Bende sessizliğe çok alıştırdım aslıkda pek iyi olmadı ya , kalabalığa girince şaşırıyor
Aslında il saatlerde iyi ama 2 ayrı yere gidersek evde olsa sinirleniyor düzenini arıyor

Ya bence sütüm var şuan çünkü yutkunmasindan anliyorum Ama cokuzuluyorum ya bu duruma mama vermedim daha hiç bu ay 600 Gr almış işte fena değil ama önümüzdeki ay böyle almaz bu emme ile
Arada sütünü sağ kaşıkla içir canım aç kalmasın. Biberon kaynaklı filan değilse meme reddi yakında tekrar emmeye başlar. Bizimki de 3.ayda yaptı ama biberon yoktu yani alternatif beslenme kaynağı yoktu (kaşıkla beslenme tatmin etmiyor onları) 3.ay malesef az kilo aldı ama çok uğraştım emsin diye her pozisyonu denedim, ayakta dans ede ede şarkı söyleye söyleye emzirdim 3-5 dk zor emiyordu. Ağlarken ısrarcı olmadım, sık sık teklif ettim. Şuan 5.aya girdik çok şükür düzeldi bayağa, şimdi vakum gibi yapışıp emiyor beyaz gürültü seviyorsa onunla da dene emzirmeyi veya sevdiği bir müzikle

Selam. Biz aptamil kullanıyorduk, sma ya geçip rahat edenleri duyunca biz de dün geçtik. Tesadüf olabililir belki. Dün gece iki kere uyandı sadece. Gece 5 saat net uyudu. Biz de uyumuş olduk. Üç beş güne belli olur tam işe yarayıp yaramadığı ki inşallah yarar. Bebeğim mama yese bile bikaç dakikaya ağlamaya devam ediyordu, hiç durmadan mı ağlar inş işe yarar mama değişimi

Aptamil çok gaz yapmıştı bizim kıza ve bana da mama çok tatlı gelmişti Sma dan memnunuz şu anda
Selam. Biz aptamil kullanıyorduk, sma ya geçip rahat edenleri duyunca biz de dün geçtik. Tesadüf olabililir belki. Dün gece iki kere uyandı sadece. Gece 5 saat net uyudu. Biz de uyumuş olduk. Üç beş güne belli olur tam işe yarayıp yaramadığı ki inşallah yarar. Bebeğim mama yese bile bikaç dakikaya ağlamaya devam ediyordu, hiç durmadan mı ağlar inş işe yarar mama değişimi

Canim benim ilkine 4.5 aylikken tarhana corbasi vermistim. Yani tattirmaya erken baslamistim. Sonuc cok asiri yemek secoyor. Sabah onune kahvaltiya ne koyacagimi sasiriyorum. Sadece yumurta yiyor sabah. Zorla 1 dilim peynir yediriyorum. Yumurtasina peynir koyuyorum vs. Hic fasulye nohut sevmedi hala sevmiyor. Yapi meselesi sanirim. Yeni yeni tabagindakiler bitecek diye 2 kasik fasul ye nohir koyuyorum yiyor. 8 yasinda ustelik. Makarna pilav manti gibi hamurisi seviyor. Benimki babanneden oyle oldu. 2 yasinda sadece mercimek corbasi nohit fasulye ve et yemezdi. Simdi sebze de sevmiyor. En azindan sebze yiyordu.
Yani ek gidaya erkwn veya gec baslamaktan degil o bebegin yapisindan

Biz peynir ,haşlanmış yumurta, tarhana çorbası asla yemiyor ama onun haricinde nerdeyse tüm sebzeleri yiyor pırasa kabak mesela yiyor az Da olsa yiyor kurufasulye et tavuk yer çok yiyen bir cocuk degil ama vitaminlerini alıyor vitamin değerleride iyi sadece zayıf. Dediğin gibi siz erken geçmişsiniz hala seçici her şey çocuğun istahina bağlı biz ne yaparsan yapalım onlar belirliyo istahsiz olan degismiyo. Ne diyelim yeteli sağlıkları yerinde olsun tek önemli olan bu

Bu mochi reklamlarında bahsedildiği gibi mi çok merak etmiştim bende elektrikli pompa vardı bahsedildiği gibiyse alsam mı diye

Bu mochi reklamlarında bahsedildiği gibi mi çok merak etmiştim bende elektrikli pompa vardı bahsedildiği gibiyse alsam mı diye
Ben de burda çok duyup aldım ancak açıkçası çok rahat kullanamadım takması zaten ayrı dert bi de bebeğin iki memeyi de emiyosa maalesef aynı anda sağım yapamamış oluyosun diğer zaman sağım yaparken de elektrikli ile çok daha hızlı sağım yapılıyor
Bi ara ben de buzluğa süt atayım bulunsuna takıp almıştım ama nerdeyse bi iki defa kullandım zaten ek gıdaya geçicez bi kaç aya bence çok gerek yok elektrikli pompan varsa ve özellikle 1 yıl falan bakıcaksan bebeğine hele hiç gerek yok
Ben 1 yıl ücretsiz izin almış olmama rağmen aldımkullanamadım

Bende lansinohun sut toplayisini aldim cok acitti zayen bi eronda almasi basuna 90 tl verdim malesf

Aşı etkilemiştir canım belki sizi de..ama baksana uyku problemleri oluyo genelde.
Acıktığından da kalkıyo olabilir o kadar sık mama veriyor muydun?
Aşı olmamıştı henüz. Bugün aşı olduk. Sık emziriyorum ama önceden de sık emziriyordum o zaman uykusu biraz daha düzenliydi. Bu arada bugün de gece 2 saatte bir uyandı

Kızlar bugün 4. Ay aşılarını yaptırdık. Karma, pnömokok ve rotateq. Pnömokok aşısında yine çok ağladı. Çok yakan bir aşı ama artık 6. Ayda bu aşı yapılmayacakmış.
Rotateq aşısını da piyasada bulmak zormuş ilkini rotateq yaptıkları için aynısı yaptırmak zorunda kaldık ve çok zor bulduk eczanelerde yok.
6 gündür kaka yapmadığını söyledim kan ilacı ferrum kabız yapar die sidefer verdi. Kaka içim de probiyotik verdi. Sağlık ocağındaki hemşire kn ilacını 4,5 aylıkken ver çünkü bebeğin 4. Ayda bağırsak düzeni tam olmadığından 4,5 ayda ver kabızlık yapmasın dedi ama doktor ver dediği için vericem.
Bu arada devit3 kullanıyorduk bu zamana kadar. Doktor devit 3 yazdı sanmıştım aman pedia D yazmış. Devşt 3 ten sonra geçmek sıkıntı olur mu ki calpolü ateş çıkarsa vericem önceki aşısında çıkmadığın halde vermiştim. Bugünkü aşı serüvenimiz de böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…