Evet bize de 1. 5 yaşına kadar önermiyoruz dediler

Canım bunu yaparken korkma sakın
Uç kısmının dışarı çıkıp çıkamadığını görmen gerekli,
Hem temizlik bakımından da çıkarılması gerekli
Aksi halde beyaz kalıntılar oluşuyor enfeksiyon kapabilir Allah korusun dikkat etmen gerekli
Bizimki sünnetli olduğu halde her alt değiştirmem de yapıyorum

Selamın aleyküm
Üç aylara girdik kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Sağlık huzur mutluluk evimizden eksik olmasın inşallah

Duanıza beni de katarsanız çok mutlu olurum ❤

Bu kadar yoğunluk arasında herkesi özledim
15 gündür gelemedim foruma ya inanamıyorum

Cuma günleri buluşma günümüz olsun istiyorum kabul ederseniz şayet ☺

Herkes gelir konuşuruz hal hatır sorarız
Gelişimler hakkında konuşuruz
Kimsenin sorusu cevapsız kalmamış olur

Ne dersiniz fena olmaz sanki

Etikette unuttuklarım kırılmasın lütfen
Herkesi seviyorum

limelemon Vahvah85 @Ozlem P Papatyam3422 A azizan H honey bunch E Elwing6 yesilus Labazop morcivertkedi Koalacikk P Pink85 Z Zzynp19 Nuhra2 H Historyfati azra-bade T tuboz -EarthLing- N NotFair X xxyyzztt sugarpare ShinSeGi Miskek Mavikelebek0134 Pircici Plm123 S Serrarana18 smyr35 . huriye048 yorgunoz Sjax isisxz B Brcbrcbrc84 EslemVera Gula2 zuka24 erensar nery83 GULUMSE86 H Hatuneymen Sevgiyeyolculuk B Bienaaaaa

Son düzenleme:
Huzur verdin canım benim 38his amin inşallah hepimizin duaları kabul olur. Ataktayız sanırım uykuya dalarken zorlanıyoruz, elimiz hep ağzımızda diş var gündemde. Bir de ek gıda heyecanı tabi tam manasıyla beslemiyorum ama ufak ufak tadım yaptırıyorum. 3 gün kuralına uyamadım bir türlü daha geleneksel girdim olaya, az az çorba, salata suyu vb.
Sen nasılsın?

Cok cabuk iyilesti canim. Bir haftada buyuk olcude iki haftada tamamen iyilesti.

Ben 2 aylıkken doktorumuza sünnet yaptırmak istiyoruz demiştim. Bakayım dedi açtı bezini haklısın annesi dar yaptırın dedi. Halbuki öyle biseyden haberimiz yoktu. Sık görülen birsey. 2,5 aylıkken yaptırdık biz. İyi ki yaptırmışız. Çok şükür sıkıntısız oldu anlamadı geçti gitti.

Aleyküm selam canım benim olabilir cumaları görüşme günümüz olabilir.Receb ayı hepimize sağlık huzur ve esenlik getirsin çok öpüyorum kuzumu da seni de ☺❤

Ne güzel inşallah bizimki de kolayca olur yarın goturecez bakalım ne diyecek doktorumuz ☺

Kolaylikla atlatirsiniz insallah. Bizim asimiz haftaya pazartesi gunu. Dis stresi yasamiyoruz biz henuz. Yani elleri surekli agzinda ama bi huzursuzlugu yok. Biz ek hidaya baslamaya tesebbus ettik ama basarili olamadik. yogurdu da havucu da sevmedi. Bugun tekrar havuc deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…