Kızlar pişik sorunu olan var mı? Oğlumun pipisin kenarında pişik oldu. Doktor trosyd ve hametan verdi ama ayrı ayrı mı kullanıcam yoksa karıştırmam mı gerek bilmiyorum. Yarin da Pazar, doktoru aramak için Pazartesi’yi beklemek lazım.

Evet canin kendim mayalamistim dun. Yarin tekrar deneyecegiz bakalim. Sebzelere baslayinca ben de karistiririm sade sevmezse.

@Koalacikk canim sizin ek gida sureci nasil gidiyor? Alisti mi tatlara? Biz bugun ilk kez yogurt denedik, hic sevmedi toplamda bir mama kasigi ancak yedi. Son kasikta ogurdu, kusacak gibi oldu. Seninkinde de boyle tepkiler olmus muydu?
Yoğudun tadı nasıl? Benim ilk yaptığım ekşiydi yüzünü buruştura buruştura yedi sonra yaptığım tatlıydı mama gibi olmuş, bi de biraz çırptım pürüzsüz gibi oldu seve seve yedi hep. Bugün havuca geçtik onu pek sevmedi, öğürdü

Benim ki de havucu sevmedi, sütle kıvamını açmama rağmen katı geldi galiba. Tükürdü öğürdü

Tatliydi aslinda. Bakalim yarin ne tepki verecek? Yarin da sevmezse ara verip haftaya tekrar denicem.

Kızlar 5 ayligiz ve 4 dişimiz var sizlerde durumlar nasıl var mı bizim gibi hızlı olan:)
4 mü maşallah. Biz de 5 aylığız hiç dişimiz yok Memeyi ısırıyor mu?
Salyası kesildi mi peki? Elleri sürekli ağzında bizimkinin dişler çıkınca vazgeçiyorlar mu yumruğunu ağzına sokmaktan?

Kızlar 5 ayligiz ve 4 dişimiz var sizlerde durumlar nasıl var mı bizim gibi hızlı olan:)
Şu an diş çıkarıyormuş damağı kabarmış. Diş çıkarırken kullandığınız bir jel var mıydı? Bu gece abartmıyorum saat başı değil saatte iki kez uyandı Diş çıkarırken huysuzluk oldu mu sizde de?

Diş jeli kullanmadık canm huysuzluk oldu iştahsızlık oldu hala da devam ediyor ama jel önermedi doktorumuz allah kolaylık versin çok zor oluyor

maşaallah canim
ablamizda 5. ayimizin son günleri gelmişti dişimiz
bu kuzum tamamladi 5i çığlık çığlık bağırıp duruyor ama henüz patlamadı
-EarthLing-
ShinSeGi
bizimki mama sandalyesinde oturuyor 5. aya girdigimizden beri
hazır old. düşünmüyor musunuz yoksa siz mi istemiyorsunuz
bizimki oturmak için deli oluyor yatırsam boynundan kalkmaya çalışıyor ağrı yi ben yasiyorum adeta

Canim bikac kez oturttum. Cok hosuna da gidiyor. Tepsisine vurup egleniyor ama bir sure sonra icinde yamuluyor, iki buklum kaliyor. Ben de cikariyorum. Kucakta falan oturuyor uzun suredir.

Ya bi de ben sevmedim mama sandalyemizi. Bir arkadasim sakin alma ben vericem dedi. Verdi sagolsun ama hic begenmedim malesef. Chicco'nun polly modeli. Oldukca hantal buldum. Icine yerlestirmesi de cikarmasi da dert. Hatta dun yogurt verirken oksurdu bogulacak gibi oldu, mudahale edemedim. Allah korusun bogazina bir sey kacsa sandalyeden cikaramam. Ikea'ninkini almayi dusunuyorum ben de.

Kızlar diş çıkarma döneminde karanfil yağı ve zeytinyağı karışımını deneyen oldu mu? Buralar pek sessizleşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…