Çok şükür maşallah uyku sorunumuz yok ama gazı var pırt pırt çıkarıyor alttan üstten ben hala probiyotik kullandığım için gaz sorunları yaşamadık hiç doğduğundan beri.
Bizimkinde de cok gaz oluyor, pirt pirt cikartiyor ama hic sorun olmuyor. Ben uzun zamandir baklagil vs de yiyorum. Biz de probiyotik kullaniyoruz, gercekten onun etkisi galiba.

Gecen bi video izledim doktor yorum yapıyordu ilk önce dilleriyle ittirirler daha sonra bogazdan bi ögürme hareketi yparlar cok normal bu zamana kadar hep sıvıyla beslendiler su anda agızlarına katı bişey geliyor tepki veriyorlar o yüzden hemen öğünlere gecmiyoruz hızlı hareket etmiyoruz 6-9ay arası ek gıdaya geciş dönemi bu yüzden diyoruz falan dedi

Insallah, zamanla alisir. Ben de agirdan almaya karar verdim.

Anladim..biz de bestiron kullaniyoruz kati gida onceside kabizlik hep vardi 3 kez falan fiitil uygulamasi yapmisimdir :) 2dir boyle kati kakayla karsilasiyorum zor yaptikcada cok uzuluyorum..ya cogu seyde tamamda sebze meyvede de yapamam her zaman organigi nerde bulcaz hayatinda bi gercekleri var alissin simdiden verdim pek bi sorun yasamadik 6.ayda verilebilirler listesinde onu verme bunu verme derken sebze kalmiyor yasina kadar tatsin en azindan tadimlik:) pirasada vericem bi ara sonra meyvelere gecicem..elimde soyle bi liste var isinize yarar belki arkadaslarinda paylasmis olayim

Eklentiler

• IMG-20200224-WA0030.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba Eylül anneleri.kizimi Ekim'de dünyaya getirdim ama sizin de görüşünüzü almak istiyorum.Biberon ve emzik kullanmıyor kızım.Bir haftadır emme de sorun yaşar olduk.Uykuya geçişlerinde ya da uykusunda emziriyordum.Geceden beri uykuda emmeyi de bıraktı kapatıyor ağzını.ne yapicam,bu yollardan geçen arkadaşlar,bu durum geçiyor dimi..sizlerin ne kadar sürmüştü..psikolojik olarak öyle çok yoruldum ki..

Maşallah. Çok heyecanlı günler geliyor inşallah. Ben dört gözle bekliyorum klasik mi BLW mi yapacaksın?
İkisi karışık giderim sanırım, blw
Maşallah. Çok heyecanlı günler geliyor inşallah. Ben dört gözle bekliyorum klasik mi BLW mi yapacaksın?
ikisi karışık giderim sanırım, blw'den korkarım ilk zamanlar

Bizi biliyorsun beş günde bir fitil verdik 20 günlükten beri, çocuk gastro'ya götürdük ilk verdikleri şurup işe yaramadı, sonra sokol diye bir şurup verdi mamayı da değiştirince mucize gibi oldu, şurubu bıraktık mamaya devam. Şimdi iki numarasına geçicez mamanın. Bir arkadaşım dedi ki altı aya kadar benim kızım da fitille yaptı, sonra düzeldi. Ben çok uğraştım düzelsin diye denemediğim mama kalmamıştı, biraz erken doğduğu için barsakları tam gelişmemişti sanırım.

Doyuyor olabilir mi daha uzun süre ac kalabiliyorlarmıs artık

İkisi karışık giderim sanırım, blw

ikisi karışık giderim sanırım, blw'den korkarım ilk zamanlar
Hadi bakalım hayırlı olsun. Nelerle başlayacaksın. Ben bi liste oluşturacağım inşallah burada da paylaşırım size. Ama sanırım havuç ilk tercihimiz olacak.

-EarthLing- nasıl oldu bebiş? Bizim antibiyotikle şiddetlendi. İnşallah 2. dozla düzelmeye başlar.
Sanki bizde hic ilerleme yok. Oksuruyor ama gicik var bogazinda gibi. Burun akintisi, geniz akintisi sanirim oksurtuyor. Gece kac defa panikle kalktim boguluyor sandim oksurmekten. Ates vs yok ama bu oksuruk sinir bozucu. Cok oksurunce kusuyor da. Gece hep tetikteydim bu yuzden. Aksi gibi yarin asilarimiz var. Doktoruna soracagim yaptirmamda bi sakinca var mi diye. Insallah hemen iyilesirler.

İnşallah

P Prospan öksürük şurubu bitkisel. Sgk karşılamıyor. Direk eczaneden alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…