Selamlar, geçmiş olsun güzel yavruya. Süt alerjisi olma ihtimali çok yüksek. Mutlaka bir çocuk doktoruna götür, hem diyet hem krem verecektir. Süt dışında çereze, domatese, tahine vb. alerjisi de olabilir

Ben 2 sezeryandan sonra normal denedim ama olmadi.24 saate yakın sanci sonunda 3.sezeryanima girdiğimde drum rahmin yirtilmak üzere olduğunu yırtılsa idi mesaneyi patlatacagini ve ömür boyu idrar kaçağı sorunu yaşayacağımı söylemişti.Sezeryandan sonra mesanemden yapışıklık oluştu.Idrara sıkışmak mümkün değildi çünkü iki büklüm oluyordum.Mesane boşalınca doğrulabiliyordum ancak.

Cok cok geçmiş olsun size de. Allah Allah ya bizim bebegi neden yapmadı ki... Cok da iyi bir doktor, tavsiye üzerine ozellikle ona gitmistik. Baska yere gostersek mi acaba, kafam karisti.
Bizimki de çok iyi bir doktor canım. Başka birine daha sorun isterseniz.

Slm anneler nasılsınız bayadır girip okuyamıyordum yorum yazamıyordum bebişler nasıl nasıl gidiyor biz dört aylık olduk çok şükür ama miniğimin yanağında ve alnında egzama çıktı bizim gibi olan varmı merhem kullanıyormusunuz

Agustos annelerinde fena dedikodusu donuyor Eylul annelerinin. Tavirlar cok garip gercekten. Sasirdim.

Bizimde 7değil kilosu 1*6 dedi 7kg olunca bir damla daha arttır dedi
Ya tamamen ac karnına veya iki emzirme ortası ver dedi demir sütle birleşince işe yararlıgı sekteye ugruyormus
Bize de oyle dedi. Emzirmeden 1 saat sonra, yeniden emzirmeden 1 saat once. Yarin baslayacagim bakalim.

Plm123 bu konuda master

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…