2 bacak 1 ağız değil mi?

Gecmis olsun canim. Biz de rotateq yaptirdik. 3. Dozu kaldi. Piyasadan cekilecekse simdiden alsak mi acaba?
Biz de en basta devit kullaniyorduk. Bitince aile hekimine bunu kullanmak istemedigimi soyledim. O da pedia yazdi. Bi sorun olmadi, fark yok yani. Pedia'da paraben yokmus.

Enterasan bi süt dolum şekli olduğunu duyunca güvenipte alamamıştım bende ama merak ediyordum iyi oldu sizden duyduğum almadığıma sevindim teşekkürler
Süt sağımı sürekli yapmıyorum ben anca dışarı çıktığımda acil durumlarda bulunsun diye sağardım özellikle ilk 3 ay falan sürekli emziriyorum bebek en iyi pompadan bile iyi vakum yaparmış çoğaltmak adına sağım yerine emzirmeyi tercih ediyorum artık. Bi ara resimlerde çıkan sütü görünce iştahım kabarmış acaba alsam mı olmuştum bu ürünü

Tek başına uyku tulumu yeterli olmuyor mu Gerçi tek tulum giydirmeler Bebeğim üşüttü diye şikayetçi olmuş.
Ben daha önce yorganla yatırıyordum o zaman da aynı kıyafetler oluyordu üstünde yorgan yerine tulum kullanmış oluyorum hem üstü açılmamış hem de Yüzünün kapanması tehlikesi olmuyor. Üstünü tek kat denedim ama hafif serin gibi geldi vücudu o yüzden iki kat giydiriyorum bide evinin sıcaklığına bağlı açıkçası benim evim 21 buçuk 22 buçuk derece arası oluyor

Aşı olmamıştı henüz. Bugün aşı olduk. Sık emziriyorum ama önceden de sık emziriyordum o zaman uykusu biraz daha düzenliydi. Bu arada bugün de gece 2 saatte bir uyandı
İnşallah aşida da etkilemez bizde çok ağlama yaptı..uykudan hep bi aglamayla uyanıyo..
Bende dün bi on buçuk gibi 100 cc bide 2 gibi 100 cc mama verdim iki buçukta uyudu sabah 7 e kadar .mama vermesem uykuya gidemiyo aç oluyo mama verince de uzun uyuyo meme emmiyo ..karışık durumlar

Alınsa bile bek
Bilmiyorum ki şimdiden alıp bekletmek sakıncalı olur belki. Ama en azından eczaneye sorabilirsiniz o tarihte elinizde olur mu diye.
Pedia kullanırız o zaman. Devit bitmek üzere zaten.

2.ayda Hib1 aşısı vardı kızlar. Hib2 4.ayda yazıyor aşı kartında ama olmadık. Siz oldunuz mu 2 ve 4 te?

Rotateq ishal yaptı sanırım. Bugün 6. Gün kaka yaptı şükür. Yazını okurken bizimki de uykudan ağlayarak uyandı Hemşire aşı yeri ağrır demişti. Ne kadar sürüyor huzursuzluğu? Karma değil de diğer aşı çok ağrıttı yapılırken. Ateşi yok şükür de ağrı kesici özelliğinden dolayı calpol versem mi ki?

şahsen ben memnundum. bebeğim biberonu sevseydi çift meme emzirenler icin doğru tercih olmayabilir ama tek meme emzirenler icin oldukca pratik. zahmetsiz. bebeğim emerken 1 öğünlük süt çıkarıyordum diğer göğüsten. şuan duruyor kenarda ama ben sevmiştim. sterilize etmesi de çok kolay. kablolar yok, göğüs uçları acımıyor vs vs.

Aynı durumdayız dayanamadım verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…