Bizide bilgilendirirsen seviinirim bende oyle istiyorum cunku

Bizimki uykudan öyle uyanıyo..elleriyle mahvetti kendini o sese uyanıyorum emziriyorum tabi o sesi duymadigim zamanlarda aglamaya geçiyor bugün akşam 8 den beri uyutmadım bakalım işe yarayacak mı şimdilik uyuyo inşallah 1 de gözünü açmaz

Tamamen iyileşti. Yığılmış deri görüntüsü normalmiş. Cok afedersin erekte olma durumunda o deri gerilecek. Kiminde fazla oluyormuş kiminde normal. Doktora bağlı herhalde. Yada yapısal bir durum olabilir. Aklında soru işareti kalmasın. Muhakkak götür. Bizde görüntüde bor sorun yok. Normal görünümde.

Bana herhangi bir test yapalım demedi büyüdükçe geçicek ama egzaması hep olucak dedi bazen ergenliğe kadarda sürüyor dedi ama geçicek takılma dedi cerosatin diye bir merhem verdi bende yediklerimle alakalımı diye düşündüm ama bende bir test edeyim bakayım yumurta süt tüketmeyim birde bu aralar sucuk ve salam biraz onlarda yapmış olabilirmi acaba

Selamlar, geçmiş olsun güzel yavruya. Süt alerjisi olma ihtimali çok yüksek. Mutlaka bir çocuk doktoruna götür, hem diyet hem krem verecektir. Süt dışında çereze, domatese, tahine vb. alerjisi de olabilir
Teşekkürler canım
Aslında dr gitmek istedimde Eşim bişeyi yok geçer modunda ama ben bikaç gün daha takip edicem düzelmese dr göstericem

Yoo yoo acı değil :) biz de erken istedik ama kısmet olmadı. Uzamış sarılık, bronşit, alerji, gevşeklik, aşılar derken bugünü bulduk. Bizimki dönmüyo hala, biraz geriden takip ediyor yaşıtlarını, olsun :) yine de erken yaptırabilseydik iyidi tabii.
Size de çok geçmiş olsun baya bi şey atlatmış kuzucuk. Şimdi iyi dimi bi sıkıntısı yok

Bizimki yarım saat uyudu uyandı şimdi. Uyumadan önce de saat 7 gibi 1 saatlik uykusundan uyanmıştı. Artık sabahlar olmasın. Elbet normale dönecek, inanıyorum. Bugünler de geçecek. En azından 6 sene sonra kesin düzelir :)))

Teşekkürler canım
Aslında dr gitmek istedimde Eşim bişeyi yok geçer modunda ama ben bikaç gün daha takip edicem düzelmese dr göstericem
Evet evet sonradan yazdıklarını da gördüm, yediklerine dikkat et bakalım belki sen de keşfedersin. 1 haftaya hiç düzelme olmazsa mutlaka doktorunuza bi gidin

Dudak bagi ust dudakta miydi. Ben cocuk cerrahina ve cocuk dokyoruna sordum. Coxuk cerraho mudahale etmiyoruz dedi. Cocuk doktoru da emmesinde sorun yoksa kalsin dedi. Cerrahlar daha iyi bilir dmeeyi de ihmal etmedi.

bizimki oyun halısında hiç oynamamayı tercih ediyor artık sıkılmış hanımefendi
evet damla model. ama ben boynuna takarım öyle hırçın değil. çok şükür, ne büyük nimetmis evlat
Boyninda varligini bole farket.farketmoyor kolyenin. Kiyafetin icinde kaliyor zaten cok kisa. Kopsa da sedece 1 boncuk kaybolur cunku her boncugun arasi düğümlü. Kopup da bebegin boncuklari yUtma ihtimaline karsi oyle yapmislar.

Dudak bagi ust dudakta miydi. Ben cocuk cerrahina ve cocuk dokyoruna sordum. Coxuk cerraho mudahale etmiyoruz dedi. Cocuk doktoru da emmesinde sorun yoksa kalsin dedi. Cerrahlar daha iyi bilir dmeeyi de ihmal etmedi.
Evet canım üst dudak. Dişlerin ayrık veya çarpık çıkmasına sebep oluyormuş. Bizim çocuk doktoru söylememişti. Ameliyat sabahı çocuk cerrahimiz son muayeneye geldiğinde üst dudak bağı da var onu da halledicem ben dedi. Ay olmasa falan diye mırın kırın ettim ben ama dişleri sorunlu olabilir dedi o şekilde ikna oldum.

Size de çok geçmiş olsun biz iyiyiz çok şükür. Geçti bitti çabuk iyileşiyorlar darısı başınıza

Size de çok geçmiş olsun biz iyiyiz çok şükür. Geçti bitti çabuk iyileşiyorlar darısı başınıza
Amin inşallah. Baya gerginim bu sünnet konusunda. Bakalım kahramanlarımızı hangi maceralar bekliyor :))
Bu arada profil fotoğrafına bayıldım, çoook tatlı maşallah, oğlum gibi ona da bal kaymak dedim :)))

Nerde yaşıyorsunuz? Gerçekten ilginç bişey. İnsan çocuğunun aşısında yanında olamayacak mı pes yani

Aynen canım bende 7 den 8 e kadar uyuttum sonra on bir buçuk gibi tekrar uyumustu..ama şuan 3.uyanması ve emzirmem bakalım sonu ne olacak

Esim aylar once almisti kehribar kolye ve bileklik. Salyasina onluk yetistirememeye baslayinca bugun kolyeyi takmaya basladik biz. Bakalim ise yarayacak mi. Bizim doktorumuz hep tavsiye ediyordu, aldik ama aylardir da oyle duruyordu.

Cocuk cerrahina yaptirdik biz. Sadece sersemletiyorlar, tam uyutmuyorlar. El kadar bebege genel anestezi cok agir gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…