Bronsit gibi dedi doktor. Buhar yapicam. Bi de izotonik suyla burnunu ac dedi. Gosterdigi yontemi tek yapamam, esim yurt disinda nasil yapicam bilmiyorum. Daha once yapmistik cok rahatlatiyor ama tek basima hem bebegi tutup hem siringayi yapamam.

Kuf olmamasi icin elimden geleni yapiyorum. Doktora gittik sabah. Gece uyuyamadik oksurukten. Bronsit gibi dedi doktor buhar verdi.
Canım benim çok geçmiş olsun. Küf olmasa bile çok nem olması bile yeterli. Dış cepheden mi alıyor nemi? Nem alıcı bir cihaz tavsiye ederim. Aksi halde bu durumun sürmesi sonucunda kroniklesebilir. Ailemde bronşit hastaları var. Gerekirse ev değiştirmek icap eder...

Saol canim. Nem kisin oluyor sadece. Bizim nefesimizden oluyor. Disarisi ile icerisi arasinda sicaklik farki fazla oldugu zamanlar cok oluyor. Hic bilmiyordum bunun bronsite neden olabilecegini

Çok şükür şu ana kadar yapmadı. Ama 4.ay aşıları da ertesi gün ateslenmisti. İnş çıkmaz bakalım.. Gelişmelerden haberdar ederim
Bizde de 4. Ay aşıları ateş yapmıştı ondan sordum. Inşallah bizde de yapmaz bu aşılar

Bronsit gibi dedi doktor. Buhar yapicam. Bi de izotonik suyla burnunu ac dedi. Gosterdigi yontemi tek yapamam, esim yurt disinda nasil yapicam bilmiyorum. Daha once yapmistik cok rahatlatiyor ama tek basima hem bebegi tutup hem siringayi yapamam.
Yaparsın canım benim ya. Eşini bekleme çocuğu rahatlat. Kucağına oturt tek kullanımlık olan serum fizyolojiklerden sıkıver. Şırınga sert olduğundan kafasını falan çevirirse canı yanabilir. Ama flakonlar yumuşak

Serumu surekli yapiyorum zaten. Izotonik suyu da nebuluzatorde ver dedi. Bakalim ilaclarini yaptim simdi, bir de allerset vermis. Insallah rahat uyumasina yardimci olur. Oksurdugu an uyanip agliyor. Dun gece uyumadik. Ben de hastayim, hic halim yok. Aksi gibi esim yanimda degil. Resmen oturup aglayasim var.

Bizde de 4. Ay aşıları ateş yapmıştı ondan sordum. Inşallah bizde de yapmaz bu aşılar
Çok şükür çıkmadı ateşimiz. Mevcut anneye düşkünlük başlamıştı 2 3 gündür. Dış çıkarma dönemine girdik. Onun huzursuzluğu var sadece. Darısı başınıza inş kolay atlatırsın sizde bizim gibi

Merhaba benim.de 27 eylül dogumlu bir kızım var . 2.5ayliktan beri meme reddinvar şimdi de 3 gündür ateşli Dr da birşey vermedi emzir dedi. Ama emmiyor ki burnu da tıkandı oysaki yıkıyorum.

Inşallah canım

Kıyamam yaa. Allah ikinize de en kısa zamanda şifa versin inşallah

Merhaba benim.de 27 eylül dogumlu bir kızım var . 2.5ayliktan beri meme reddinvar şimdi de 3 gündür ateşli Dr da birşey vermedi emzir dedi. Ama emmiyor ki burnu da tıkandı oysaki yıkıyorum.
Geçmiş olsun. Calpol de mi vermiyorsun? Kaç derece mesela ateşi. Diş çıkarıyor olabilir mi?

Ben düz zemine yatırıyorum şarkı söylüyorum oyun yapıyorum sanıyor bi elimle kafasını tutarken diğeriyle hızlıca hemen şırıngayı burnuna dayayıp sıkıyorum 1-2 kere yapsan elin alışır hemen

Sütünü sağıp sağıp içir olmadı. Gerçekten anne sütü ilaç gibi oluyor, sendeki antikorlar hoop bebişe

Aynısını biz kullanıyoruz iki tepsi arasına parmağımız sıkışmıştı bir kez onun dışında memnunum ben. Tepsisi son kademede mi acaba sizin öne alınca epey alan oluyor çünkü

Aynısını biz kullanıyoruz iki tepsi arasına parmağımız sıkışmıştı bir kez onun dışında memnunum ben. Tepsisi son kademede mi acaba sizin öne alınca epey alan oluyor çünkü
Evet bebek kucuk diye oyle taktik. Geride rahat oluyor mu?

Ek gıdaya geçen anneler hangisini almalıyım?

Eklentiler

• Screenshot_20200227-110734.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200227-082815.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 23
Aynısını biz kullanıyoruz iki tepsi arasına parmağımız sıkışmıştı bir kez onun dışında memnunum ben. Tepsisi son kademede mi acaba sizin öne alınca epey
Evet bebek kucuk diye oyle taktik. Geride rahat oluyor mu?
3 ya da 4. Kademeye oturtuyorum ben tepsiyi rahat rahat oturtup kaldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…