Buraya yazilmayinca bende bi bakayim dedim eylul annelerine kiziyrlar bende anlamadim yanlis anlasilma oldu sanirim topikler arasi

Kıvamı rengi falan nasıl bizimki baya koyuymus öyle diyor nette henüz almadım ocean belki bulurum diye
Siyah renkli. Ortaligi batiracagiz her kullanimda anlasilan. Uzerime doktum bile.

Son düzenleme:
Canim Sen salamon baby kanguru kullanıyordun değil mi? Yeni doğan aparatiyla mi kullanıyorsun? Ben aldim yeni ama bebiş durmuyor bacaklarıda çok ayrılıyor gibi geldi bana
Evet cnm hala aparatla kullanıyorum 6700gr bizim kız
Bacakları M şeklinde durmalı kac kg seninki

Bizim sağlık ocağı 4. Ay aşısında kan da aldı ve demir kan grubu ve bi şeye daha baktı ama hatırlayamadım şimdi kan değerinin iyi olduğunu ve 6. Ayda demire başlayabileceğinimizi söyledi
Tabii biz kendi doktorumuza da sonucu gösteririz onun dediğine göre demir ilacına başlarız ya da bekleriz

Evet cnm hala aparatla kullanıyorum 6700gr bizim kız
Bacakları M şeklinde durmalı kac kg seninki

Biz 5600 gr daha 4 aydan sonra yeni dogan aparaina gerek yoktu sanki ama bacakları hiç rahat görünmüyor en iyisi kullanmayım bir süre daha

Kızlar şu msjla başlamış muhabbet.
(Aranizda tuzlu corba veren kim yahu yok öyle biri gençler giybetiniz dönüyor eylül annelerinde biz bilinçli anneleriz tuz seker kimse vermiyor adımızı çıkarmayın lütfen ek gıdaya tavsiye üzerine zamanında geçilir kamu spotu İlk 6 ay anne sütü sevgili eylul annesi)....

Burada kimse ağustos annelerini cekistirmedi ki ben mi kaçırdım acaba? 6713.sayfadan sonra başlıyor buraya satasmalar. Bizden bir arkadaş mama sandalyesi sormuş o kadar.. Başka kayan da görmedim. Ben de burası baya sakinleri 2 gün ağustos annelerine baksam mi diye düşündüm. Sonra başından beri burdayım, burda kimse kalmasa da başka gruba sonradan dahil olmam düşüncesiyle hiç yazmadım bakmadım bile. Ama bu gruba satasmalarina mana veremedim. Burda onların lafı geçti mi???? Ben mi kaçırdım?

Yaaa ben de suan baktim ve yaziyi gordum ne asil bi grup ya ve eylul bebekleri duydugum kadariyla pragmatizm hakkinda kompozisyon yazabilir hale gelmisler oturup kendimizi elestirmeliyiz hala kac gram aldi sicti sicmadi yaziklar olsun.....

İyi giydirmisler ben hala ne kaçırdım çok merak ediyorum. Niye bu sataşma? Dertleri ne acaba? Kendileri atomu mu parçalıyor? Var mı fikri olan?

Ben de garip buldum. Dedikodu donuyor Eylul annelerinde falan diye abartmislar bir de. Bebeklere satasmaya kadar getirmisler olayi. En pragmatik bebekler Eylul annelerininmis

Canim bizomkinde egzama cok oldu yanaklar ve vucudunda. Alerjiden olmus. Cocuk alerji bolumune goturdum bana diyet verdi. 2 haftada tamamen gecti. Yumirta sut urunleri ve dana eti yemiyorum. Kuru yemisleri yeniyorum. Su anda tek tek urunleri deniyorum. Yumurta peyni lor ve tahine alerjiso var. Alerji testinde cikmadi.

Ben de garip buldum. Dedikodu donuyor Eylul annelerinde falan diye abartmislar bir de. Bebeklere satasmaya kadar getirmisler olayi. En pragmatik bebekler Eylul annelerininmis
Yaaa ben de suan baktim ve yaziyi gordum ne asil bi grup ya ve eylul bebekleri duydugum kadariyla pragmatizm hakkinda kompozisyon yazabilir hale gelmisler oturup kendimizi elestirmeliyiz hala kac gram aldi sicti sicmadi yaziklar olsun
Su msji yazan kişiye girip çok şey diyesim var da. Bebeklerimizi niye alet ediyor acaba? Densiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…