Ya çok talep görmüyor muhtemelen. Genelde sağlık ocağından verilenler kullanıyorlar. Özel olarak daha uygun fiyatlar da olanlar tercih ediliyor. Mesela ferrum mu ne var, onu kullanan çok ben de hapını kullanıyorum. Ama damlası diș boyuyormus. Bizimkinin rengi açık renk boyama yapmıyor o avantajı da var. 2 3 aya dislenecekler inşallah. Buldukça almak lazım. Yarın firmayla goruscem ben. Üretimi devam ediyor mu durdu mu diye... Neyle başladıysam onunla devam. Etmek istiyorum.. Kalacaksa piyasadan başka damla arayışına geçeceğim.
Yaa kıyamam. İkinize de :) insanın bi yerden sonra hali kalmıyor, sinirleri harap olabiliyor. Git bi yüzünü yıka öyle anlarda, bi bardak su iç. Su insanı sakinleştirir.
Kuzum da uykusu olduğu için o kadar tırmalıyo kendini, bizimki de öyle. Hayır o kadar uykunuz var madem uyusanıza :)))
Bizimki uykudan öyle uyanıyo..elleriyle mahvetti kendini o sese uyanıyorum emziriyorum tabi o sesi duymadigim zamanlarda aglamaya geçiyor bugün akşam 8 den beri uyutmadım bakalım işe yarayacak mı şimdilik uyuyo inşallah 1 de gözünü açmaz
Canım sünnet yeri ne durumda? Bizim 1.5 ay olmasına rağmen dikiş hattındaki deri şişkinliği devam ediyor, şişmiş ve yığılmış bir deri var gibi normale dönmedi yani. Yarın kontrole götüreceğim. Sizinki iyileşti mı tamamen?
Tamamen iyileşti. Yığılmış deri görüntüsü normalmiş. Cok afedersin erekte olma durumunda o deri gerilecek. Kiminde fazla oluyormuş kiminde normal. Doktora bağlı herhalde. Yada yapısal bir durum olabilir. Aklında soru işareti kalmasın. Muhakkak götür. Bizde görüntüde bor sorun yok. Normal görünümde.
Canim bizomkinde egzama cok oldu yanaklar ve vucudunda. Alerjiden olmus. Cocuk alerji bolumune goturdum bana diyet verdi. 2 haftada tamamen gecti. Yumirta sut urunleri ve dana eti yemiyorum. Kuru yemisleri yeniyorum. Su anda tek tek urunleri deniyorum. Yumurta peyni lor ve tahine alerjiso var. Alerji testinde cikmadi.
Bana herhangi bir test yapalım demedi büyüdükçe geçicek ama egzaması hep olucak dedi bazen ergenliğe kadarda sürüyor dedi ama geçicek takılma dedi cerosatin diye bir merhem verdi bende yediklerimle alakalımı diye düşündüm ama bende bir test edeyim bakayım yumurta süt tüketmeyim birde bu aralar sucuk ve salam biraz onlarda yapmış olabilirmi acaba
Selamlar, geçmiş olsun güzel yavruya. Süt alerjisi olma ihtimali çok yüksek. Mutlaka bir çocuk doktoruna götür, hem diyet hem krem verecektir. Süt dışında çereze, domatese, tahine vb. alerjisi de olabilir
Bizim dil bağı, dudak bağı ve sünnet 3u 1 arada oldu çocuk cerrahi yaptı...birde keşke daha erken yaptirsaydiniz canım. Artık dönemlere başlıyorlar. Kucakta da tutamiyorsun sunnetliyken. Zorlanabilirsin 1 hafta kadar... Dost acı söyler ama durum bu...
Yoo yoo acı değil :) biz de erken istedik ama kısmet olmadı. Uzamış sarılık, bronşit, alerji, gevşeklik, aşılar derken bugünü bulduk. Bizimki dönmüyo hala, biraz geriden takip ediyor yaşıtlarını, olsun :) yine de erken yaptırabilseydik iyidi tabii.
Size de çok geçmiş olsun baya bi şey atlatmış kuzucuk. Şimdi iyi dimi bi sıkıntısı yok
Bizimki uykudan öyle uyanıyo..elleriyle mahvetti kendini o sese uyanıyorum emziriyorum tabi o sesi duymadigim zamanlarda aglamaya geçiyor bugün akşam 8 den beri uyutmadım bakalım işe yarayacak mı şimdilik uyuyo inşallah 1 de gözünü açmaz
Bizimki yarım saat uyudu uyandı şimdi. Uyumadan önce de saat 7 gibi 1 saatlik uykusundan uyanmıştı. Artık sabahlar olmasın. Elbet normale dönecek, inanıyorum. Bugünler de geçecek. En azından 6 sene sonra kesin düzelir :)))
Evet evet sonradan yazdıklarını da gördüm, yediklerine dikkat et bakalım belki sen de keşfedersin. 1 haftaya hiç düzelme olmazsa mutlaka doktorunuza bi gidin
Bizim dil bağı, dudak bağı ve sünnet 3u 1 arada oldu çocuk cerrahi yaptı...birde keşke daha erken yaptirsaydiniz canım. Artık dönemlere başlıyorlar. Kucakta da tutamiyorsun sunnetliyken. Zorlanabilirsin 1 hafta kadar... Dost acı söyler ama durum bu...
Dudak bagi ust dudakta miydi. Ben cocuk cerrahina ve cocuk dokyoruna sordum. Coxuk cerraho mudahale etmiyoruz dedi. Cocuk doktoru da emmesinde sorun yoksa kalsin dedi. Cerrahlar daha iyi bilir dmeeyi de ihmal etmedi.
bizimki oyun halısında hiç oynamamayı tercih ediyor artık sıkılmış hanımefendi
evet damla model. ama ben boynuna takarım öyle hırçın değil. çok şükür, ne büyük nimetmis evlat
Dudak bagi ust dudakta miydi. Ben cocuk cerrahina ve cocuk dokyoruna sordum. Coxuk cerraho mudahale etmiyoruz dedi. Cocuk doktoru da emmesinde sorun yoksa kalsin dedi. Cerrahlar daha iyi bilir dmeeyi de ihmal etmedi.
Evet canım üst dudak. Dişlerin ayrık veya çarpık çıkmasına sebep oluyormuş. Bizim çocuk doktoru söylememişti. Ameliyat sabahı çocuk cerrahimiz son muayeneye geldiğinde üst dudak bağı da var onu da halledicem ben dedi. Ay olmasa falan diye mırın kırın ettim ben ama dişleri sorunlu olabilir dedi o şekilde ikna oldum.
Yoo yoo acı değil :) biz de erken istedik ama kısmet olmadı. Uzamış sarılık, bronşit, alerji, gevşeklik, aşılar derken bugünü bulduk. Bizimki dönmüyo hala, biraz geriden takip ediyor yaşıtlarını, olsun :) yine de erken yaptırabilseydik iyidi tabii.
Size de çok geçmiş olsun baya bi şey atlatmış kuzucuk. Şimdi iyi dimi bi sıkıntısı yok
Amin inşallah. Baya gerginim bu sünnet konusunda. Bakalım kahramanlarımızı hangi maceralar bekliyor :))
Bu arada profil fotoğrafına bayıldım, çoook tatlı maşallah, oğlum gibi ona da bal kaymak dedim :)))
Geçmiş olsun. Bizde maalesef sağlık ocağında babaları odaya sokmuyorlar. Sinir oluyorum her seferinde ben tutmak zorunda kaldım. İlk aşısında ağladım tutarken. Erkek giremiyor odaya ne hikmetse. İyi ki çocuğuma aşı yapıyorlar, erkek diye onu odaya almamazlik yapmıyorlar. Sanki dağda yaşıyoruz ya. Dağda bile böyle bir mevzu olmaz.
Bizimki yarım saat uyudu uyandı şimdi. Uyumadan önce de saat 7 gibi 1 saatlik uykusundan uyanmıştı. Artık sabahlar olmasın. Elbet normale dönecek, inanıyorum. Bugünler de geçecek. En azından 6 sene sonra kesin düzelir :)))
Damla model bakalım. Keskin olmasın birde ben ayak bilegine takarım. Boynunda hayatta tutmaz şu ara. Ne bulsa ağzına götürüyor. Koparır zaten. Maşallah bir de güçlü oluyorlar bu dönemde. Yaramazliklara başladık artık. Bugün oyun halisinda ki 2 oyuncağını birbirine carpistirip ses çıkaran aslancigi bozdu. Ne hikmetse sonra çalışmaya başladı ama ay hepsi can hepsi bir başka güzel. Ne büyük mucizeler yaşattı Rabbim bize bin şükür çok şükür hep şükür
Esim aylar once almisti kehribar kolye ve bileklik. Salyasina onluk yetistirememeye baslayinca bugun kolyeyi takmaya basladik biz. Bakalim ise yarayacak mi. Bizim doktorumuz hep tavsiye ediyordu, aldik ama aylardir da oyle duruyordu.
Yani 2 kere aynı şeyi söyledi, lokalle 3 yaş altına sünnet yapmıyorum, ürologlar yapıyor bi onlarla görüşün, 4 aylık bebeğe genel anestezi uygulamayalım bence dedi. Biz de tabii öyle hocam dedik kapattık telefonu, o cerrahtan bize hayır yok yani. Cerrah mı arasam, ürolog da olur mu desem bilemedim