Teri silince şapka takıyor musunBizimkinin başı bu ara soğuk soğuk terliyo dişleri mi zorluyor anlamadım
Kaç tane yaptılar sanki 3 aşı mı vardı 6. ayda?Selamlar. 6.ay aşılarımiz var bugün. Allah yardımcımız olsun. Bir de Diș stresi var hepsini aynı anda sorunsuz atlatırız umarımdış jelleri onerilmiyor. Doktorumuza karanfil yağı sürebilir miyim diye sordum. Bakalım ne cevap gelecek..
Inan ben de 38his nerdesin diye yazacaktım kaç zamandır sesin çıkmadı?Selamın aleyküm
Üç aylara girdik kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Sağlık huzur mutluluk evimizden eksik olmasın inşallah
Duanıza beni de katarsanız çok mutlu olurum ❤
Bu kadar yoğunluk arasında herkesi özledim
15 gündür gelemedim foruma ya inanamıyorum
Cuma günleri buluşma günümüz olsun istiyorum kabul ederseniz şayet ☺
Herkes gelir konuşuruz hal hatır sorarız
Gelişimler hakkında konuşuruz
Kimsenin sorusu cevapsız kalmamış olur
Ne dersiniz fena olmaz sanki
Etikette unuttuklarım kırılmasın lütfen
Herkesi seviyorum
@limelemon @Vahvah85 @Ozlem @Papatyam3422 @azizan @honey bunch @Elwing6 @yesilus @Labazop @morcivertkedi @Koalacikk P Pink85 @Zzynp19 @Nuhra2 @Historyfati @azra-bade T tuboz-EarthLing- N NotFair X xxyyzztt @sugarpare ShinSeGi @Miskek @Mavikelebek0134 Pircici @Plm123 S Serrarana18 @smyr35. @huriye048 @yorgunoz @Sjax @isisxz @Brcbrcbrc84 @EslemVera @Gula2 @zuka24 @erensar @nery83 @GULUMSE86 @Hatuneymen @Sevgiyeyolculuk @Bienaaaaa
Var canım ama öyle abartı değil. Zorlanıyorlar tabi emerken normal aslında. Mesela benimki emmeye başladığı an yanağı kıpkırmızı oluyor sonra düzeliyor.Sizlerde yok mu baş terlemesi?
Bizde yok canim.Sizlerde yok mu baş terlemesi?
3 tane. 2 bacaktan bir ağızdan.Kaç tane yaptılar sanki 3 aşı mı vardı 6. ayda?
Agizdan olan hangisi canim? Biz rotanin 3. Dozunu olacagiz. Onun disinda baska var mi agizdan?3 tane. 2 bacaktan bir ağızdan.
havası kuru mu evin mutlaka nemlendirKizlar, oglum dunden beri oksuruyor. Gun icinde fazla degil ama uyurken oksuruyor. Bogulacak gibi oluyor oksurdugunde. Ama yine de sık degil. Ilerlemesinden korkuyorum, su an ciddi boyutta olmasa da. Ne yapsam bilemedim. Doktora goturup goturmeme konusunda kararsizim. Malum hastaneler mikrop yuvasi. Ustune ben de iki gundur hastayim. Bogazim kotu. Doktora gitmeden bebisi evde nasil rahatlatirim? Ates vs bir sey yok, sadece oksuruk.
havası kuru mu evin mutlaka nemlendir
mesela radyatör lerin üzerine atlet yıka as
en hızlı nemlendirme şekli
soğana karanfil saplayıp yakınında tut
bebişin burnunu temzile
sık emzir
çok geçmiş olsun
umarım hızla geçer
Geniz akıntısı vardır boğazına gıcık yapıyordur canım başını biraz yükselterek yatır boğazına birikmesin, bir de sık sık serum fizyolojik yap. İnstagramda @hekimanne var onun sayfasında öne çıkanlarda anlatıyor o şekilde uygula ben öyle kızıma günde 4-5 defa yaptım bayağa faydası oldu. Özellikle yatmadan önce yaptımKizlar, oglum dunden beri oksuruyor. Gun icinde fazla degil ama uyurken oksuruyor. Bogulacak gibi oluyor oksurdugunde. Ama yine de sık degil. Ilerlemesinden korkuyorum, su an ciddi boyutta olmasa da. Ne yapsam bilemedim. Doktora goturup goturmeme konusunda kararsizim. Malum hastaneler mikrop yuvasi. Ustune ben de iki gundur hastayim. Bogazim kotu. Doktora gitmeden bebisi evde nasil rahatlatirim? Ates vs bir sey yok, sadece oksuruk.
hmm canim biliyorsun ki nemin çoğu da zarar üstelik o nem nasıl bir nem küf olmasın koku v.s. oluyor mu ?Saol canim, insallah.Bizde asiri nem sorunu var. Sabah duvarlarimiz islak uyaniyoruz. Resmen her sabah pencere duvar kuruluyorum. Dunden beri bas ucunda sogan var. Emziriyorum da. Gunduz sorun degil ama gece oksuruyor. Her oksurdugunde de uyaniyor. Yarin doktoruna soracagim bakalim.
Çok teşekkürler bu aylar hepimize huzur sağlık getirsin inşallah yavrularımıza da öyleSelamın aleyküm
Üç aylara girdik kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Sağlık huzur mutluluk evimizden eksik olmasın inşallah
Duanıza beni de katarsanız çok mutlu olurum ❤
Bu kadar yoğunluk arasında herkesi özledim
15 gündür gelemedim foruma ya inanamıyorum
Cuma günleri buluşma günümüz olsun istiyorum kabul ederseniz şayet ☺
Herkes gelir konuşuruz hal hatır sorarız
Gelişimler hakkında konuşuruz
Kimsenin sorusu cevapsız kalmamış olur
Ne dersiniz fena olmaz sanki
Etikette unuttuklarım kırılmasın lütfen
Herkesi seviyorum
@limelemon @Vahvah85 @Ozlem @Papatyam3422 @azizan @honey bunch @Elwing6 @yesilus @Labazop @morcivertkedi @Koalacikk P Pink85 @Zzynp19 @Nuhra2 @Historyfati @azra-bade T tuboz-EarthLing- N NotFair X xxyyzztt @sugarpare ShinSeGi @Miskek @Mavikelebek0134 Pircici @Plm123 S Serrarana18 @smyr35. @huriye048 @yorgunoz @Sjax @isisxz @Brcbrcbrc84 @EslemVera @Gula2 @zuka24 @erensar @nery83 @GULUMSE86 @Hatuneymen @Sevgiyeyolculuk @Bienaaaaa
Cocuk felci canım bu.Agizdan olan hangisi canim? Biz rotanin 3. Dozunu olacagiz. Onun disinda baska var mi agizdan?
Biz atak haftasında da değildik ama 5. Ay artık eskisi gibi uyumamaya başladı. Eskiden yatırınca hemen uyurdu şimdi yatakta bir saat yatıyoruz beraber öyle uyuyor. Sallanmayı da sevmiyor benim uykum geliyor artık paşam uyuyana kadarHuzur verdin canım benim @38hisamin inşallah hepimizin duaları kabul olur. Ataktayız sanırım uykuya dalarken zorlanıyoruz, elimiz hep ağzımızda diş var gündemde. Bir de ek gıda heyecanı tabi tam manasıyla beslemiyorum ama ufak ufak tadım yaptırıyorum. 3 gün kuralına uyamadım bir türlü daha geleneksel girdim olaya, az az çorba, salata suyu vb.
Sen nasılsın?
Ayyy kıyamam ya. Ateş falan yaptı mı?3 tane. 2 bacaktan bir ağızdan.
Yok canım ilk 2 ay taktım sadece sonra takmadım çok aşırı değil silmeye gerek olmuyorTeri silince şapka takıyor musun
Çok şükür şu ana kadar yapmadı. Ama 4.ay aşıları da ertesi gün ateslenmisti. İnş çıkmaz bakalım.. Gelişmelerden haberdar ederimAyyy kıyamam ya. Ateş falan yaptı mı?
Kuf olmamasi icin elimden geleni yapiyorum. Doktora gittik sabah. Gece uyuyamadik oksurukten. Bronsit gibi dedi doktor buhar verdi.hmm canim biliyorsun ki nemin çoğu da zarar üstelik o nem nasıl bir nem küf olmasın koku v.s. oluyor mu ?
alerjik bir öksürük olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?