Ay hadi inşallah. Kilo alsın boyları uzasın akılları da uzasın kuzularımızın :) evet evet boza da içtim tabii ki. Ay süt için neler yapmadım ki :) yapmaya da devam ediyorum

Kızlar selam
Ek gıdaya geçenler, tecrübeliler ve bilgisi olanlar bi şey sorucam. Ek gıdaya yeni başlandığında 1 yemek kaşığı kadar et suyu kullanabilir miyiz? Örneğin havuçla patates haşladım, vericem, kıvamlı olsun diye de azıcık et suyu katabilir miyim?

Agir gelebilir et suyu. Anne sutuyle kivam vermeyi tavsiye ediyorlar genelde.

Tatliydi aslinda. Bakalim yarin ne tepki verecek? Yarin da sevmezse ara verip haftaya tekrar denicem.
Biz de dün havuca geçtik benim kız da havucu sevmedi püre yaptım, suyunu sıktım, mama ile çorba gibi yaptım hiç birini beğenmedi. Yarın da yoğurtla deneyeceğim sonra patates, brokoli, kabak var sırayla

Doktor bana önce 10 gün falan yoğurt ver dedi sonra 1 hafta sebze sonra 1 hafta meyve ondan sonra kıyma, mercimek vs dedi. O yüzden ben de tadımları bitirip ondan sonra et suyu, kıyma vs eklemeyi düşünüyorum. Kıvam için şimdilik mama veya anne sütü kullanabilirsin ya da su.

Bende destekli oturtuyorum nerdeyse desteksiz bile oturabilecek gibi mama sandalyesini yarın çıkarayım artık

Biz de dün havuca geçtik benim kız da havucu sevmedi püre yaptım, suyunu sıktım, mama ile çorba gibi yaptım hiç birini beğenmedi. Yarın da yoğurtla deneyeceğim sonra patates, brokoli, kabak var sırayla
Canım brokoli 6 aydan itibaren mi veriliyor 8 aydan itibaren mi? Benim aklımda 8 gibi kalmış da. Bir de çoğu bebiş brokoliden hoşlanmıyor öğürüyor kusuyor diye duydum ben şahsen brokoliyi tadım aşamasında vermeyi düşünmüyorum önce yemeğe alışsın. Hoşuna gitmeyecek birşey verip yemeğe karşı direnç oluşsun istemem

Kızlar oto koltuğu alan var mı ya da önceden olan? Tavsiye edebileceğiniz marka model?

Kızlar oto koltuğu alan var mı ya da önceden olan? Tavsiye edebileceğiniz marka model?
Kraft spin fix aldık canım biz. 360 derece dönebiliyor. Dolayısıyla arabasına koyarken ya da yanında oturduğumda rahat oluyor çeviriyorum hemen

Kraft spin fix aldık canım biz. 360 derece dönebiliyor. Dolayısıyla arabasına koyarken ya da yanında oturduğumda rahat oluyor çeviriyorum hemen
Ben de kraft'ın safe rotate modelini mi alsam diye düşünüyorum. 0-36 kg diyor acaba 9-36 kg ile ne farkları oluyor hangisini almak lazım Uzun süreli kullanılacak birşey olduğu için sonradan sinir olacağım birşey olsun istemiyorum. Çocuğu terletmesin, biraz yatabilsin ki uyuyabilsin bir de duyuyorum kimisi ses yapıyormuş yolda
Spin fix yatabiliyor mu ya da böyle olmasaydı dediğin bir özelliği var mı?

Biz şubat indiriminden aldık britax romer.satış danışmanının anlattığı ve internetten araştırarak karar verdik.tabiii şu an kullanmıyoruz 9-36 kilo aldık.ama adac testlerini geçen ve sağlam duran bi yapısı var.uygun fiyatlı bulursanız öneririm indiirm bitince bayaa fiyatı yükseldi çünkü

Brokoli verilebiliyor ya 6.aydan itibaren, belli olmaz belkide sever. Aslında brokoli tatlımsı bişey. Sevmezse zorlamam tabiki sıradakine geçeriz

Kızlar nohut, lahana, kuru fasülye gibi şeyleri yemeye başladınız mı gaz yapıyor mu?
ben hiç yemiyordum bebeğim alerjik reflusu de olduğu için...
gaz çok kötü etkiliyor az da olsa olmamalı bizim için...
geçen canim da istedi kuru fasulye yapayim dedim
islattim suyunu attım sonra yaptım
ama kuzuma cok gaz yaptı yazık kötü oldu çıkaramadı kustu da bu kış geçti gidiyor bir kuru fasulye yeter yetti yani
nohutu yedim ama onu haşlama suyunu atarak yapmştım daha iyi gibiydi

geçen bir chia yedim faciaydı alerjik anneler
ama suşi yedim hiç bişey olmadı
yanaklarimiz hitir hıtır
hipokort sürdüm pek yaramadı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…