- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
hoşbuldumHoşgeldin canım benim bebiş de 19 eylül ☺
Evet bize de 1. 5 yaşına kadar önermiyoruz dedilerCanım beklenemizin sebebi 2 aylıkken 1 yaş altı bebekleri sünnet yapan üroloji doktoruna gotürmüştük acele etmeyin, biraz daha bekleyin demişti.Arkadaşım da eylül annesi onun doktoru da erkek bebeklerin o organı 2 yaşına kadar gelişir erken yapılmasını önermiyorum demişti ondan bekledik yoksa düğün gibi derdimiz yok,ne zaman olursa olsun düğün yapmayacaktıkSizin de aşınız varmış umarım ağrısız,ateşsiz geciverir
Canım bunu yaparken korkma sakınOnu eşim yapıyor arada ama ben korkuyorum sanki canı acıyacakmis gibi geliyor doktorların her biri farklı şey diyor ondan kararsız kaldım yoksa biz de erken düşünüyorduk aslında.Kolay iyileştimi peki, ne kadar sürede iyileşti kuzucuk ☺
Her konuda dr lar görüş ayrılığına düşüyor sünnette olduğu gibiEvet bize de 1. 5 yaşına kadar önermiyoruz dediler
9 Eylüllü tosbağamla hoşgeldin diyoruzGünaydın kızlar
Bende 23Eylül 2019 annesiyim
Allah bağışlasın9 Eylüllü tosbağamla hoşgeldin diyoruz☺
Sizin cinsiyet ne?
Maşallah cümlemizinkini inşallahAllah bağışlasın ☺
Hoşbulduk canım
Erkek
Cok cabuk iyilesti canim. Bir haftada buyuk olcude iki haftada tamamen iyilesti.Onu eşim yapıyor arada ama ben korkuyorum sanki canı acıyacakmis gibi geliyor doktorların her biri farklı şey diyor ondan kararsız kaldım yoksa biz de erken düşünüyorduk aslında.Kolay iyileştimi peki, ne kadar sürede iyileşti kuzucuk ☺
Hiç denemedim ama karanfil saplayınca az biraz etkisi oluyor diyorlardı bir de yanına limon koyan da varCok koku yapmiyor mu peki?
Sorun yaşasam ben de tekrar keserdim. Baktım gazla ilgili sorunumuz yokmuş bizim ben de yedim herşeyiB Brcbrcbrc84 biz vakti zamanında çok gaz sorunu yaşadığımız için hiç başlamadım kuru baklagillere.
Ben 2 aylıkken doktorumuza sünnet yaptırmak istiyoruz demiştim. Bakayım dedi açtı bezini haklısın annesi dar yaptırın dedi. Halbuki öyle biseyden haberimiz yoktu. Sık görülen birsey. 2,5 aylıkken yaptırdık biz. İyi ki yaptırmışız. Çok şükür sıkıntısız oldu anlamadı geçti gitti.Arkadaşlar benim oğluşum bir haftadır bezini açtığımda çiş yapıyor kayın babam pipiye baktı tıkanıklık var dedi. Bir çocuk doktoru da 4 5 aylıkken sünnet yaptırın demişti başka çocuk doktoru da 1 yaşını beklemeyi önerdi ama bana ve eşime de tıkanıklık var gibi geliyor çiş yaparken zorlanıyor kuzu var mı böyle bir durum yaşayan erkek bebiş annesi?sünnet için acele etmeyecektik ama yaptıracaz sanırım
Aleyküm selam canım benim olabilir cumaları görüşme günümüz olabilir.Receb ayı hepimize sağlık huzur ve esenlik getirsin çok öpüyorum kuzumu da seni de ☺❤Selamın aleyküm
Üç aylara girdik kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Sağlık huzur mutluluk evimizden eksik olmasın inşallah
Duanıza beni de katarsanız çok mutlu olurum ❤
Bu kadar yoğunluk arasında herkesi özledim
15 gündür gelemedim foruma ya inanamıyorum
Cuma günleri buluşma günümüz olsun istiyorum kabul ederseniz şayet ☺
Herkes gelir konuşuruz hal hatır sorarız
Gelişimler hakkında konuşuruz
Kimsenin sorusu cevapsız kalmamış olur
Ne dersiniz fena olmaz sanki
Etikette unuttuklarım kırılmasın lütfen
Herkesi seviyorum
limelemon Vahvah85 @Ozlem P Papatyam3422 A azizan H honey bunch E Elwing6 yesilus Labazop morcivertkedi Koalacikk P Pink85 Z Zzynp19 Nuhra2 H Historyfati azra-bade T tuboz -EarthLing- N NotFair X xxyyzztt sugarpare ShinSeGi Miskek Mavikelebek0134 Pircici Plm123 S Serrarana18 smyr35 . huriye048 yorgunoz Sjax isisxz B Brcbrcbrc84 EslemVera Gula2 zuka24 erensar nery83 GULUMSE86 H Hatuneymen Sevgiyeyolculuk B Bienaaaaa
Ne güzel inşallah bizimki de kolayca olur yarın goturecez bakalım ne diyecek doktorumuz ☺Ben 2 aylıkken doktorumuza sünnet yaptırmak istiyoruz demiştim. Bakayım dedi açtı bezini haklısın annesi dar yaptırın dedi. Halbuki öyle biseyden haberimiz yoktu. Sık görülen birsey. 2,5 aylıkken yaptırdık biz. İyi ki yaptırmışız. Çok şükür sıkıntısız oldu anlamadı geçti gitti.
Kolaylikla atlatirsiniz insallah. Bizim asimiz haftaya pazartesi gunu. Dis stresi yasamiyoruz biz henuz. Yani elleri surekli agzinda ama bi huzursuzlugu yok. Biz ek hidaya baslamaya tesebbus ettik ama basarili olamadik.Selamlar. 6.ay aşılarımiz var bugün. Allah yardımcımız olsun. Bir de Diș stresi var hepsini aynı anda sorunsuz atlatırız umarımdış jelleri onerilmiyor. Doktorumuza karanfil yağı sürebilir miyim diye sordum. Bakalım ne cevap gelecek..
Sizlerde yok mu baş terlemesi?Emzirirken başı terliyor mu çok?
Yok.Sizlerde yok mu baş terlemesi?
Bizimkinin başı bu ara soğuk soğuk terliyo dişleri mi zorluyor anlamadımSizlerde yok mu baş terlemesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?