden sonra böyle oldu. Kesilen kaslarla mı ilgili acaba ya düzelir mi acep

Ha işte o uzun uzun açıklama yapan bendim ilk cocugum şimdi geçti hee diyorum

Merhaba arkadaslar benimde 1 eylul dogumlu kizim yasadiginiz cogu seyi bende yasiyorum bu ara gece uykularinda cok kalkiyor ve huzursuz agliyor hemen hemen uc haftadir boyle onceden bu kadar kalkmazdi gun icinde huzurlu bir sikinti yok gece niye boyle acaba diye dusunuyorum burayi okuyunca cogumuzun ayni seyi yasadigini gorunce de Bebislerimiz saglikli olsun bunlarin hepsi donemsel gecicek diyorum.

Ben 3. Yü oldum bitti bile kırkım çıktı 15 gğn sonra oldum hemen ben sonra da düzenli Bi şekilde devam etti
Ben de aynen
Acelem varmış gibi 40la birlikte ilki sonra iki geçen hafta da 3ü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…