Geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin kuzularSanki bizde hic ilerleme yok. Oksuruyor ama gicik var bogazinda gibi. Burun akintisi, geniz akintisi sanirim oksurtuyor. Gece kac defa panikle kalktim boguluyor sandim oksurmekten. Ates vs yok ama bu oksuruk sinir bozucu. Cok oksurunce kusuyor da. Gece hep tetikteydim bu yuzden. Aksi gibi yarin asilarimiz var. Doktoruna soracagim yaptirmamda bi sakinca var mi diye. Insallah hemen iyilesirler.
Canım nasılsın görüşmeyeli? Öykü kuş nasıl?Doyuyor olabilir mi daha uzun süre ac kalabiliyorlarmıs artık
Tesekkur ederim canim, insallahGeçmiş olsun canım çabucak iyileşsin kuzular
Doktoruna yazdim simdi, bakalim ne diyecek...asilari dusunduruyor beni.P
Prospan öksürük şurubu bitkisel. Sgk karşılamıyor. Direk eczaneden alabilirsin
İyiyiz cok sükür sizde durumlar nasıl işe adapte olabildin mi :)Canım nasılsın görüşmeyeli? Öykü kuş nasıl?
Uzun süredir giremedim buraya, ilk diş sizin sanırımBugün doktora gittik diş çıkarıyormuş. Pişik de var geçer inşallah.
İşe adapte oldum canım da evde hiç iş yapamıyorum oğlum ben yokken uyuyamadığı için ben gelince iki üç saat ayaklarımda uyuyor arada emiyor fln.İyiyiz cok sükür sizde durumlar nasıl işe adapte olabildin mi :)
Geçmiş olsun canım altını temizledikten sonra kurutma makinesi tutun diye tavsiye verenleri gördüm. Ben sleepy natural yeni doğan ıslak mendille siliyorum sonra peçeteyle kurulayıp desitin krem sürüyorum, premium care kullanıyorum hiç pişik olmadı. Bir kere doğallığından ötürü sleepy natural denedim hemen pişik başlangıcı oldu. Sudokrem de kullanılıyor pişik için, çinko içeren krem olmalıymış sanırım.Kızlar pişik sorunu olan var mı? Oğlumun pipisin kenarında pişik oldu. Doktor trosyd ve hametan verdi ama ayrı ayrı mı kullanıcam yoksa karıştırmam mı gerek bilmiyorum. Yarin da Pazar, doktoru aramak için Pazartesi’yi beklemek lazım.
Ay maşallah, ben bakıyorum arada ama göremedim henüz dişKızlar 5 ayligiz ve 4 dişimiz var sizlerde durumlar nasıl var mı bizim gibi hızlı olan:)
Ay bende nasıl özlüyorum buraları sık sık yazmasamda hamileyken o kadar bostumki herkesi takip ediyordum yazılan herşeyi dikkatle okuyodum çokta faydalaniyordum ama şimdi fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum tam bebek büyüdü rahatliyorum sanıyordum ki ek gıda telaşı basladi. Ben biraz erken başladım birazda geleneksel oldu açıkçası kesin yasak olan şeyler dışında herşeyden veriyorum nerdeyse kahvaltı duzenimiz bile oturdu mama yemek istemiyor artık uyanıkken sadece geceleri iciyo. Gün içindede uyurken vermeye çalışıyorum mamayi.oyle işte yazisalim bu şekilde inşallah. Bu arada emzik kullanan arkadaşlar avent almıştık çoğumuz diye hatırlıyorum 6 ay sonrasına gectinizmi bizimki hala emiyor aslında küçük gelmiyor gibi ama yenisinin siparisinide verdim umarım onuda.tutarSelamın aleyküm
Üç aylara girdik kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Sağlık huzur mutluluk evimizden eksik olmasın inşallah
Duanıza beni de katarsanız çok mutlu olurum ❤
Bu kadar yoğunluk arasında herkesi özledim
15 gündür gelemedim foruma ya inanamıyorum
Cuma günleri buluşma günümüz olsun istiyorum kabul ederseniz şayet ☺
Herkes gelir konuşuruz hal hatır sorarız
Gelişimler hakkında konuşuruz
Kimsenin sorusu cevapsız kalmamış olur
Ne dersiniz fena olmaz sanki
Etikette unuttuklarım kırılmasın lütfen
Herkesi seviyorum
limelemon @Vahvah85 @Ozlem @Papatyam3422 @azizan H honey bunch E Elwing6 @yesilus @Labazop @morcivertkedi Koalacikk @Pink85 @Zzynp19 Nuhra2 H Historyfati @azra-bade T tuboz -EarthLing- @NotFair @xxyyzztt @sugarpare ShinSeGi @Miskek @Mavikelebek0134 Pircici @Plm123 @Serrarana18 @smyr35. @huriye048 @yorgunoz @Sjax @isisxz @Brcbrcbrc84 @EslemVera @Gula2 @zuka24 @erensar @nery83 @GULUMSE86 @Hatuneymen @Sevgiyeyolculuk @Bienaaaaa
Biz 3.ayda meme reddi yaşamıştık. Alternatifi yoksa (emzik, biberon) illa memeye dönecektir çünkü emme refleksini tatmin etme ihtiyacı duyar. Biz burda pek çok arkadaş ayakta dolaşarak, müzikle, şarkı söyleyerek, dans edrr, hoplayıp zıplayarak emzirmeye çalıştık öyle öyle aştık bu sorunu. İnşallah sende aşarsın. Aç kalmaması için sütünü sağıp kaşıkla verebilirsin bi süre bu meme reddi yapmaz merak etmeMerhaba Eylül anneleri.kizimi Ekim'de dünyaya getirdim ama sizin de görüşünüzü almak istiyorum.Biberon ve emzik kullanmıyor kızım.Bir haftadır emme de sorun yaşar olduk.Uykuya geçişlerinde ya da uykusunda emziriyordum.Geceden beri uykuda emmeyi de bıraktı kapatıyor ağzını.ne yapicam,bu yollardan geçen arkadaşlar,bu durum geçiyor dimi..sizlerin ne kadar sürmüştü..psikolojik olarak öyle çok yoruldum ki..
HosgeldinAy bende nasıl özlüyorum buraları sık sık yazmasamda hamileyken o kadar bostumki herkesi takip ediyordum yazılan herşeyi dikkatle okuyodum çokta faydalaniyordum ama şimdi fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum tam bebek büyüdü rahatliyorum sanıyordum ki ek gıda telaşı basladi. Ben biraz erken başladım birazda geleneksel oldu açıkçası kesin yasak olan şeyler dışında herşeyden veriyorum nerdeyse kahvaltı duzenimiz bile oturdu mama yemek istemiyor artık uyanıkken sadece geceleri iciyo. Gün içindede uyurken vermeye çalışıyorum mamayi.oyle işte yazisalim bu şekilde inşallah. Bu arada emzik kullanan arkadaşlar avent almıştık çoğumuz diye hatırlıyorum 6 ay sonrasına gectinizmi bizimki hala emiyor aslında küçük gelmiyor gibi ama yenisinin siparisinide verdim umarım onuda.tutar
Canım hoşgeldinAy bende nasıl özlüyorum buraları sık sık yazmasamda hamileyken o kadar bostumki herkesi takip ediyordum yazılan herşeyi dikkatle okuyodum çokta faydalaniyordum ama şimdi fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum tam bebek büyüdü rahatliyorum sanıyordum ki ek gıda telaşı basladi. Ben biraz erken başladım birazda geleneksel oldu açıkçası kesin yasak olan şeyler dışında herşeyden veriyorum nerdeyse kahvaltı duzenimiz bile oturdu mama yemek istemiyor artık uyanıkken sadece geceleri iciyo. Gün içindede uyurken vermeye çalışıyorum mamayi.oyle işte yazisalim bu şekilde inşallah. Bu arada emzik kullanan arkadaşlar avent almıştık çoğumuz diye hatırlıyorum 6 ay sonrasına gectinizmi bizimki hala emiyor aslında küçük gelmiyor gibi ama yenisinin siparisinide verdim umarım onuda.tutar
İnstagramda madalı keçi çiftliği ve kaprapeynir hesapları var buralarda keçi peynir ve yoğurdu var ben ordan almayı düşünüyorum şimdilikGünaydın kızlar. Dün havanın güzel olmasıyla mandiralarda gezdik%100 keçi peyniri bulmak imkansız. Mevsimi değilmiş ve tuzsuz da bulmak zor olur dediler. Keci inek falan karışık vardı peynir. Ordakiler 1 yaşına kadar evde lor yapmamı önerdiler. Bende aramaktan vazgeçtim. Sütü yoğurt ile kestirip lor yapicam.
Keçi sütü ile yapsak loru? Migros'ta bulunuyormuş keçi sütü.Günaydın kızlar. Dün havanın güzel olmasıyla mandiralarda gezdik%100 keçi peyniri bulmak imkansız. Mevsimi değilmiş ve tuzsuz da bulmak zor olur dediler. Keci inek falan karışık vardı peynir. Ordakiler 1 yaşına kadar evde lor yapmamı önerdiler. Bende aramaktan vazgeçtim. Sütü yoğurt ile kestirip lor yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?