Masallh 2. De arayi acmamak disaridan cok tatli duruyr
Sağol canım
Hele kardeşi aşı olurken kızım beni çekiştiriyor yapmasın diye. Hiç kıyamıyor yüzünü astı nasıl üzüldü
Bi tavır koydu ebeye görmen gerek

Kiyamam kiz kardesimle aramda 20 ay var ikiz gibi büyüdük oyunla. Kizima yaakin kardes istiyrm ama bazen korkuyrm sanirm annem istanbulda isebaslayinca yardimci olma durumu varkn arayi acmamk iyi aslinda

Gece birkaç kez kontrol ettim çıkmadı şükür ateşi, emmeye başladı onun da faydası olmuştur. 2 ay aşısında calpol vermiştim ama zaman geçince unutmuşum nasıl verildiğini.
Çok şükür sizde sıkıntı olmadı biz fena geçirdik dünü kucakta bile ağlıyordu hiç uyuyamadı bugün iyi sanki

Kiyamam kiz kardesimle aramda 20 ay var ikiz gibi büyüdük oyunla. Kizima yaakin kardes istiyrm ama bazen korkuyrm sanirm annem istanbulda isebaslayinca yardimci olma durumu varkn arayi acmamk iyi aslinda
Ay ne güzel bizimkilerinde arada 22 ay var
Şimdiden çok güçlü bi bağ var arada. Büyük çocuğumun kız olmasının avantajı olarak görüyorum ben bunu.
Senin annende yanında bak bu güzelmiş
Hayırlısıyla zamanında sağlıklı bi kardeşi olur inşallah

Anasının kızı
çok uslu maşallah

Insallh canim kucuk erkek kardesim 10 yil arayla oldu ve hala niye benim kardesim yok oyun oynayacgm diye anneme.sizlaniyor biraz zor olsada arasi yakin kardes guzel nimet. Bakalim en az 1 yil gecsin bi toparlanalim insllh

Insallh canim kucuk erkek kardesim 10 yil arayla oldu ve hala niye benim kardesim yok oyun oynayacgm diye anneme.sizlaniyor biraz zor olsada arasi yakin kardes guzel nimet. Bakalim en az 1 yil gecsin bi toparlanalim insllh
Bi yaşına geldiğinde kızın belli eder zaten kardeş isteyip istemediğini
Kendinden küçüklere olan ilgisi ve senin kucağında gördüğü çocukları kıskanmıyorsa rahat edersin ikinci çocukta

Anasina cekerse zorlanmayiz insllh :) kardesimi cok sahiplenmisim kucukanne gibi. Annem oyle diyor rabbim hayirlisini nasip etsin insllh
Gebelikte protein kacagim cok vardi bideno biraz dusunduryr sanirm yine olurmu diye bakalim nasip yinede

Anasina cekerse zorlanmayiz insllh :) kardesimi cok sahiplenmisim kucukanne gibi. Annem oyle diyor rabbim hayirlisini nasip etsin insllh
Gebelikte protein kacagim cok vardi bideno biraz dusunduryr sanirm yine olurmu diye bakalim nasip yinede
İnşallah ☺
Benim protein kaçağım vardı böbreklerimden dolayı
Ama oğlumda protein kaçağım sıfırlandı
Nasıl oldu anlamadım.
Bi nefrolojiye gitmeni öneririm

Sağol canım napıyorsunuz erkencisin
Ben oğlanı ablasının yanına yatırdım
Bil bakalım ne oldu
Sıpa kızın saçını çekti
bidaha uyuduk 10.30a kadar
böyle çocuklar büyüyünce tam tersi oluyo kim bebekken usluysa büyüyünce yaramazlaşıyor. benim de ümidim o yönde bebeği uslu olanlar düşünsün

İnşallah ☺
Benim protein kaçağım vardı böbreklerimden dolayı
Ama oğlumda protein kaçağım sıfırlandı
Nasıl oldu anlamadım.
Bi nefrolojiye gitmeni öneririm
Nefrologa hangi bolumden yonlendirme oluyr direk randevu alinmiyr galiba

böyle çocuklar büyüyünce tam tersi oluyo kim bebekken usluysa büyüyünce yaramazlaşıyor. benim de ümidim o yönde bebeği uslu olanlar düşünsün
Yanlıs teori bence
Eşim cok usluymus hala öyledir sakindir bende inanılma sımarıkmısım kıpır kıpırmısım hala öyleyim

Ohh ne güzel
Analı kızlı yatın

Kızlar d vitamini monovit kullanıyordum sağlık ocağının verdiği fakat bitti ve gidemedim sağlık ocağına eczaneden devit3 verdiler eşdeğer monovitle dedi sizde kullanıyormusunuz devit 3

Senin bebiş daha çok kilo alıyordu hep. Seninki öyleyse bizim daha azdır kilo alımı

Senin bebiş daha çok kilo alıyordu hep. Seninki öyleyse bizim daha azdır kilo alımı
Boyuna vermiş canım
Zaten o hızda devam etseydi ele avuca sığmazdı
Şuan yine iyiyiz
Sen cuma mı gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…