Keçi sütü ile yapsak loru? Migros'ta bulunuyormuş keçi sütü.
Meşhur bir marka var o konuda. Ama şikayetleri çok okudum da. Hep bozuk falan çıkıyormuş. Ben de inek sütüyle deneyeceğim. Nisan ayından sonra keçi sütü piyasada mandiralarda oluyormuş.

Avent kullanıyoruz biz de 6 ay sonrası emziği çok büyük geldi sevmedi biz biraz daha 0 -6 aylık kullanacaz ☺

Avent kullanıyoruz biz de 6 ay sonrası emziği çok büyük geldi sevmedi biz biraz daha 0 -6 aylık kullanacaz ☺
Biz de avent kullaniyoruz. Gecen hafta degistirdim. En basta benimki de cok yadirgadi. Buyuk geldi, almak istemedi ama bikac gune alisti. Eskileri atmistim zaten, donus yapamadim. Neyse ki alisti hemen.

Biz gecen hafta degistirdik. Basta yadirgadi, buyuk geldi gibi ama bir iki gune alisti. Eskileri attim zaten zamani gelmisti.

Geçmiş olsun canım aşı huysuzluk yaptı mı çok tedirgin ediyor aşılar beni
Yok canim. Sabah geldikten sonra uyuyana kadar biraz huysuzluk yapti ama ustune 2 saat uyudu. Simdi normal hayatimiza devam ediyoruz. Ates cikmadi cok sukur.

Saol canım. Biz de premium çare kullanıyoruz doğduğundan beri. Ama ıslak mendille değil pamuğu ıslatıp temizliyorduk ta ki kakasını üç günde bir yapana kadar. Kaka yapmayınca ıslak mendille temizledik kolayımıza geldi ve o zaman ilk kez pişik oldu. Şimdi geçti çok şükür. Pamukla temizliyoruz tekrar ama hala kakasını nadir yapıyor.

Aşıya etkisi yok muymuş? Bizim de haftaya aşı. Hala hastayız
Doktoruna soedum, yaptirabilirsin dedi. Ama bizde ates yok. Atesli olsaydi izin verir miydi bilmiyorum. Sormakta fayda var. Biz de hala hastayiz. Gogsu dolu, oksuruyor surekli.

Merhaba kızlar Emziren annenin en sevmediği sözlerden biri nedir dersiniz? “ Sütün yetmiyor, bu çocuk aç” bu değil mi? Bu sözü bebeğim daha bir aylıkken annem söylemeye bir başladı hala söylüyor Anne diyorum bak sütle ilgili bir şey söyleme, sütümün az olduğunu düşünürsem az olur çok olduğuna inanırsam çok olur diyorum yok ben gördüğümü söylüyorum diyor. SIkıyorum bak geliyor diyorum, sıksam benden de süt gelir diyor Sinirleniyorum deme diyorum yine diyor. Doktora gittiğimizde bebeğimin kilosu iyi çok şükür. Doktora annemi de götürdüm hocam anneme bir şey söyleyin dedim kızın haklı kilosu iyi dedi şükür Neyse bu 6. aya kadar kilosu iyi olduğundan annem artık bir şey demedi ama bu ay önceki aylara görev az kilo aldığından tekrar başladı Geçen pişik olduğunda doktora gittik gitmişken kilosuna da baktı her ay 1 kilo alırken 43 günde 900 gr almış. Hocam annem bu ay az aldı belli oluyor diyor bi şey söyleyin dedim Doktor anneme bakarak bu ay artık diğer aylara göre az alması normal dedi ama anneme anlatamıyorum. Az diye diye sütüm azalacak diye korkuyorum. Öyle deyince gittim sağdım sütü meraktan,1 saatte 2 memeden 100cc zor çıktı. Yoksa azaldı mı normal mi öyle çıkması? Normalde sütümü sapmam çünkü olur da o an az gelirse sütünün azaldığını düşünürüm ve sürüm etkilenir diye korkarım ama dün artık sağmak istedim.Seni kadınlar kulübüne yazıcam anne dedim Yaz birlikte okuruz dedi Annemi çok seviyorum ama süt konusunda anlaşamadık Kızlar birşey söyleyin teyze öyle deme deyin okuyacak o da

Teyzecimm öyle deme tecrübeyle sabit sutun az denirse azalıyor malesef
İlk ay annem yanımda kaldı her gün derdi çocuk çektikçe süt gelir sen emzir hiç korkma sutum var mı diye çok pozitiftir kendisi. Gerçekten o zamanlar sutum vardi oğlumun kilosu da iyiydi sonraki ay her gün kayinvalidem hatta kayinpederim senin sutun yok heralde sütün acı mı vs demeye başladılar etkilendim o lohusa halimle kafama taktim ve sonuç sutum ciddi oranda azaldı iki buçuk aylıkken doktor mamaya başlattı
Etkileniyoruz malesef böyle sözlerden ve gerçekten sut, psikolojiyle çok alakalı sonra ne yiyip ictiysem artiramadim. Kizinizin da sütü var emin olun çok güzel kilo almış maşallah
Öperim ellerinizden

Ya bi sey sorucam, ne kadar tadiyorlar ki kabiz oluyorlar? Benimki gercekten sadece dilinin ucuyla tadina bakiyor. Malesef her seyi reddediyor. Ama tadimlarda da cay kasigi kadar verin diyorlar. Bu kadarcik sey kabiz edebilir mi?
Tatlı kaşığıyla tabağına koydum ama kendi kaşığıyla ufak ufak verdim
Ne kadar olsa farklı ve ilk kez katı yiyorlar ya etkiliyor demekki
Yani sorsan aynı fikirdeyim o kadarcık yeme ile etkilenir mi diye , etkiliyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…