Blw kitabi hangisi? Googledan bakinca bir tane cikiyor, o mu acaba? Icinde menuler var mi? Cizelgeler vs? Ben de blw yapmak istiyorum ama guzel yonlendirmeye ihtiyacim varmis gibi hissediyorum. Kitap bunu karsiliyor mu?

Arkadaşlar sanırım konuşulmuştu tam hatırlayamadım bulamadım da bilen yardımcı olabilir mi?
kızımın iki kulağının arkası kabuk kabuk olmuş nedir önemli bişey mi?

Arkadaşlar sanırım konuşulmuştu tam hatırlayamadım bulamadım da bilen yardımcı olabilir mi?
kızımın iki kulağının arkası kabuk kabuk olmuş nedir önemli bişey mi?
Slm canım kuruluk olabilir nenlendiri ile nemlendirebilirsin bebek losyonlarından alabilirsin yada bebe yağı ile

Bizim doktor 3ay kullanabilirsin 4hafta diye bi kural yok dedi
Sadece şekerlenmiş olmamalı dedi kapak kısmında ballarda ki gibi şekerlenme olmuşsa etkisi gecmiştir dedi
bizim doktor da daha fazla satılması, alınan ilaçların bitmesi için böyle söylendiğini söyledi. aynen şekerlenme olursa etkisi gidermis.

Ben bebeğime ne yapacam desem doğru düzgün yapamadım (bkz. kundak, bkz. rota aşısı) :))) bunda da ne desem yapamayacakmışım gibi geliyor. Sanırım beni o yönlendirecek yine. Ben de blw + klasik yöntem karışık gitmeyi planlıyorum. Tabi bu benim planım, metehan'ın da bi planı vardır kesin :)))
İnşallah korktuğum gibi olmaz. Her gün ne yicez derdim var, şimdi bi de ona ayrı her gün ne yiyecek diyeceğim :)) galiba ben de ikea sandalyesi alacağım bi de şu buharda pişirme aparatından

Arkadaşlar 4. ayda uyku düzenimiz bozuldu bizim. Gece bir kez emip uyurdu bebeğim şimdi 2 saatte bir uyanıyor emzirmem için. Uyandıktan sonra uyuması da zor oluyor. Sabah 5 ten sonra da uyumuyor. Burada bir çok kişi gece uykuları düzensizleşti yazmıştı. Şimdi ne durumdasınız, tekrar düzene giriyor mu?

Ben verdim ama hepsini tükürdü Bizimkinin uyku düzeni baya bozuldu ya gecede 5 defa kalkıp emziriyorum. Aşıdan önce bozulmuştu 4. Aya geçtik uyku gitti.
Ay kuzu ya sevmedi demek ki
Bizimki düzenli ama 3 den sonraya dünde 3 buçukta uyudu 6 gibi yine çok fena ağlamayla uyandı inşallah bugün son bulur aglamaları yoksa bende bi calpol verecem

Ay kuzu ya sevmedi demek ki
Bizimki düzenli ama 3 den sonraya dünde 3 buçukta uyudu 6 gibi yine çok fena ağlamayla uyandı inşallah bugün son bulur aglamaları yoksa bende bi calpol verecem
Bizimki sürekli ağlayarak uyanıyor, aşıdan önce değ öyleydi. Atak döneminden galiba

Biz de ayniyiz sizin gibi

Bir haftadir berbat duzendeyiz. Dun neredeyse saat basi kalkti. Duzelmesini sabirla bekliyorum.

bizim de uykular dengesiz. birkac gündür yoruyordu dün güzel uyuduk. allahım insallah su atak illeti bitmiştir. bide bisey sorucam. gündüz yeterli uykuyu alamadıkları zaman gece uykuları zorlasıyor olabilir mi? çünkü ataktan bu yana gündüz uykuları 10-15 dk.

Zannetmiyorum bizimki geçen gündüz 3 saat uyudu gece uyumadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…