Gerçekten memede emzirerek uyutanlar büyük başarı gibi ne geliyor artık. 2 saate yakın oldu emzirmemistim emsin uyutayim istiyorum yok çığlık çığlığa resmen.
Benim kız da bugün bayağı ağladı. 5 dakika işim vardı. Yattığı yerden kaldırmadım. Kaldırdığımda ise sinirden gözü ne meme gördü ne başka birşey. Böyle durumlarda ben genelde alt tarafını soyuyorum. Hemen yüzü gülüveriyor.

Memede uyutmak benim işim ancak hiç kolay değil
Bırakmıyor memeyi emzik niyetine devam ediypr çıkarıyorsun aranıyor emzik veriyorsun uyanıyor falan
Cok zor yani
Uykusu olduğu zaman asla emmek istemiyor Emse karnı doyup dalicak mememde diyorum ne güzel. Asla emmiyor uyuyacak uyancak ondan sonra rica minnet dolaşa dolaşa emicek bir tek çok açıkmissa saldırıyor ondada mememle kavga ediyor hırçın hırçın emiyor 3.5 aylıkken meme reddi başlatmış sanırım tam o zamandayim..

Evet resmen bu hafta sesini keşfetmeye başladığı gibi sinirlenmeyi ogrendi. Önce oynatiyorun konuşuyorum sonra emziriyorum ozamanda gülerek diliyle ittiriyor sonra 3 4 kere çekiyor sonra geri atıyor kendini falan zcok zorlanıyorum gercekten

Benim kız da benzer hareketler yapıyor ama daha hafif. Ben biberona bağlıyorum. Günde bir veya iki kez biberonla mama verdiğim için sanırım onu istiyor. Özellikle uykusu varsa hırçınlaşıp memeyi almak istemeyebiliyor. Bazen de gazı oluyor. Tutup tutup geri bırakıyor. O zaman kaldırıp biraz dolaştırıyorum, gazını çıkarmaya çalışıyorum. Sizinki evet meme reddine benziyor. Biberon kullanıyor musunuz?

Bende gittim bugün aşılarımızi olduk bizde 750 gram almışız yarısından fazla mama vermisimdir ama günde 1 sever 110 cc kadar..
Bu gayet iyi dimi, ben de aynı durumdayım da hemşiremiz sormadı bile ne kadar mama veriyosun vs. Diye. Bizimki de 800-900 gr kadar almış sanırım eğer yanlış ölçmedilerse.
Ben de günde 1 kez 120 cc kadar veriyorum. Bazen 150 de oluyor. Haftada 1 gün hiç vermediğim de oldu

3.ayda bizim de öyleydi. Şimdi 4 ay 9 günlük olduk çok şükür büyük oranda düzeldi emme olayı. Ama bizde hiç biberon olmadı, takviyeleri hep kaşıkla verdim. Biberon alsa benim kız kesin emmeyi bırakırdı,

Hayır canım kullanmıyorum En son doğru düzgün saat 9 buçukta emmisti ondan sjnra uyudu uyandı şimdi çok zor ağlaya ağlaya geri daldı ve ben dalmadan önce tekrar emsin istedim 2 kere çekti ve kıyameti kopardı oturdum ağladım hem uykuya dalamiyor hem emmiykor ShinSeGi

Kızlar cuma gününden beri fenayım. Ortanca kızım ateşlendi, ona ilaç başladık, tam ateşi düştü derken öksürük başladı ve bebiş de ateşlendi. Şimdi ikisi arasında mekik dokuyorum. Bebişteki öksürüğü nasıl geçireceğiz hiç bir fikrim yok. Doktora gittiğimizde sadece ateşi vardı. 3 gün sonra öksürük başladı. İlaçlar barsak florasını bozdu. Her öksürükte biraz kaka geliyor ve pişik başladı maalesef. Yarın tekrar doktora gideceğiz.

4 ay kontrolünde ilaç başlayacağımız için sadece kilo bakıldı. 7 kilo çıktı ama üzerinde çıtçıtlı badi ve bez de vardı. Yarın tekrar boy kilo baktıralım bari.

Hep diyorumki Asya uyuyunca ben de uyuyacagim yavrum bugün aşı da oldu güzelce uyudu 7den 12ye kadar arada uyandı acıkınca.1 saat oyalandik sonra tekrar uyudu.ben tv izledim çay içtim boş boş oturdum.yarın doktora gideceğiz kontrole bir de dilinin yan taraflarında kabarcıklar var onları gosterecegiz.pamukcuk olmuştu önceden dilinin üzerinde.arkadaş yanlarda da olabilir dedi.kabarcık olunca değişik geldi.hayırlısı bakalim

Geçmiş olsun. Bu arada burada tek ben varımdır şu an diyordum o açıdan da geçmiş olsun

Anasina cekerse zorlanmayiz insllh :) kardesimi cok sahiplenmisim kucukanne gibi. Annem oyle diyor rabbim hayirlisini nasip etsin insllh
Gebelikte protein kacagim cok vardi bideno biraz dusunduryr sanirm yine olurmu diye bakalim nasip yinede
bende de hem protein kaçağı hem de gebelik şekeri vardı, hamileliğim boyunca siyer yaptım. Benim de aklıma geliyor bi daha olsa yine zor bü hamilelik mi olur diye.

Başucuna soğan karanfil denedin mi? Geçmiş olsun

Bize 4 damla dediler canim. Bebek 6.5 kiloydu o zaman.

Aspiratör acıp emzirdin mi hiç mutfakta

canım çok geçmiş olsun. bilmiyorum yapar mısın ama öksürük için sarımsağı dövüp, zeytinyağ ile harmanlayıp ayak altına sürünce çok iyi geliyormus. biraz kokuyomus ama yeter ki geçsin diye yapılabilir

Aynısı bende de vardı yatağa uzatıp ağzına emzik veriyodum sakinlesince emzigi çekip emziriyodum bazen de beşiğine koyup uykuya dalmak üzereyken emziriyordum.Uykulu iken daha kolay emiyodu 2 3 hafta kadar sürdü sonra geçti çok şükür umarım erken geçer

Bizimki de iki gecedir uyumuyor, şuan altıncı kalkışım Aşıdan mı huyu değişti acaba
Bizimki yarın aşı olacak, zaten uykusu düzensizleşti açıdan sonra huysuzlanmaz inşallah. Ben de gece 5 kez kalktım, her kalktığımda emzirdim ve hemen uyumadı. İlk kalktığında ağlama krizi başladı 1,5 saat sonra uyudu. 3 ye kalktığında 2 saat uyanık kaldı. 5 gündür kaka yapmıyor ondan mı ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…