Bende 5 i bekliyorum mama da verdiğim için yavaştan tattırırım..
Bide su verdim bir kere de acaba arada versem mi? Mama veren arkadaşlar su veriyo musunuz ?
Evet evet her mama sonrası içiriyorum, bazen içmiyor 1 çay kaşığı verip bırakıyorum bazen severek içiyor o zaman 3-4 çay kaşığı veriyorum. Ağzından çok salya akıyor o yüzden susuyor olabilir diye kafama takılıyor

Ayy evet aynısı işte. Aşıdan oldu muhtemelen. Bugün çaresiz kaldım ayaklarda salladım memeyi almayıp ağlayınca.
Meme reddi resmen geri döndü gibi bizde solu yine almıyor ağlıyor çok uykusu varsa sağ memeyude almıyo..ayakta sallamak nimetmiş ben sonradan anladım..eskiden öyle sallanıyodu şimdi çok ağlıyor..omzumda uyuttum bi ara sonra kucagimda ve elde sallama şimdi çok zorlanıyorum uyuturken memede sadece geceleri uyku arasında uyuyo..eve yeni yöntemler geliştirdim sallamak icin en yakin zamanda hamak tarzı bi şey alacam
3 güne geçer inşallah bu halleri..canımı en çok emmemesi sıkıyor bi ara iyiydik yine başa dönüyoruz anlamıyorum ki ne var sol memede çanta tutusu vermeye çalışıyorum onda biraz emiyo bide eski yöntem yatırıp üzerine dogru veriyorum meme Vahvah85 sende bu konudan müzdaripdin galiba..bende en etkili yol yatırıp emzirmek oldu bi onu dene derim

Zorla ayakta sallamaya nasıl alıştırdım bana da de kucakta sallmaya aynen bel dayanmıyo..

Sallamaya alistirmak istemiyrdm yatakta pispisliyrdum ama 3 gündür sallanmak istiyr

Zorla ayakta sallamaya nasıl alıştırdım bana da de kucakta sallmaya aynen bel dayanmıyo..
Oyun oynuyor gibi şarkılar türküler söyleyerek ayağıma koyuyorum ayağımdayken oyunlara şarkılara devam sanki seviyormuş gibi yapıyorum hafiften sallamaya başlıyorum hemen bi beyaz gürültü veya sevdiği bi müzik açıp eee piş pil moduna giriyorum. Bazen yiyor bu numarayı bazen yemiyor

Evet yatırıp emmeyi de deniyorum resmen boyle 3 kere çekiyor ama sanki biryerden koşuyor gibi hırslı hırslı sonra atıyor kendini geri birdaha saldırıyor sonra çekiliyor geri reddediyor bir yandan biryandan kafasiyla aranıyor bağırarak ya anlamıyorum acaba meme reddi deil mi diyorum ne olabilir böyle sanki emmek istiyor ama canı yaniyormusta geri atıyormuş gibi.

BU ARADA bugün doktora gittik etrafa ilgisi artmış en fazla 4 saat aç birakabilirsin böyle böyle terbiye et dedi loş ortamda emzir dedi bakalim. Makattada çatlak gördü belki kan o yüzden dir dedi. Bir damla ilaç verdi onu kullancaz

Ayyy çok zormuş sık uyanınca. Uykusu gelince durduramıyoruz ki ağla ağla mahvediyor kendini. Bu akşam biz de yeni uyuttuk, gündüz ayakta güzel uyudu çünkü Ben asla ayakta sallamam diyordum, arkadaşlarımdan biri ayakta sallamak kolay ellerin boşta kalıyor dedi, haklıymış valla, ben de kahve kek ve tv keyfi yaptım

Biz aynı şeyleri yaşıyoruz resmen. Şunları ben yazsam aynısını yazardım. Umarım çabuk geçer. Bizim de sağ meme alınmıyor, akıyor gidiyor yazık, öyle çok sütüm de yok zaten.

21:30 da uyuyor. Önceden de aynı saatte uyuyordu, gece bir kez emip hemen tekrar uyuyordu. Şimdi 2 saatte bir emmek istiyor.
Aşı etkilemiştir canım belki sizi de..ama baksana uyku problemleri oluyo genelde.
Acıktığından da kalkıyo olabilir o kadar sık mama veriyor muydun?

Artık acıkınca ağlamıyor sizin de öyle mi memeyi verince azcık alıyor ama
Aynen benimde bayadır öyle ağlaması gitti ama hareketlerinden anlıyorum yüzüme yapisiyo resmen emmek istiyo eline felan saldırıyo..hele o ara memede süt de yoksa emmekte istemiyo

Bende biraz önce elime cıngarak aldım onu salladım oyun yaptım baktım gözler gidiyor veee uyudu
Bilmeyerek senin yönetimi denemişim ha bide fan sesi favorimiz
Tabi bu uyuması 1 saat sürmeyecek çünkü emmeme krizleri geri geldi uyanıp emecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…