- 8 Kasım 2018
- 5.933
- 14.665
- 248
Bizimkinde de cok gaz oluyor, pirt pirt cikartiyor ama hic sorun olmuyor. Ben uzun zamandir baklagil vs de yiyorum. Biz de probiyotik kullaniyoruz, gercekten onun etkisi galiba.Çok şükür maşallah uyku sorunumuz yok ama gazı var pırt pırt çıkarıyor alttan üsttenben hala probiyotik kullandığım için gaz sorunları yaşamadık hiç doğduğundan beri.
Gecen bi video izledim doktor yorum yapıyordu ilk önce dilleriyle ittirirler daha sonra bogazdan bi ögürme hareketi yparlar cok normal bu zamana kadar hep sıvıyla beslendiler su anda agızlarına katı bişey geliyor tepki veriyorlar o yüzden hemen öğünlere gecmiyoruz hızlı hareket etmiyoruz 6-9ay arası ek gıdaya geciş dönemi bu yüzden diyoruz falan dediElmayi da istemedi. Meyve suzgecinden somurdu ama kasikla bir sey almiyor. Bugun azicik yumurta sarisini elimle verdim. Zorla yuttu onu da. Bilmiyorum niye boyle. Cok hevesliydi bizim yediklerimize. Ikimiz de iyilestikten sonra onune koyucam bi seyler sanirim. Kendi kendine yemeye calissin. Su anda o kadar hastayim ki temizligiyle ugrasamicam.
Insallah, zamanla alisir. Ben de agirdan almaya karar verdim.Gecen bi video izledim doktor yorum yapıyordu ilk önce dilleriyle ittirirler daha sonra bogazdan bi ögürme hareketi yparlar cok normal bu zamana kadar hep sıvıyla beslendiler su anda agızlarına katı bişey geliyor tepki veriyorlar o yüzden hemen öğünlere gecmiyoruz hızlı hareket etmiyoruz 6-9ay arası ek gıdaya geciş dönemi bu yüzden diyoruz falan dedi
Aynen bende yesin diyr zorlamıyorum yediği kadar yavas yavas alıştıkca pütürlüye kendi isteyecekInsallah, zamanla alisir. Ben de agirdan almaya karar verdim.
Maşallah. Çok heyecanlı günler geliyor inşallah. Ben dört gözle bekliyorumBizim beş günümüz kaldı
Bizim hep varei sorunumuz malesefBizim de 4 gün yapmadı tatmalara başlayınca
Şimdi 2 günde bir gibi ama hala düzensiz
Ama kaka boyut değiştirdi efsane kokuyorrrr
Bi de parçacıklı resmen
Anladim..biz de bestiron kullaniyoruz kati gida onceside kabizlik hep vardi 3 kez falan fiitil uygulamasi yapmisimdir :) 2dir boyle kati kakayla karsilasiyorum zor yaptikcada cok uzuluyorum..ya cogu seyde tamamda sebze meyvede de yapamam her zaman organigi nerde bulcaz hayatinda bi gercekleri var alissin simdidenBiz geçmedik canım doktoru bekleyin dedi, haftaya tam 6 aylık olunca randevumuz var o günden sonra geçeriz. Ek gıda ile beraber de kabızlık olabiliyor. Bizim kabızlığa bebelac golf nutrikonfor çare oldu, demir damlasından da etkilenmedi şükür, sidefer diye bir damla yazdı doktoru sağlık ocağından verileni kullanmayın dedi. Brokoli hem gaz yaparmış hem de çok ilaçlanan bi sebze olduğu için sadece organik sertifikalıları verin diyorlarmış bebeklere, bunu ben de yeni öğrendim.
Özledim sizleri, çalışmaya başladığımdan beri pek bakamıyorum buraya, biz de evde tarttık kilo almamış hiç son üç haftada, babaannesi az vermiş mamayı, arttıracak güya bundan sonra, dokunur diye korkmuşBazı günler anne sütü de sağmaya fırsatım olmadı, şimdi daha çok dikkat ediyorum, randevumuza kadar birazcık alır umarım.
İkisi karışık giderim sanırım, blwMaşallah. Çok heyecanlı günler geliyor inşallah. Ben dört gözle bekliyorumklasik mi BLW mi yapacaksın?
ikisi karışık giderim sanırım, blw'den korkarım ilk zamanlarMaşallah. Çok heyecanlı günler geliyor inşallah. Ben dört gözle bekliyorumklasik mi BLW mi yapacaksın?
Bizi biliyorsun beş günde bir fitil verdik 20 günlükten beri, çocuk gastro'ya götürdük ilk verdikleri şurup işe yaramadı, sonra sokol diye bir şurup verdi mamayı da değiştirince mucize gibi oldu, şurubu bıraktık mamaya devam. Şimdi iki numarasına geçicez mamanın. Bir arkadaşım dedi ki altı aya kadar benim kızım da fitille yaptı, sonra düzeldi. Ben çok uğraştım düzelsin diye denemediğim mama kalmamıştı, biraz erken doğduğu için barsakları tam gelişmemişti sanırım.Anladim..biz de bestiron kullaniyoruz kati gida onceside kabizlik hep vardi 3 kez falan fiitil uygulamasi yapmisimdir :) 2dir boyle kati kakayla karsilasiyorum zor yaptikcada cok uzuluyorum..ya cogu seyde tamamda sebze meyvede de yapamam her zaman organigi nerde bulcaz hayatinda bi gercekleri var alissin simdidenverdim pek bi sorun yasamadik 6.ayda verilebilirler listesinde onu verme bunu verme derken sebze kalmiyor yasina kadar tatsin en azindan tadimlik:) pirasada vericem bi ara sonra meyvelere gecicem..elimde soyle bi liste var isinize yarar belki arkadaslarinda paylasmis olayim
Doyuyor olabilir mi daha uzun süre ac kalabiliyorlarmıs artıkMerhaba Eylül anneleri.kizimi Ekim'de dünyaya getirdim ama sizin de görüşünüzü almak istiyorum.Biberon ve emzik kullanmıyor kızım.Bir haftadır emme de sorun yaşar olduk.Uykuya geçişlerinde ya da uykusunda emziriyordum.Geceden beri uykuda emmeyi de bıraktı kapatıyor ağzını.ne yapicam,bu yollardan geçen arkadaşlar,bu durum geçiyor dimi..sizlerin ne kadar sürmüştü..psikolojik olarak öyle çok yoruldum ki..
Hadi bakalım hayırlı olsun. Nelerle başlayacaksın. Ben bi liste oluşturacağım inşallah burada da paylaşırım size. Ama sanırım havuç ilk tercihimiz olacak.İkisi karışık giderim sanırım, blw
ikisi karışık giderim sanırım, blw'den korkarım ilk zamanlar
Hangi probiyotiği kullanıyorsunuz ?Bizimkinde de cok gaz oluyor, pirt pirt cikartiyor ama hic sorun olmuyor. Ben uzun zamandir baklagil vs de yiyorum. Biz de probiyotik kullaniyoruz, gercekten onun etkisi galiba.
Sanki bizde hic ilerleme yok. Oksuruyor ama gicik var bogazinda gibi. Burun akintisi, geniz akintisi sanirim oksurtuyor. Gece kac defa panikle kalktim boguluyor sandim oksurmekten. Ates vs yok ama bu oksuruk sinir bozucu. Cok oksurunce kusuyor da. Gece hep tetikteydim bu yuzden. Aksi gibi yarin asilarimiz var. Doktoruna soracagim yaptirmamda bi sakinca var mi diye. Insallah hemen iyilesirler.-EarthLing- nasıl oldu bebiş? Bizim antibiyotikle şiddetlendi. İnşallah 2. dozla düzelmeye başlar.
Biogaia, hic ara vermedik ona.Hangi probiyotiği kullanıyorsunuz ?
İnşallahSanki bizde hic ilerleme yok. Oksuruyor ama gicik var bogazinda gibi. Burun akintisi, geniz akintisi sanirim oksurtuyor. Gece kac defa panikle kalktim boguluyor sandim oksurmekten. Ates vs yok ama bu oksuruk sinir bozucu. Cok oksurunce kusuyor da. Gece hep tetikteydim bu yuzden. Aksi gibi yarin asilarimiz var. Doktoruna soracagim yaptirmamda bi sakinca var mi diye. Insallah hemen iyilesirler.
Prospan öksürük şurubu bitkisel. Sgk karşılamıyor. Direk eczaneden alabilirsinSanki bizde hic ilerleme yok. Oksuruyor ama gicik var bogazinda gibi. Burun akintisi, geniz akintisi sanirim oksurtuyor. Gece kac defa panikle kalktim boguluyor sandim oksurmekten. Ates vs yok ama bu oksuruk sinir bozucu. Cok oksurunce kusuyor da. Gece hep tetikteydim bu yuzden. Aksi gibi yarin asilarimiz var. Doktoruna soracagim yaptirmamda bi sakinca var mi diye. Insallah hemen iyilesirler.
Çok geçmiş olsun canım-EarthLing- nasıl oldu bebiş? Bizim antibiyotikle şiddetlendi. İnşallah 2. dozla düzelmeye başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?