Aynen aynen, bizimki de gece 40 dk da bir uyandı durdu öğlen 3 saatten fazla uyudu

Emzik bizde de sorun emzikle uyuyor ama uyumak istemediği zaman emziği tükürüyor. Gece derin uykuya geçince emziği atıyor acaba ondan mı sık uyanıyor sorusu kafamda
Bizimki emzik istemediginde ogurerek kendini kusturuyor son zamanlarda. Uykuya direnirken veriyorum emzigi, beyfendi kusuyor. Halbuki uykusu var. Eskiden verirdim emzigi hemen uyurdu. Bu uykuya direnme olayi cok can sıkıcı. Umarim atlatiriz bu durumu.

Emzik bizde de sorun emzikle uyuyor ama uyumak istemediği zaman emziği tükürüyor. Gece derin uykuya geçince emziği atıyor acaba ondan mı sık uyanıyor sorusu kafamda
Canim benimki de uyuyunca emzigi atiyor. Emzikle uyuyana kadar hasir nesir oliyoruz.

Soyle biliyorum gebelik yoksa silik de olsa bir cizgi olmaz. Yani silik cizgi gebelige isaret. 3. Bir ihtimal test bozuk olabilir. Gunduz ilk idrar ile testi yenileyebilirsin. Ben de bu silik cizgiyle ogrenmistim
Hamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllah

Eklentiler

• IMG_20200106_174456.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 40
Ay artık o kadar bi bosvermislik var kii boşuna uzmusum kendimi, işte ama lohusalık şimdiki aklı duyguları olmuyor insanın
Kesinlikle ondam, emzikle uyuyamıyor, emziksiz de uyuyamıyor git gel yaşıyor ve maalesef sürekli uyanıyor, bu durumda emzik prop olmuş oluyor, bu yüzden hemen keseceğim daha sonra daha fazla zorlanmamamk için
Emzikle bile zor uyuyor emziksiz nasıl uyuyacak hiç bilmiyorum, denedim ama bastı çığlığı emzikle sakinleşti hep

Derdini sevsinler senin bizimkiler emzik aldı o da dert oldu

Valla eşim kendini koruyor korumasınada hic bi koruma yöntemi yüzdeyüz değil birde benim gebeligimde agrı sızı mide bulantısı ilk 5ay kilo alımı aşerme vs olmamıstı hamile kalsam haberim olmaz
Çok da güvenme ona bak bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…