Bizimde bi ara 2 kere kalkiyordu simdi 2 saatte bi gece emmwk istiyr sabaha karsi mikirdiyr tam uyutuyrm eşimin bitmeyen alarmlari bazen basa sariyorz

Bi arkdsm gebelik sekerine bile sebep oldugunu soyluo o seyin..kiz kasik kasik ondan yiyordum diyor
O derece yani daha yemem oğlumun sağlığı daha önemli belki gebelik şekerim ondan çıkmıştır kim bilir ne yediğimi hatırlamıyorum o dönem

Merhaba çok açıklayıcı yazmışsınız çok güzel Rota aşısının ilk dozunu ne zaman yaptırdınız? Biz ikinci ayda yaptırdık ilk dozunu ama doktor 2. Dozunu 4. Ayda yapılaş dedi. Siz 5. Ay demişsiniz ondan sordum.

Sadece yagmur sesi var. Hava da tam uyuma havasi aslinda
Aynı fikirdeyim ne uyunur ya bu havalarda
Kuzum 5.yılda geldi
4 sene çok güzel uyudum çok şükür
Çalışmadığım zamanlarda bebiş yok diye depresyon takılıyordum
Ama şu an o günlerde yattığım uyuduğum günlere nasıl özeniyorum bir daha öyle bol uykularımız olmayacak sanırım

Ne guzel, masallah. Bence de iyi yapmissin. Benim doktorum da ilk 2 aya gore az kilo aldigimiz halde mama onermedi, daha cok emzir, yediklerine dikkat et dedi.
Bizim kız bi gecen ay cok az aldı hemen basla dedi. Artıkemme süresi azalacak ilgisi dışarı yönelecek falan diye önermişti ama bu ay cok şükür toparladık
Kusması olmasa alacak eminimde iki gündür gene basladı yogun sekilde kusmaları

Biz ilk ay iyi almostok 1300 civari yüzü minyon goren ileride toparlar diyrdu mayali pogaca mi sismesinden kilo tahmini yapiyrsnz diydum ama Icimden
Ay artık o kadar bi bosvermislik var kii boşuna uzmusum kendimi, işte ama lohusalık şimdiki aklı duyguları olmuyor insanın

3-5-7. Ay diye gidiyor bizimki iki ay arayla
6.ayda diğer menenjiti yaparız dedi ama saglık ocagında 6.ay 3asısı varmıs 4.de onu yaptırmak istemem
Nimenrix mi diger dedigin? Bizim doktor da once 6. Ayda yaptirmamizi soylemisti. Ama 6. Ayda cok asisi var deyince 7. Ayda yaptirabilirsin dedi. Ama sadece 3 doz bexsero oneriyor. Niyeyse nimenrix'i soylemedi. Benim de kafam cok karisik. Ikisi farkli bakterilere karsi koruyormus.

Valla benimde öyle doktor 3. De olsa böyle olur dedi eşim 185 cm ben 160cm bana çekmişler sanirim

Benim oglum kusmuyordu normalde. Bir haftadir kusmaya basladi. Doktor gaviscon verdi. Dun onu da kustu.

Bexsero vurulduk 1.dozunu
Diğer menenjit asısının ismini bilmiyorum ama 6. ay vuruluruz demişti 6.ay 3ası var 4.yü vurdurmam 7.ay rota ve bexsero var 8.ay vurulabilir ası yoksa

Merhaba canım bize de su fıtığı var dedi cerrah ama sünnet oldu, yani bu durumdan kaynaklı sünnet olamaz gibi birşey söylemedi. 3 ayda bir kontrole gelin 1 yaşına kadar düzelir, düzelmezse ufak bir operasyon gerekir dedi

Geçen aklıma gelmistin çok sık ugramiyosun nasilsin,bebis nasıl

Hadi ya o bize iyi geliyordu
Ama ben 1paket kullanıyordum sadece
Sabah ogle aksam yazmis ama ben gunde bir kez ancak verebiliyorum. 2 sase veriyorum, kilosuna gore oyle yaziyor icinde. Duzenli versem belki ise yarar ama tekken firsat vermiyor hazirlamama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…