Geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin kuzular

Kızlar evlerinizde WiFi var mı? Bizimki sürekli açık duruyor. Eşime kapatalım diyorum kapının önünde yüksekte olduğu için modem ben kapatamıyorum. Annesi yeğeni vs de kullandığı için bir türlü kapatmıyor aynı apartmandayız. Bugün dedim ki temelli kapat şunu, kendi çocuğunu düşünmüyorsun, hala diyor ki modemi yukarı çıkartayım madem. Hamileliğimden beri söylüyorum beni dinlemiyor ne yapsam bilemedim, ben mi abartıyorum yoksa üzüldüğüm kadar var mı bu WiFi'nin zararları?

Geçmiş olsun canım altını temizledikten sonra kurutma makinesi tutun diye tavsiye verenleri gördüm. Ben sleepy natural yeni doğan ıslak mendille siliyorum sonra peçeteyle kurulayıp desitin krem sürüyorum, premium care kullanıyorum hiç pişik olmadı. Bir kere doğallığından ötürü sleepy natural denedim hemen pişik başlangıcı oldu. Sudokrem de kullanılıyor pişik için, çinko içeren krem olmalıymış sanırım.

ıslak mendil asla kullanmıyorum pamuk ve suyla temizliyorum arada kızarıklık olursa stilex krem sürüyorum hemen geçiyor

Ay bende nasıl özlüyorum buraları sık sık yazmasamda hamileyken o kadar bostumki herkesi takip ediyordum yazılan herşeyi dikkatle okuyodum çokta faydalaniyordum ama şimdi fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum tam bebek büyüdü rahatliyorum sanıyordum ki ek gıda telaşı basladi. Ben biraz erken başladım birazda geleneksel oldu açıkçası kesin yasak olan şeyler dışında herşeyden veriyorum nerdeyse kahvaltı duzenimiz bile oturdu mama yemek istemiyor artık uyanıkken sadece geceleri iciyo. Gün içindede uyurken vermeye çalışıyorum mamayi.oyle işte yazisalim bu şekilde inşallah. Bu arada emzik kullanan arkadaşlar avent almıştık çoğumuz diye hatırlıyorum 6 ay sonrasına gectinizmi bizimki hala emiyor aslında küçük gelmiyor gibi ama yenisinin siparisinide verdim umarım onuda.tutar

Biz 3.ayda meme reddi yaşamıştık. Alternatifi yoksa (emzik, biberon) illa memeye dönecektir çünkü emme refleksini tatmin etme ihtiyacı duyar. Biz burda pek çok arkadaş ayakta dolaşarak, müzikle, şarkı söyleyerek, dans edrr, hoplayıp zıplayarak emzirmeye çalıştık öyle öyle aştık bu sorunu. İnşallah sende aşarsın. Aç kalmaması için sütünü sağıp kaşıkla verebilirsin bi süre bu meme reddi yapmaz merak etme

Hosgeldin kahvaltıda neler veriyorsun?

Günaydın kızlar. Dün havanın güzel olmasıyla mandiralarda gezdik %100 keçi peyniri bulmak imkansız. Mevsimi değilmiş ve tuzsuz da bulmak zor olur dediler. Keci inek falan karışık vardı peynir. Ordakiler 1 yaşına kadar evde lor yapmamı önerdiler. Bende aramaktan vazgeçtim. Sütü yoğurt ile kestirip lor yapicam.

Canım hoşgeldin Avent almıştık ama benimki tutmadı. Çalışmaya başladım 4 hafta oldu, babaannesinden gündüz alıyormuş emziği ama benden asla almıyor. Maşallah ek gıdanın dibine vurmuşsunuz Biz de cumartesi başlıyoruz bakalım hayırlısı. Bol iştahlar bütün miniklere

İnstagramda madalı keçi çiftliği ve kaprapeynir hesapları var buralarda keçi peynir ve yoğurdu var ben ordan almayı düşünüyorum şimdilik

Keçi sütü ile yapsak loru? Migros'ta bulunuyormuş keçi sütü.

Kızlar ek gıdaya geçtik 3 gün kuralını uygulamadım ama bir gün sadece bir besin verdim. Şu zamana kadar yoğurt elma armut ve havuç suyundan başka birşey vermedim. Geçen gaz krizine girdi kolik gibi, bugün de vücudunda döküntü oluşmuş. Acayip demoralize oldum, maşallah çok sıkıntısız bir bebekken ek gıda ağır mı geldi bilmiyorum verdiğim de 2 çay kaşığı. Yasayan var mı başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…