Yalnız değilsin :)
Zaten kimin bebesi uyumuyosa kesin ben geliyorumdur aklına :)) dün gece 5te uyudu. Aaa yok hakkını yemiyim 04.57 idi uyuduğunda :)))
Sen bir ben 2 bizde dün 3 de uyuduk..sürekli uyandı 5 e kadar artık saate bile bakamadım bide eliyle sürekli kafasını çiziyo gece bende sinirlendim kızdım biraz sonra moralim cok bozuldu artık eldivensiz yatirmayacam..
Ocean Microfer 30 Saşe faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile Vitaminler.com’dan hemen satın alabilirsiniz.
Aslında hep buradayım da ne bileyim, mesela genelde çoğunluk bebişlerin uyku uyumadığından dert yanarken benimki çok güzel uyuyor diye muhabbete girmek istemedim. Veya bir çok kişi burada alerjik durumlardan da bahsetti. Öyle bir sıkıntımız da olmadı çok şükür. Bizde herşey olabildiğince güzel gidiyor. Tek derdim emzik emmemesi. O da bu saatten sonra olmaz artık.
:))) kendi adıma söyleyecek olursam o muhabbetlerde ben de varım çünkü benim oğlan asla uyumuyor ve alerji durumları da mevcut. Olsun yine de yaz, bakarsın bizim yapmadığımız bi şeyi yapıyosundur bi örnek olur bize.
Neden emzik emsin istiyosun ki, emmesin daha iyi bence. Ha bu durumda sürekli bizi emmek isiyorlar ama olsun, ben bunun kısa süreceğini düşünüyorum, algıları iyice etrafa kayınca bizi pek sallamıycaklar :)
Ya çok talep görmüyor muhtemelen. Genelde sağlık ocağından verilenler kullanıyorlar. Özel olarak daha uygun fiyatlar da olanlar tercih ediliyor. Mesela ferrum mu ne var, onu kullanan çok ben de hapını kullanıyorum. Ama damlası diș boyuyormus. Bizimkinin rengi açık renk boyama yapmıyor o avantajı da var. 2 3 aya dislenecekler inşallah. Buldukça almak lazım. Yarın firmayla goruscem ben. Üretimi devam ediyor mu durdu mu diye... Neyle başladıysam onunla devam. Etmek istiyorum.. Kalacaksa piyasadan başka damla arayışına geçeceğim.
Ay sakın genel anestezi yapıyorlarsa o doktora gitme. Zorda kalmadıkça genel ateş tezi vermiyorlar bebeklere. Sedasyon hafif uyutma sakinleştirme gibi düşün öyle bir işlem uygulanıyor. Muhakkak başka hastane araştır. Zaten 3 yaş altına genel anestezi yapılmıyor. Sen yanlış anlamış olmayasın?
Yani 2 kere aynı şeyi söyledi, lokalle 3 yaş altına sünnet yapmıyorum, ürologlar yapıyor bi onlarla görüşün, 4 aylık bebeğe genel anestezi uygulamayalım bence dedi. Biz de tabii öyle hocam dedik kapattık telefonu, o cerrahtan bize hayır yok yani. Cerrah mı arasam, ürolog da olur mu desem bilemedim
Canım hangi şehirde yaşıyorsun?
Biz bugün bi cerrahla konuştuk sünnet için, 3 yaşın altındaki çocuklara lokal yapmıyorum, genel anestezi yapıyorum bence siz bi üroloğa gidin dedin. Ben de çocuk cerrahı yapsın istiyorum. Emin olamadım
Ay sakın genel anestezi yapıyorlarsa o doktora gitme. Zorda kalmadıkça genel ateş tezi vermiyorlar bebeklere. Sedasyon hafif uyutma sakinleştirme gibi düşün öyle bir işlem uygulanıyor. Muhakkak başka hastane araştır. Zaten 3 yaş altına genel anestezi yapılmıyor. Sen yanlış anlamış olmayasın?
Ben de 1 yaşından sonr genel yapılıyor diye biliyorum ama zaten freuda göre 2-6yas arası önerilmiyor.6 aydan önce yaptırmak en mantiklisi.6 yaştan sonra çocuk acıyacak korkusu ile kimildayamiyor oğlumdan biliyorjm
Sen bir ben 2 bizde dün 3 de uyuduk..sürekli uyandı 5 e kadar artık saate bile bakamadım bide eliyle sürekli kafasını çiziyo gece bende sinirlendim kızdım biraz sonra moralim cok bozuldu artık eldivensiz yatirmayacam..
Yaa kıyamam. İkinize de :) insanın bi yerden sonra hali kalmıyor, sinirleri harap olabiliyor. Git bi yüzünü yıka öyle anlarda, bi bardak su iç. Su insanı sakinleştirir.
Kuzum da uykusu olduğu için o kadar tırmalıyo kendini, bizimki de öyle. Hayır o kadar uykunuz var madem uyusanıza :)))
Ya çok talep görmüyor muhtemelen. Genelde sağlık ocağından verilenler kullanıyorlar. Özel olarak daha uygun fiyatlar da olanlar tercih ediliyor. Mesela ferrum mu ne var, onu kullanan çok ben de hapını kullanıyorum. Ama damlası diș boyuyormus. Bizimkinin rengi açık renk boyama yapmıyor o avantajı da var. 2 3 aya dislenecekler inşallah. Buldukça almak lazım. Yarın firmayla goruscem ben. Üretimi devam ediyor mu durdu mu diye... Neyle başladıysam onunla devam. Etmek istiyorum.. Kalacaksa piyasadan başka damla arayışına geçeceğim.
Hmm ben istanbuldayım. Sağol canım teşekkür ederim. Evet lokal olsun dedi doktor da ama kendisi yapmıyormuş sadece, ürolojiye yönlendirdi. Ben de kararsız kaldım
Yani 2 kere aynı şeyi söyledi, lokalle 3 yaş altına sünnet yapmıyorum, ürologlar yapıyor bi onlarla görüşün, 4 aylık bebeğe genel anestezi uygulamayalım bence dedi. Biz de tabii öyle hocam dedik kapattık telefonu, o cerrahtan bize hayır yok yani. Cerrah mı arasam, ürolog da olur mu desem bilemedim
Bizim dil bağı, dudak bağı ve sünnet 3u 1 arada oldu çocuk cerrahi yaptı...birde keşke daha erken yaptirsaydiniz canım. Artık dönemlere başlıyorlar. Kucakta da tutamiyorsun sunnetliyken. Zorlanabilirsin 1 hafta kadar... Dost acı söyler ama durum bu...
Damla model bakalım. Keskin olmasın birde ben ayak bilegine takarım. Boynunda hayatta tutmaz şu ara. Ne bulsa ağzına götürüyor. Koparır zaten. Maşallah bir de güçlü oluyorlar bu dönemde. Yaramazliklara başladık artık. Bugün oyun halisinda ki 2 oyuncağını birbirine carpistirip ses çıkaran aslancigi bozdu. Ne hikmetse sonra çalışmaya başladı ama ay hepsi can hepsi bir başka güzel. Ne büyük mucizeler yaşattı Rabbim bize bin şükür çok şükür hep şükür
bizimki oyun halısında hiç oynamamayı tercih ediyor artık sıkılmış hanımefendi
evet damla model. ama ben boynuna takarım öyle hırçın değil. çok şükür, ne büyük nimetmis evlat
Dalmayi mi bilmiyorlar destek mi ariyorlar hala anlayamadim bnde. bi ara 9 10 da uyuyordu pşpisla simdi 11 bucuk 12 bazen daha da oynuyr. öluyr uykudan ciglik atiyr ama dalma yok
bizimki oyun halısında hiç oynamamayı tercih ediyor artık sıkılmış hanımefendi
evet damla model. ama ben boynuna takarım öyle hırçın değil. çok şükür, ne büyük nimetmis evlat♥
Ay aman maşallah de. 4 ay bitene kadar bizde usluyduk. Hatta ağlamayı bilmiyordu. 2 haftadir sinirli battaniyelerini yemeye başladı kuzum. Kolye taksam sabaha 1 tane boncuk kalmaz. Aşıdan sonra huyu değişti. Dișten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Umarım gelip geçici bir durumdur. Bıraksam o sinirle emekleyecek utanmasa. O halleri bile dünyaya bedel... Rabbim sakınsın hepsini...
Bizim dil bağı, dudak bağı ve sünnet 3u 1 arada oldu çocuk cerrahi yaptı...birde keşke daha erken yaptirsaydiniz canım. Artık dönemlere başlıyorlar. Kucakta da tutamiyorsun sunnetliyken. Zorlanabilirsin 1 hafta kadar... Dost acı söyler ama durum bu...
Canım sünnet yeri ne durumda? Bizim 1.5 ay olmasına rağmen dikiş hattındaki deri şişkinliği devam ediyor, şişmiş ve yığılmış bir deri var gibi normale dönmedi yani. Yarın kontrole götüreceğim. Sizinki iyileşti mı tamamen?
Dalmayi mi bilmiyorlar destek mi ariyorlar hala anlayamadim bnde. bi ara 9 10 da uyuyordu pşpisla simdi 11 bucuk 12 bazen daha da oynuyr. öluyr uykudan ciglik atiyr ama dalma yok