Biz 5600 gr daha 4 aydan sonra yeni dogan aparaina gerek yoktu sanki ama bacakları hiç rahat görünmüyor en iyisi kullanmayım bir süre daha
Öyle diyor ama neye göre bilmiyorum cok gömülüyor icine seninki daha kücükmüş iyice kalır içerde

canım orda birisi az tuzlu çorba vermis. plm de az tuzlu çorba vermis diyip şaşırdığına dair yazmış buraya konu bu. evirdiler çevirdiler yahu he buraya birisi de “orda gırgır şamata var burda gerçek bilgiler paylaşılıyor” demiş. diğer mesajın sebebi de bu.

Aman biz pragmatik
Ben kaçırmışım herhalde de... Çokta büyütülecek mevzular değilmiş yani. Aman neyse ne çokta takılmamak lazım... Bizimki baya diș stresine giriyor galiba ya. Allah yardımcımız olsun. Ağzından şakır şakır salyalar akmaya başladı yoğunlaştı iyice bugün ve çok sinirli.

Öyle diyor ama neye göre bilmiyorum cok gömülüyor icine seninki daha kücükmüş iyice kalır içerde

Hic rahat olmadi bacakları,yeni dogan aparatinida fazla kullanılacak zamanı kalmadi tekrar sipariş vermeyeyim dedim ama bu şekildede kullanamiycam.

Güvenilir bildigin ilac satan bi site varsa banada haber ver lütfen
E Elwing6 kizlar buradan alışveriş yapan vardı çevremde. Ben hiç almadım ama güvenilir diye biliyorum.
Hatta yarın sipariş vereceğim.

yani ne alaka ki? bizden transferler olunca mı bozuldular cok komik

düzenleme: Plm123 az tuzlu çorbaya kızdığı için bize kızmışlar herkesin kendi bebesi yav. bize ne
Neeey gunah keçisi benmiymisim ben şok. Bana ne canim ne verirlerse versinler bebeklerine. Alingan Nele kitabini gecti ha. Not alingan nele 5 6 yas coxuk kitabi. Degerler egitimi ile ilgili.

Neeey gunah keçisi benmiymisim ben şok. Bana ne canim ne verirlerse versinler bebeklerine. Alingan Nele kitabini gecti ha. Not alingan nele 5 6 yas coxuk kitabi. Degerler egitimi ile ilgili.
Çok hoşsun

Kehribar kolye ile azaldi bizim Salyamiz. Tavsiye ederim.

Enteresan gercekten ara ara bakıyorlar buraya demekki
Biz baksak hadi neyse tecrübeliler onlardan faydalanıyoruz denirde onlar ne için takip ediyorlar anlamadım

Kız sen Ağustosta dogurmadın mı yırttın gene iyisin

Hic rahat olmadi bacakları,yeni dogan aparatinida fazla kullanılacak zamanı kalmadi tekrar sipariş vermeyeyim dedim ama bu şekildede kullanamiycam.
Nerde yasıyorsun bilmiyorum ama zaten önümüz kış avmlerde anca kullanırsın alsan o da ne kadar gidiyorsun ki o yüzden alma bencede fuzuli masraf

Cnm ama bu damla değil saşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…