Bu arada yuzundeki tuyler dokÜlmeyen varmi alni ve yanak fouller tam gitmedi

Kan damlası ne verdi acaba?

Bizim bebiş 2 gündür rüyasında iç çekip nefes nefese kalıyor. Normal mi acaba?

Hafif bir bebek arabası aldım. Yine de arabayla tek başıma aç kapa zorlanıyorum
Kanguru kısa zaman dilimlerinde iyi iş görüyor
Çabuk hareket ediyorsun
Avmlerde asansör beklemiyorsun en basiti ama bi 10 kilo olunca o kollar dayanmıyor kanguruya
Yine arabaya dönüş oluyor
İşin özeti bu

Bizim bebiş 2 gündür rüyasında iç çekip nefes nefese kalıyor. Normal mi acaba?
Bu aylarda çok normal
Çok fazla uyaran aldıkları için çevreden
Uyku sırasında bu normal bi durum
Her keşif uyku esnasında hayata geçiyor onlar için

Bence de gayet iyi almış maşallah daha ne olsun. Dün yaratıldık bizde 4 ay 20 gün oldu. Mamayı zorla dayasam kilo alır ama o zaman da sütüm azalır emmez ve diye korkuyorum. Doktor da gelişimi gayet iyi kilo farklı zamanla kapanır merak etme diyor.

Kanguru kısa zaman dilimlerinde iyi iş görüyor
Çabuk hareket ediyorsun
Avmlerde asansör beklemiyorsun en basiti ama bi 10 kilo olunca o kollar dayanmıyor kanguruya
Yine arabaya dönüş oluyor
İşin özeti bu ☺
2 3 ay için almayım o zaman. Zaten soğuktan çıkaıyoruz

Dün akşam kızımı 8den 11buçuğa kadar oyladım uyutmadın sonra emzirip mamasını verip uyuttum yine 1-2 saatte bir kalktı ama emip hemen uykuya daldı tekrar uğraştırmadı ve sabah 10a kadar uyuduk bu akşam yine aynı taktiği deniyeceğim bakalım. Gönül isterki 8 de uyusun büyüme hormonlarından tam yararlansın ama uyumaz oldu erken ne yapayım

Nasıl yapıcaz bilmiyorum valla, ben de tencere içine konulan zımbırtıdan alıcam galiba. Aynen burda paylaşalım bebelere ne yedirdik ne yedirmedik :))

Stres yapinca bebede bizde olumsuz etkileniriz akisina birakip relaks olmali gibime geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…