O aparat kevgir mi ya

ek gıda da ikea mama sandalyesi ve İKEA’nın buharlı pişirme aparatı elim ayağım olmuştu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Aslında çok zorlamayacak merak etme. İlk 1.5 ay 3 gün kuralıyla tadım yapacaksınız. Yani 15 tane sebze, yumurta, yoğurt, et, balık, meyve belirleyeceksin. Sonrada bunları haşlayıp haşlayıp önüne koyacaksın. Sonrada kendi yediğiniz yemeklere geçeceksin. Çok eğlenceli olacak merak etme.
O aparat kevgir mi ya
Fotosunu bulayım atayım ben.

Çok umuy verici oldu bu

Aaa çok teşekkürler, böyle hepsini 3 gün kuralına uygun yapıcaz demek. Ya böyle okuyunca da bi heveslendim. Peki hemen blw ile mi başlıyoruz? Mesela havuç, kereviz tattırıcaz, haşlayıp eline mi tutuşturmalıyız yoksa çatalla ezip öyle mi vermeliyiz? Ayy ne kadar çok şey bilmiyorum :)
Çok teşekkürler bu arada, içime biraz su serptin

Benim tek amacım huzurlu mutlu Özgür kendi işini kendi yapabilen birey yetiştirmek. O yüzden herşeyini kendi yapabilmesi için uğraşıyorum. Mesela 2.5 yaşındaki oğluma toplasan 20 kere ben bişeyler yedirmişimdir. O yüzden BLW mantığı tam benlikdi. İyice okuyup araştırıp öğrendim. Ve onu uyguladım. Klasik hiç yapmadım. BLW de her şeyi haşlayıp önüne koyuyorsun. Gözünü hiç ayırmadan tabiki çok da rahatsız etmeden onun yemesini bekliyorsun. El kol koordinasyonunu hemen geliştiriyor zaten. Sonrası da çorap söküğü gibi geliyor.

Ayy nasıl olcak, ya büyük koparırsa yutamazsa. Hahahaha blw isteyen evhamlı anneyim ben :)) bu konuda biraz okuma yapmam gerek sanırım. Aynen ben de, kendini doyurması dahil sorumluluk alabilen bir bebek olmasını istiyorum

BLW hakkında çok oku. Facede grupları var. Takibe al bence. BLW de en önemli şey haşlama derecesi. Ne parmağınla tutamayacağın kadar yumuşak olacak ne de parmağınla ezemeyeceğin kadar sert olacak. Hem yutamazsa diliyle dışarı atıveriyor merak etme. Gözünü hiç ayırmayacaksın bebekten. Ama aynı zamanda bebekte heimlich manevrası yani boğulma ilk yardımı nasıl yapılıyor onu da öğrenmen lazım. Videoları var her yerde. Şimdi burda böyle anlatınca korkutucu gelebilir ama iyice araştırınca yapmak isteyeceksin

Yok yok korkutucu gelmiyor, teori olmadan yapamayan bi insanım, o yüzden mutlaka okumam, bilmem, öğrenmem lazım. Sonra pratiğe dökmem. Evet boğulmayla ilgili de video izliycem aklımda, allah korusun bütün evlatlarımızı.
Çok çok teşekkür ederim, hem içime su serptin, hem bende bi genel kanı oluşturdun. Lütfen gitme buralardan :)))

Saol canım. Mümkün olduğunca gelmeye çalışıyorum. Buralardayım Aklına takılan bir şey olursa msj da atabilirsin. Memnuniyetle cevaplarım biliyorsam. Annelik olayında içindeki sese daima güveneceksin. Sakin olacaksın. Ve olayın akışını azıcık bebişe bırakacaksın. Kısacası anneliğin keyfini çıkar bol bol.

Çok sağol gerçekten :)) evet iç sesime ne zaman kulak vermesem sonunda pişman olurum, biraz ona biraz oğluma güvenerek hayat maceramızı yaşıycaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…