Canım ben nette zeytinyagının icine bikaç karanfil dövüp buzdolabında saklama diye bişey bulmustum gecici rahatlatma yapıyor ama doktorun belki önerilerde bulunmustur

Selam canım hayırlı kandiller neden olmasın derim ben

H honey bunch Sen nereye kayboldun? Uzun süredir görmemiştim seni☺
Aslında girmeye calısıyorum burayada ama öykü büyüdü daha cok oyun istiyor daha uzun süre uyanık kalıyor vakit bulamıyorum yazmaya
Telefonlar alındı biliyorsundur belki burda yazılmıstı biraz yogun bi konusma oluyor vatsapta :)

katılmak isteyen olursa oraya ekleyebilirim buarada kesinlikle bir gruplasma söz konusu değil sadece fazlasıyla cok yazısma var

Merhaba benim.de 27 eylül dogumlu bir kızım var . 2.5ayliktan beri meme reddinvar şimdi de 3 gündür ateşli Dr da birşey vermedi emzir dedi. Ama emmiyor ki burnu da tıkandı oysaki yıkıyorum.
Merhaba benim kızımda sanırım diş ağrısı yüzünden bikaç hafta beni emmek istemedi ama inatla devam ettim emzirmeye aspiratörle veya fön makinesiyle veya ayakta gezinerek hoplatarak vs bidünya yöntemle mutlaka iyi kötü emzirdim bırakmadım
Burnu icinde serum yapman lazım bolca

Yahuuu o zaman bizi de alınıssız adada kalan yerliler gibiyiz. Evet paylaşımlar oluyor ama çok az ek gıdaya giricez mesela çok bilgi alanıyorum beni de ekleyin

Yahuuu o zaman bizi de alınıssız adada kalan yerliler gibiyiz. Evet paylaşımlar oluyor ama çok az ek gıdaya giricez mesela çok bilgi alanıyorum beni de ekleyin
Özelden nonu yaz ekliyim
İsteyen herkesi ben yada diğer kızlar ekleyebilir herkes yönetici :)

Yalnız cok yogun bi konusma ortamı var malum onlarca kadınız baska seylerde konusulabiliyor
Ama her konusmaya katılmak veya birebir takip etmek hergün yazmak zorunda değilsiniz tabi ben sahsen müsait değilsem atlaya atlaya gidiyorum yazısmaları

Biz ek gıda sürecine 12 gün erken başladık, son sürat gidiyoruz yarın sağlık ocağında kontrol var, emme-mama-ek gıda derken devamlı bir beslenme rutini içindeydik ama benim kız yine az kilo aldı gibi bakalım ne kadar almış bu ay 6.ay aşıları da korkutoyor gözümü

Canım nasıl oldu ufaklık? İnş daha iyidir..

A.selam canımm valla burdaki gecelediğimiz sabahladığımız günleri özlüyorum ben de
Bugün Cuma’ymış inşallah çağrını görüp gelen olur ve ben de tekrar girmeyi unutmam biraz sohbet ederiz

Amin canım
Dişte kızarıklık filan var mı? Yoksa sadece kaşıntı mı
Ek gıda gerçekten heyecanlı atraksiyonlu geçiyor
İyi olmanıza sevindim
Bizde iyiyiz canım
Tam anlamıyla ek gıda alıyo sayılmaz
Şuan dişi çok kaşındığı için daha çok emme isteğimiz var
Çok nadir bişeyler veriyorum
Yoksa aç kurt gibi bekliyo benden bişeyler

Kızlar benim kızımın da sesi Kısıldı
4-5 gündür geçmiyor
Ben ve eşim hastalandık , Erva da hapşırdı falan ama ateş vs olmadı çok şükür
Geceleri ağlayarak uyanınca falan sesi kısık hala
Göğsünü dinliyorum hırıltı yok gibi öksürüğe çevirmez inşallah
Karanfilli soğan koydum odaya
Eşimle ikimize iyi geldi kızımda tıkanıklık yok ama ona da fayda etmİştir inşallah

Günaydın hayırlı sabahlar tatlım
Özleniyor canım özlenmez mi
Bi günde olsa fırsat yaratalım istedim
Yoksa baya kopukluk olacak ve sonunda herkes dağılacak
Böyle olsun istemem
Az buçuk tanıyoruz birbirimizi

Bi günde olsa buluşup kaynatalım

Sizin o etekte hiç uzamamış
(Profilden yola çıktım)
Kuşun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…