Hu huuu kimse yok mu??? Nasılsıniz kızlar? Nasıl geçiyor günleriniz?
iyi canım senin nasıl geçiyor iş güç "vera" ile kısır döngüde
sanki artık dışarı çıkmak istiyor bunu hissediyorum
ama bugün istanbul bi bulanik bi nane ydi
yarın ertesi gün yağmurlu yazıyor sanırım nisan i bulacak rutin olarak dışarı çıkma hayali
uyanık olunca bir oyalama çabası ne yaptıracağımi bilememe
sen napıyorsun neler yapiyorsunuz lepiska saçlı ogulca ninla

Merhabalar kızlar, benim bebiş 2 gündür hafif ateşli gibiydi dün gece de doğru düzgün uyuyamadı. Tüüühhh hasta ettik çocuğu herhalde, nerde üşüttü acaba vs derken sabah bi baktım ilk dişimiz patlamış ek belirti olarak 2 gündür ara ara kafa terlemesi, kısa süreli huzursuzluk ve kulağını çekiştirme vardı

Hosgeldin kahvaltıda neler veriyorsun?
Canım peynir hergun veriyorum bir dilim kadar beyaz peyniri suda bekletiyorum bir süre tuzunu tamamen bırakıyor. Yumurtanın sarisinida haftada dört kere veriyorum ortalama. Bunlar düzenli verdiklerim ama diliyle ezebilecegi zararlı olmayan sofrada bulunan herşeyden azcik azcik veriyorum ağzına. Ben karıştırmadan ayrı ayrı vermeye çalışıyorum herşeyin tadını alsın bilsin diye ama anneme bırakmıştım birinde annem bı gzel karisim yaomis az az tereyağına kadar var öyle soyliim bizimki daha iştahlı yemis. Yani açıkçası her zaman evde bulabileceği şeyleri yedirmeyle başladım. Öyle özel peynir alabilecek durumda değilim malesef. Normalde kayınvalidem köyden yapar gönderir inek sütüyle mis gibi ama şuan ağır gelir bebeğe diye düşünüyorum sanki aşırı yağlı okuyo peynirleri ısrarla doğal olan bu ver diyorlar ama bilmiyorum beyaz peynir ne kadar faydalı olabilir mi diyede düşünüyorum ama 6ay kontrolünde doktora sorucam insallah.siz ne durumdasiniz

Avent kullanıyoruz biz de 6 ay sonrası emziği çok büyük geldi sevmedi biz biraz daha 0 -6 aylık kullanacaz ☺
Hadi yaa bizmkide yarın ulaşır ekime. Açıkçası sadece uykuya dalarken emiyo zaten ama beni emmedigi için çok faydasını görüyorum emzikten uzaklassin hiç istemem şimdilik. Bakalım sorun yaşamanız inşallah sizinkide memnun demekki halinden

Hayirli olsun disiniz. Bakalim bizimki ne zaman cikacak. Elini agzina sokmasi disinda hic belirtimiz yok.

Hu huuu kimse yok mu??? Nasılsıniz kızlar? Nasıl geçiyor günleriniz?
Hastalikla geciyor canim. Cok inatci cikti oksuruk. Ilaclari hep buhar seklinde. Gunde 4 defa yapinca toplamda bayagi bi zamanimiz nebulizatorde geciyor. Tabi cok sıkılıyor agliyor. Esimle sabit tutabilmek icin bin dereden su getiriyoruz. Bugun aksam esimin isi vardi. Tek basima yapamadim son ilacini. Krize girdi aglamaktan. yarin ek gida denemesine baslayacagim tekrar. Balkabagi ve elma puresi vermeyi dusunuyorum. Yumurta sarisini bir gun cok az verebilmistim. Galiba alerji yapti ama emin degilim henuz. Ertesi gun kakasi mukuslu ve kirmizi damarliydi. O yuzden onu denemeyi ileri bir tarihe birakacagim.

Aynı döngü bizde de. Diș huzursuzluğu devam. Havalar düzelse de koysak pusetlere atsak kendimizi dışarı. Bizim burası sanayi bölgesi mümkün mertebe orman havası aldırmaya çalışıyoruz. Pis bir hava hakim rüzgar oldukça... Şu diş bir çıksa o da rahatlasa ben de saçlarımız gün geçtikçe aynı şekilde uzamaya devam. 1 2 gündür yatmaya başladı. Yer çekimine yenik düşecek bir de ek gıda maceramız var çok şükür onda sorun yok.

Afiyet şeker olsun kuzuya. Özel peynir değil de evde lor yapacağım ben 7.ay dolunca. Yogurtla kestirecegim sütü. Mandiradakiler bile öyle önerdi... İyiyiz ama stresliyiz biraz dis çıkarmak üzereyiz

Çok çok geçmiş olsun. En kısa sürede atların inş. Nem alma cihazı almayı düşündünüz mü? 7.ay dolmadan ben kahvaltıya başlamaya ağzım canım. Kırmızı damarlı ise kesin alerjik reaksiyon gösterdi. 7.ay bitsin minicik tadım yaptirirsin. Aynı şey olursa daha da ileri bir tarihe ertelersin yumurta olayını. Sabah öğlen arası elma akşam üzeri balkabağı verebilirsin. Ben 2 öğün veriyorum. Sabah avokado elma veya armut. 2 meyve karıştırıyorum. Akşam balkabağı, havuç ve patates. Cok az su ile pişirip tel süzgeçten. Geçiyorum. Hafif puturlu oluyor. 2 3 güne farklı sebzelerde geçeceğiz. Ispanak gibi... Bakalım inşallah onları da sever...

Avakadoyu bugün sade verdim severek yedi şaşırdım ablası muzla karıştırıp içine az eklememe rağmen zorla yerdi. Benimde denediklerim, balkabi,tatlı patates, brokoli,havuç,elma armut, muz,yogurt, yumurta sarısı bide dün çok az pırasa ekledim puresine iyi gidiyor şimdilik umarim böyle devam eder

Tesekkur ederiz sebzeleri cok az suda pisirirken suyunu da kullaniyorsun degil mi? Bugun ogleden sonra balkabagini o sekilde vermeyi dusunuyorum. Insallah yer. Hastaligin iyilesme sureci uzun. Zorlamadan, yormadan ufak ufak bi seyler vermek istiyorum artik. Ama sorun su ki bugun gunumuz ilac uygulamasiyla geciyor. Ek gidaya vakit bulmak bile zor.

Evet canım. Cok az suyla minicik minicik sebzeleri doğruyorum. Kapağı kapalı şekilde 12 13 dk pisieiyorum. Sonra sebzeleri kaşıkla tel süzgeç alıp geçiriyorum. Azcık kıvam versin diye 1 2 kaşık da suyunu ekliyorum pureye. Zaten çok su kalmıyor. Mümkünse başında dur hemen bitiyor su.

Afiyet şeker olsun kuzuya. Özel peynir değil de evde lor yapacağım ben 7.ay dolunca. Yogurtla kestirecegim sütü. Mandiradakiler bile öyle önerdi... İyiyiz ama stresliyiz biraz dis çıkarmak üzereyiz
Lor çok mantikliymis bence. Bende yapabilirim ayy hadi hayırlı dişler olsun

Bu hastalık çok zor gerçekten. Benim ilaç kullanamamam daha da zor

Maşallah kuzuya☺ bizde de kafa terlemesi ve huysuzluk var ama daha vakti var sanırım ☺

Okudum anneme Bu arada diyetisyenden gidiyorum emziren anne diyeti yapıyorum biraz da ondan dolayı azaldığını düşünüyor ama diyet katı bir diyet değil.

Anneanneler bu kilonolayına hep takılıyor. Bu arada bir haftdır kaka yapmıyor oğlum , 3-4 günde bir yapardı süre uzadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…