Bende 1 haftadır başladım da sab simplex ile kızım felaket sancılandı sanki ya uyku yok ıkınıyor aşırı sancı başladı çok ağlıyor acaba sab yüzünden mi oldu ya. Bu arada 2 gün sonra tam 3 aylık Olcayçz

Kızlar nohut, lahana, kuru fasülye gibi şeyleri yemeye başladınız mı gaz yapıyor mu?
Uzun süredir gaz yapar yemiyeyim dediğim birşey olmadı. Ilk zamanlar yemiyeyim dedim sonra o gaz yapar bu gaz yapar ee ne yicem ki dedim boşverdim. Şükür gazdan yana sorunumuz olmadı

Olabilir biz sonra nurse harveys Damla'ya geçtik bir de zincı tavsiye etti doktorumuz onun da faydasını gördük. 3 aylık olunca bitti bizim gaz sancıları.

Uzun süredir gaz yapar yemiyeyim dediğim birşey olmadı. Ilk zamanlar yemiyeyim dedim sonra o gaz yapar bu gaz yapar ee ne yicem ki dedim boşverdim. Şükür gazdan yana sorunumuz olmadı
B Brcbrcbrc84 biz vakti zamanında çok gaz sorunu yaşadığımız için hiç başlamadım kuru baklagillere.

Kizlar oksuruge ne iyi geliyordu? Sogan mi kesip koyuyorduk yattigimiz odaya?

Arkadaşlar benim oğluşum bir haftadır bezini açtığımda çiş yapıyor kayın babam pipiye baktı tıkanıklık var dedi. Bir çocuk doktoru da 4 5 aylıkken sünnet yaptırın demişti başka çocuk doktoru da 1 yaşını beklemeyi önerdi ama bana ve eşime de tıkanıklık var gibi geliyor çiş yaparken zorlanıyor kuzu var mı böyle bir durum yaşayan erkek bebiş annesi?sünnet için acele etmeyecektik ama yaptıracaz sanırım

Bilmiyorum canim, olabilir. Cok yayginmis bu durum erkek bebeklerde. Bana hep bezini degistirirken pipinin ucunu elimle disari cikarmami tavsiye etmislerdi ama unutuyordum genelde. Biz 2 bucuk aylikken sunnet ettirdik.

Canım doktorun bu durumdan ötürü sünnet olmayı onerdiyse daha niye bekliyorsunuz ki bir çok şeye sebep olabilir bu durum. Böbrek sorunları, idrar yolu iltihaplanmalari vs. Biz 3.ay dolduğu gibi yaptirdik. Artık en sagliklisi ilk 3 ayda yapılması. Baş baş bağırıyor doktorlar. Düğün dernek peşinde koşmayın, vakitlice erkenden yaptırın diye. Bir çok aile sünnet düğünü yapılsın büyüsün diye bekliyorlar. Daha fazla vakit kaybetmeden yaptırın bence. Düğün gibi bir planınız varsa da büyüyünce de bir düğün yapiverirsiniz...

Selamlar. 6.ay aşılarımiz var bugün. Allah yardımcımız olsun. Bir de Diș stresi var hepsini aynı anda sorunsuz atlatırız umarım dış jelleri onerilmiyor. Doktorumuza karanfil yağı sürebilir miyim diye sordum. Bakalım ne cevap gelecek..

Yine aşılarrr. Of off

Canım 2 kademeli ayarı var. Biraz arkaya doğru eğiliyor ama öyle pek de değil açıkçası. Fakat uyuduğunda kafası düşmüyor. Bir mağazadaki çalışan şunu demişti bana. 2 kademe ya da 5 kademe. Maksimum yatış açısı noktasında pek fark olmuyor mesela biri 10 derece ve 75 derece yatıyor. Öteki 10 25 50 75 derece oluyor genelde o yüzden kademe olayına çok takılmayın demişti. Çok daha yatanlar var tabiki ama ben fiyat noktasında çok çıkamadım açıkçası. Bizimki 0-36 kg. 0 dan itibaren olduğu için ekstra bir pedi var onun dışında bir fark yok

Canım beklenemizin sebebi 2 aylıkken 1 yaş altı bebekleri sünnet yapan üroloji doktoruna gotürmüştük acele etmeyin, biraz daha bekleyin demişti.Arkadaşım da eylül annesi onun doktoru da erkek bebeklerin o organı 2 yaşına kadar gelişir erken yapılmasını önermiyorum demişti ondan bekledik yoksa düğün gibi derdimiz yok,ne zaman olursa olsun düğün yapmayacaktık Sizin de aşınız varmış umarım ağrısız,ateşsiz geciverir

Bilmiyorum canim, olabilir. Cok yayginmis bu durum erkek bebeklerde. Bana hep bezini degistirirken pipinin ucunu elimle disari cikarmami tavsiye etmislerdi ama unutuyordum genelde. Biz 2 bucuk aylikken sunnet ettirdik.
Onu eşim yapıyor arada ama ben korkuyorum sanki canı acıyacakmis gibi geliyor doktorların her biri farklı şey diyor ondan kararsız kaldım yoksa biz de erken düşünüyorduk aslında.Kolay iyileştimi peki, ne kadar sürede iyileşti kuzucuk ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…