Herkesin kendi tercihi ama Gaviscon ve turevleri mide asitini baskiliyor. Asit azalirsa mikroplara giris davetiyesi olabiliyr bilhassa bagirsak enfksiyonu
Bizde kusuyruz hatta bazen mikrop aliyr galiba seffafbalgamli olabiliyr. atmasi iyi gozu ile bakiyrm.

Cok cok geçmiş olsun size de. Allah Allah ya bizim bebegi neden yapmadı ki... Cok da iyi bir doktor, tavsiye üzerine ozellikle ona gitmistik. Baska yere gostersek mi acaba, kafam karisti.

Emzik bizde de sorun emzikle uyuyor ama uyumak istemediği zaman emziği tükürüyor. Gece derin uykuya geçince emziği atıyor acaba ondan mı sık uyanıyor sorusu kafamda

sugarpare canim bize de newvit demir damlasini onerdi doktorumuz. Gunde kac damla veriyorsun?

Emzik bizde de sorun emzikle uyuyor ama uyumak istemediği zaman emziği tükürüyor. Gece derin uykuya geçince emziği atıyor acaba ondan mı sık uyanıyor sorusu kafamda
Kesinlikle ondam, emzikle uyuyamıyor, emziksiz de uyuyamıyor git gel yaşıyor ve maalesef sürekli uyanıyor, bu durumda emzik prop olmuş oluyor, bu yüzden hemen keseceğim daha sonra daha fazla zorlanmamamk için

Henüz hiç adet olmayan yok mu?Bizde hala tık yok
ben de olmadim ama nedense olmak istiyorum
Gecmis olsun canim, niye kanadi asi yeri? Tek basina asiya gitmek zor, ben cesaret edemem. Asi vurulurken bakamiyorum bile. Esim tutuyor.
Ya ben de yara bere hic bakamam bile, asi olurken nasil icim gidiyo, hic kiyamiyorum ama bana ihtiyaci oldugu icin yaninda durup sakinlestirmeye calisiyorum, sonucta bebislerimizin iyiligi icin. Asi olur olmaz da emziriyorum.

Henüz hiç adet olmayan yok mu?Bizde hala tık yok
Ben de olmadim. Leke seklinde geldi peceteye ardi gelmedi. Sunnet oldugu gun 5 saat emzirememistim ondan oldu lekelenme sanirim

Yaa ne güzel yazmışsın, daha sık gel buralara. Maşallah güzel kıza, kilosu güzel, dönebiliyor en önemlisi gece uyuyor :) maşallah kuzuya. Bizimki 4 ay 1 günlük, inşallah dönecek bir gün bekliyoruz :)) zaten başını da geç tutmuştu :)

Daha sık uğra lütfen :))

Ohhh çok sevindim canım ne güzel. Reflü zaten 3.aydan sonra azalıyormuş, sizin kesin reflü etkiliyordu

ay bendee aynen. kafamdan da bi yük kalkıyor sanki. hele simdi daha cok olmak isterim süt müt korumasın beni ben kendimi korurum
Valla eşim kendini koruyor korumasınada hic bi koruma yöntemi yüzdeyüz değil birde benim gebeligimde agrı sızı mide bulantısı ilk 5ay kilo alımı aşerme vs olmamıstı hamile kalsam haberim olmaz

Valla eşim kendini koruyor korumasınada hic bi koruma yöntemi yüzdeyüz değil birde benim gebeligimde agrı sızı mide bulantısı ilk 5ay kilo alımı aşerme vs olmamıstı hamile kalsam haberim olmaz
kız aynen benim de aklıma öyle geliyor valla. hamile olsam belirtim yok. 6. ayda kilo almaya basladım. o yüzden regl düzeni istiyorum

Aslında hep buradayım da ne bileyim, mesela genelde çoğunluk bebişlerin uyku uyumadığından dert yanarken benimki çok güzel uyuyor diye muhabbete girmek istemedim. Veya bir çok kişi burada alerjik durumlardan da bahsetti. Öyle bir sıkıntımız da olmadı çok şükür. Bizde herşey olabildiğince güzel gidiyor. Tek derdim emzik emmemesi. O da bu saatten sonra olmaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…