Şu an kucağımda ikinci uykuyu uyuyor gece çok sık uyandı
İster istemez Plm123
sözü geliyor aklıma gündüz çok uyursa gece uyumaz diye
Böyle bir duruma mi düştük acaba yoksa atak huysuzluğu muydu gece ?
çocuğum konuşsa diyecek ki
-uyusam suç uyumasam suç, sal beni anne
Emzik bizde de sorun emzikle uyuyor ama uyumak istemediği zaman emziği tükürüyor. Gece derin uykuya geçince emziği atıyor acaba ondan mı sık uyanıyor sorusu kafamda
Bizimki emzik istemediginde ogurerek kendini kusturuyor son zamanlarda. Uykuya direnirken veriyorum emzigi, beyfendi kusuyor. Halbuki uykusu var. Eskiden verirdim emzigi hemen uyurdu. Bu uykuya direnme olayi cok can sıkıcı. Umarim atlatiriz bu durumu.
Emzik bizde de sorun emzikle uyuyor ama uyumak istemediği zaman emziği tükürüyor. Gece derin uykuya geçince emziği atıyor acaba ondan mı sık uyanıyor sorusu kafamda
Soyle biliyorum gebelik yoksa silik de olsa bir cizgi olmaz. Yani silik cizgi gebelige isaret. 3. Bir ihtimal test bozuk olabilir. Gunduz ilk idrar ile testi yenileyebilirsin. Ben de bu silik cizgiyle ogrenmistim
Kesinlikle ondam, emzikle uyuyamıyor, emziksiz de uyuyamıyor git gel yaşıyor ve maalesef sürekli uyanıyor, bu durumda emzik prop olmuş oluyor, bu yüzden hemen keseceğim daha sonra daha fazla zorlanmamamk için
Aslında hep buradayım da ne bileyim, mesela genelde çoğunluk bebişlerin uyku uyumadığından dert yanarken benimki çok güzel uyuyor diye muhabbete girmek istemedim. Veya bir çok kişi burada alerjik durumlardan da bahsetti. Öyle bir sıkıntımız da olmadı çok şükür. Bizde herşey olabildiğince güzel gidiyor. Tek derdim emzik emmemesi. O da bu saatten sonra olmaz artık.
Valla eşim kendini koruyor korumasınada hic bi koruma yöntemi yüzdeyüz değil birde benim gebeligimde agrı sızı mide bulantısı ilk 5ay kilo alımı aşerme vs olmamıstı hamile kalsam haberim olmaz