Aminn inşallah paylaşırım. Evet orda seminer vermişti gitmiştim ben de
Evet her konuda olduğu gibi bu konuda da ayrılıklar var. 4. Aydan sonra verilebilirmiş aslında, ben de bakıyprum kızıma çok daha bilinçli hareketleri bana hazır gibi geliyor şu an, ben de uyku saatlerini düzenledim. Sadece emziğe bağımlı oldu uyku eğitimiyle ona da son vereceğim, ilerde daha çok zorlanırım bıraktırırken. Zorla tutturdum şimdi de bırakmıyor, ağzından düşsün uyanıyor.
Valla uykusunu alan anne de mutlu olur bebekte. Anne zombi olduktan sonra nasıl verimli olsun?
Bu bayanın yazmadığı yer kalmadı bunları, açıkçası içeriğinde pek de olumsuz bir şey göremedim, ara istemiş ara verilince de haliyle onun yerine başka danışmanlara yer vermişler. Biliyorsunuz herkesi memnun etmek de imkansız, ben kendisinden çok faydalandım, bilhassa seminerlerinde birebir soruları cevapladı. En önemlisi de işi ehline vermek, sertifikası uluslararası bir sertifika.
Herkesin bütçesine göre paket var ama. Ayrıca hakikaten profesyonel bir hizmet alacağız yani eğitmenin sertifikası eğitimi bilgi birikimi çok önemli, maalesef nelere para vermiyoruz, yıllarca fayda sağlayacak bir eğitime değer gibi bence