Kızlar d vitamini monovit kullanıyordum sağlık ocağının verdiği fakat bitti ve gidemedim sağlık ocağına eczaneden devit3 verdiler eşdeğer monovitle dedi sizde kullanıyormusunuz devit 3
Bize doktorumuz sağlık ocağının verdiğini önermedi, paraben içeriyormuş. Ocean kullanıyoruz biz. Burda biçok arkadaş da onu kullanıyor. Tabi devit de kullanan var

4 ay 20 gunlukmuyuz büyüyor kuzular .siz kac ciktiniz?

Ufak ufak agzina suruyorm azicik tavukcorbasi verdim bi kere organik diye biraz yogurt tattirdim pek sevmedi yogurdu muzu swvdi bun dediklerim tattirma tabi B Bade1115
Bende havuç verdim biraz nasıl tatlı açıyor agzini yemeye çalıştı tabi sonra korktum aldım kuvvetli çeneleri bi parca koparir bogazina kaçar Allah korusun..
Canım yoğurt ev yoğurdu olacak bide 9. Ay miydi yoksa 6.ay miydi öncesinde önerilmiyo yoğurt..
İlk sebzelerdrn başlamak lazımmış

Koy yogurdu. 2 3Cay kasigi verdim suan sadece anne sutu aliyr zaten tattirmak amacim :)

Bizim doktorumuz da sadece anne sutu alanlara erken baslamayi onermiyorum dedi. Mama alsaydi simdi baslatirdim dedi.

Bende gittim bugün aşılarımızi olduk bizde 750 gram almışız yarısından fazla mama vermisimdir ama günde 1 sever 110 cc kadar..

Kızlar ara ara sadece okuyabildim bu ara sizi. Keyifler yerinde inşallah. Ben bizim kızı 1 haftadır taniyamiyorum Cok kucak istiyor ve adeta sinirli bı kız öldü evde resmen kukruyor sesini de kesfetmesiyle beraber. Huy mu değiştiriyor anlamadım çok debeleniyor. Emzirirken sırtımdan ter akıyor artık Çok aç olmadığı sürece asla düzgün emmiyor 3 kere çekiyor bırakıyor bakıyor sonra hırsla mememi alıyor geri 3 kere daha çekiyor bu sefer bağırıyor geri atıyor kendini süt yok da değil anlamıyorum gerçekten artik. Sadece uykuluyken düzgün emiyor gibi gündüz ayakta hoplayarak sakinlestirerek güzel konuşarak anca emiyor bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım artık.
Ufak ufak kan geliyor kakadan yine arada Acibademdeki Ferhat beye sordum yine aşırı kolik ve cilt döküntüsü yoksa sorun değil dedi. Ama su emme olayı çok yoruyor bu ara beni bu hafta biraz daha keşfetti etrafı kendini bu sebep olur muki emmek istememeye Sinirlenmeye Debelenerek emmeye resmen tepiniyor (gazdan olmadigina eminim)

ya canım cok zor emzirememek bu ayda memede kaldıkları ortalama süre 8 dk imis zaten. onda da emiverin yahu etrafı keşfettikleri içindir. uyaransız emzirmeye çalış, loş ve sessiz ortamda. seviyorsa beyaz gürültü, elektrik süpürgesi sesi ile falan

Bizimki de ciglik atiyor bildigin kiziyor bazen sevincten ciglikcigliga bacak kadar boyuyla

Gecicidir insllh canim surekli huy degistiriyorlar biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta

Gerçekten memede emzirerek uyutanlar büyük başarı gibi ne geliyor artık. 2 saate yakın oldu emzirmemistim emsin uyutayim istiyorum yok çığlık çığlığa resmen.

Gerçekten memede emzirerek uyutanlar büyük başarı gibi ne geliyor artık. 2 saate yakın oldu emzirmemistim emsin uyutayim istiyorum yok çığlık çığlığa resmen.
Memede uyutmak benim işim ancak hiç kolay değil
Bırakmıyor memeyi emzik niyetine devam ediypr çıkarıyorsun aranıyor emzik veriyorsun uyanıyor falan
Cok zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…