Evet gelelim ikinci sorumawoolnat uyku tulumu kullanan var mı? biraz pahalı geldi almaya değerse alcam, kışın sıcak yazın serin tutuyormuş sanırım.

Evet izmirde kadınlar çok yayıntı seven bir de hiç yayıntı sevmeyen olarak ikiye ayrılmış durumda benim annem sağolsun evlenirken o kadar çok şey almışkş ceyiz diye gerekli gereksiz ev tıklım tıklım, alınır kırılır diye bişey de diyemedim. Her sene çaktırmadan az az yolladım ihtiyaç olan yerlere evi hala boşaltamadığım için ekstra bişeyler eve girecek diye korkar oldum. Mesela şuan 1 tane bardak alsam koyacak yer yok ömür boyu fincan takımı almasam olur herhalde 5-6 tane fincan takımım var

Zaten sadece diline değdirdim korktum vermeye pişik yapar vs diye. En güzeli zamanını bekleyip onlara özel hazırlamak olacak sanırım.

Kızlar 4. ay aşıları için 2. Aydan aldığınız calpol u mu kullanıyorsunuz? Calpol açıldıktan sonra ne kadar dayanıyor bilen var mı? Dolapta saklamadım oda ısısında durdu bu arada.
Canım ben 2 aydan kalanı verdim hiç etkisi olmadı ezanının biri bişey olmaz demişti, başka Eczacıya sordum 2 aydan sonra etkisi azalıyor yeni alın dedi. Yenisi alıp verdik fayda etti.

Tabak çanak bardak fincan kısmını ben de çok abartmışım çeyiz olayında ama seviyorum napim
Ya bu arada asla ayaklarımda sallamam diyordum bunu da yaptım bugün ve uyudu yaramaz. Tazyikten dolayı memeyi almıyor, ayakta pışpışla pışpışla uyumadı ben de yoruldum. Yeni uyku şeklimiz bu mu oluyor acaba, en azından gündüzleri. Gece memeyi alıyor çünkü şükür.

Kızlar 4. ay aşıları için 2. Aydan aldığınız calpol u mu kullanıyorsunuz? Calpol açıldıktan sonra ne kadar dayanıyor bilen var mı? Dolapta saklamadım oda ısısında durdu bu arada.
15 günmüş süresi, beni de arkadaşım uyardı. Bu sefer calpol vermedim ben, ateşini takip ettim çok çıkmadı.

Ben çok şeyler denedim canım zeytinyağı hiç bir şekilde fayda etmedi. En son doğru mamayı bulduk, damlalarını değiştirdik, bir müddet sokol diye bir
şurup kullandık öylelikle kendisi yapmaya başladı.

Evet canım bize iyi dendi zaten 3 den sonra azalmaya başlıyo..sizinde güzel maşallah
Bazen hiç vermedigim oluyodu bazende peş peşe 100 ler

boş boş oturmayada ihtiyacımız var tv izlemissin kendine zaman ayırmışsın öyle düşün

Bizimki de iki gecedir uyumuyor, şuan altıncı kalkışım Aşıdan mı huyu değişti acaba
Benimkide aşıdan sonra aglama huyu geldi..ama öyle böyle değil.uyanıyor memeye alıyorum öyle bir Ağlıyor ki memende almıyo susmuyoda gözleri kapalı ağlıyor. Dün oldu aşısını acaba ondan mi ? Gün içinde iyiydi ama uykudab uyanmaları ve emme süreçi felaket
Gece 4 buçukta bi uyandık nasıl ağlıyor yavrum çok zor sakinlestirdim ateşi olmadı calpol vermemistim ama bi huzursuzluk hakim

Calpol açıldıktan sora 3 hafta içinde kullanılması gerekiyormus sora etkisi gidiyormuş bende yeni alicam

Kızlar bise sorucam bu ek gıdada 6.Ay diolar ya 6aylik oldu dioruz ya ozaman mi oluyo oyle mi başlamalıyız

Bende 5 i bekliyorum mama da verdiğim için yavaştan tattırırım..
Bide su verdim bir kere de acaba arada versem mi? Mama veren arkadaşlar su veriyo musunuz ?

Maşallah canım ❤
Ben mama vermedim hiç
Bu ay boyuna gitmiş kilosu
Ek gıdaya geçiş yaptım sabah itibariyle
Yavaştan başladık çok hoşuna gitti
Ney verdin ya benim ki de karşısında bi şey yiyim içeyim öyle bi bakıyoki vicdan azabı çekiyorum yerken kuzum resmen banada ver diyo

Ayy evet aynısı işte. Aşıdan oldu muhtemelen. Bugün çaresiz kaldım ayaklarda salladım memeyi almayıp ağlayınca.

Bebe bisküvisiyle ilgili bi yerde görmüştüm net hatırlamıyorum ama vermeyin diyolardı canım istersen bi araştırda..içindeki maddelerden dolayı
Pirinç muhallebisi öneriliyomuş demirden zengin olduğu için

Sorma bizimki de kucakta uyumaya alışmıştı hemde ayağa kalkıp evi gezerek uyutmamı istiyordu da ona bel mi dayanır. Zorla ayakta sallamaya alıştırdım, şimdi arada ayakta sallıyorum yanıma kahve, çay, kitap vs de alıyorum sallarken güzel keyif oluyor biz 2 gündür geç yatırıyoruz onun faydası oldu biraz sanki. En az 3 saat uyutmuyoruz ve 10-11 gibi mamasını sütünü verip uyutuyoruz daha kolay uykuya geçiyor ve 1 buçuk 2 saatte bir uyanır oldu bu şekilde. Bu uygulamadan önce en son 40-20 dk da bir uyanmaya başlamıştı kabus gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…