Alel acele baktım evet damla değilmiş. Bakalim inşallah vardır damlası da... Ay evet 3 Eylül beklerken 27 ağustosta doğum yaptım ben. Ama Allah korumuş beni o gruba hiç bulamamışim
İki tip var aklında olsun ben baktım o sitede göremedim damlasını dermoeczane diye bi site var onu arastırıp ordan alabilirim

Pircici senin yakisikli cok pragmatik. Minnos ya cok tatli
Sorma teyzesi Rabbim kaderlerini güzel yazsin... Ee bu felsefeyi bir kenara bırakalım da icraata geçelim. Benim yakışıklı periyodik cetvele 3/5 tane element keşfetti. Onlar üzerinde çalışıyor

Gecmis olsun canim, niye kanadi asi yeri? Tek basina asiya gitmek zor, ben cesaret edemem. Asi vurulurken bakamiyorum bile. Esim tutuyor.
Teşekkür ederim canım. İlki iyi geçti ikinci yakan aşıdan sonra kanadı neden bilmiyorum hemşire bastırdı sildi pamukla. Benim de aklım başımdan gittiği için soramadım ki. Eşimin nöbeti var bugün yok malesef tek gitmek zorunda kaldım bundan öncekilerde hep babası tutuyordu ben dayanamıyorum diye

Geçmiş olsun. Bizde maalesef sağlık ocağında babaları odaya sokmuyorlar. Sinir oluyorum her seferinde ben tutmak zorunda kaldım. İlk aşısında ağladım tutarken. Erkek giremiyor odaya ne hikmetse. İyi ki çocuğuma aşı yapıyorlar, erkek diye onu odaya almamazlik yapmıyorlar. Sanki dağda yaşıyoruz ya. Dağda bile böyle bir mevzu olmaz.

Alel acele baktım evet damla değilmiş. Bakalim inşallah vardır damlası da... Ay evet 3 Eylül beklerken 27 ağustosta doğum yaptım ben. Ama Allah korumuş beni o gruba hiç bulamamışim
Orda olsan paragmatik beben olmazdı maşallah yesinler onun tipini

Plm123 galiba buraya yazmıştı o tuzlu çorba olayını ben bakmadım şimdi ne yazdılar diye ama daha öncesinde bende yazmıştım meme reddi yaşadiğim dönem yardımcı olmuşlardı bana evet buradaki kızlarda whatsapa kaydılar galiba artık gelip yazan olmuyo pek fazla herkes de farkında hatta sessiz takip edenler bile açığa çıktı bu sayede

Gırgır şamatayı sanki whatsap.grubu için demişti E Elwing6 ? Yoksa ağustos anneleri mi

Nasil yani? Niye almiyorlar, gerekce ne? Bizde de ebe kendisi diyor gel sen tut babasi diye.

Nasil yani? Niye almiyorlar, gerekce ne? Bizde de ebe kendisi diyor gel sen tut babasi diye.
Ay bir bilsem... 1 Kere devlet hastanesine gittim daha 4 haftalık hamileyken. 4+4 Du gittiğimizde. Orda bile odaya almadılar... Son oldu zaten. Enteresan erkeklere karşı nasıl bir bakış açıları varsa artık.

Yalnız değilsin :)
Zaten kimin bebesi uyumuyosa kesin ben geliyorumdur aklına :)) dün gece 5te uyudu. Aaa yok hakkını yemiyim 04.57 idi uyuduğunda :)))

ya biz de çok fenayız bu ara. el hep ağızda. yetmiyor benim ellerimi ağzına götürüyor hırslı hırslı. salyası da cabası. kehribar bende alıcam insallah fayda eder.
bu arada fotografınıza düstük cok karizmatiksiniz oğuz aslan bey
Gırgır şamatayı sanki whatsap.grubu için demişti E Elwing6 ? Yoksa ağustos anneleri mi
elwing mi dedi bilmiyorum ama birisi orada gırgır şamata olduğunu yazmıştı.
arada bizde yapıyoruz yav her telden çalıyoruz işte. hep ciddi değiliz yani

Epostamin maduru olmasam coktan yazmistim aktivasyonu yapamadim resmen ama sanki parti birince gelmis gibi oldum baya sessizlesti burasi

Damla model bakalım. Keskin olmasın birde ben ayak bilegine takarım. Boynunda hayatta tutmaz şu ara. Ne bulsa ağzına götürüyor. Koparır zaten. Maşallah bir de güçlü oluyorlar bu dönemde. Yaramazliklara başladık artık. Bugün oyun halisinda ki 2 oyuncağını birbirine carpistirip ses çıkaran aslancigi bozdu. Ne hikmetse sonra çalışmaya başladı ama ay hepsi can hepsi bir başka güzel. Ne büyük mucizeler yaşattı Rabbim bize bin şükür çok şükür hep şükür

Canım hangi şehirde yaşıyorsun?
Biz bugün bi cerrahla konuştuk sünnet için, 3 yaşın altındaki çocuklara lokal yapmıyorum, genel anestezi yapıyorum bence siz bi üroloğa gidin dedin. Ben de çocuk cerrahı yapsın istiyorum. Emin olamadım

Tesekkurler bende arayis icindeydim

Ay sakın genel anestezi yapıyorlarsa o doktora gitme. Zorda kalmadıkça genel ateş tezi vermiyorlar bebeklere. Sedasyon hafif uyutma sakinleştirme gibi düşün öyle bir işlem uygulanıyor. Muhakkak başka hastane araştır. Zaten 3 yaş altına genel anestezi yapılmıyor. Sen yanlış anlamış olmayasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…