Bu hastalık çok zor gerçekten. Benim ilaç kullanamamam daha da zor
Sizde de ilerleme yok mu hala? Bugun yine ek gidaya vakit bile bulamadim. Ilac ver, acikip aglasin. Mecburen meme ver, uyusun, uyansin ilac ver. Aciksin, tekrar emzir cunku bekleyemiyor. Resmen donguye girdik. Zar zor arada derede bi cay kasigi kadar armut puresi yedirebildim o kadar.

Öksürüğü bir azaldı ama ben fenalaştım. Bizim ek gıdata 4 5 gün var

Sağol canım, sorma ben işe başlayınca düzen bozuldu yeni yeni oturtuyoruz, babaannesi dokunur diye korkup az vermiş mamasını Bu yüzden çocuk uyuyamadı ben yokken. Resmen dört haftada çocuğu diyete çekmişiz tartınca anladık. Bizimki kaşıkla demir damlasını verirken bile çok heyecanlı, bakalım ben de merak ve heyecanla bekliyorum Pazartesi 6 ay aşılarımız var inşallah hayırlısıyla atlatırız hepimiz H Historyfati

Okudum anneme Bu arada diyetisyenden gidiyorum emziren anne diyeti yapıyorum biraz da ondan dolayı azaldığını düşünüyor ama diyet katı bir diyet değil.
O da torununu düşünüyorum demek ki
Biz ek gıdaya başlayalı epey oldu kiloya çok bi etkisi olmadı. Bu aylarda az almaları normal. Bir de bi tane disimiz çıkmak üzere istahsizlik ve huysuzluk yaptı malesef

saol canım ya sogan karanfili nasıl unuttum
önceki seferler abla ve baba grip olunca kendimizi öyle korumuştuk vera yla bu kez aklıma bile gelmedi
işe yarıyordu arkadaşlar
Gecmis olsun canim. Cok sinir bozucu bu hastalik. Hemen atlatirsiniz insallah.

Çok geçmiş olsun.Anne hastayken mi bebeğe antikor üretiyor?
tam tersini duymuştum
ama
anne hastaykende mantıklı
tüm mekanizma hastalikla savaş mücadele halinde süt üretimi de uzayda olmuyor bence olabilir ben emziriyorum
evimizin tek hasta olmayan üyesi umarım o olmaz onunla ilgilenmeye dermanim da yok kimsemde

Geçmiş olsun canım çocuk büyütürken yalnız olmak zor, hastayken daha bir zordur umarım bir an önce iyilesirsin. Ben de yalnız büyütüyorum tuvalete gitmek bile çok zor hiç yalnız kalamıyor

O da torununu düşünüyorum demek ki
Biz ek gıdaya başlayalı epey oldu kiloya çok bi etkisi olmadı. Bu aylarda az almaları normal. Bir de bi tane disimiz çıkmak üzere istahsizlik ve huysuzluk yaptı malesef
Bugün doktora gittik. Dün gece hiç uyumadı desem yeridir sürekli ıkındı 9 gündür kaka yapmıyor. Biz de artık bugün doktora götürdük. En son 13 gün önce pişik için götürmüştük. Gitmişken kilosuna baktı ve 13 günde 175 gr almış. Eskiden iyi kilo alırdı az almış. Doktor sonunda almış dedi ek gıdaya başlıcamız. Havuçla başla dedi. 25 gündür diyetisyen kontrolünde emziren anne diyeti yapıyorum. Az da yemiyorum. 175 gramı görünce acaba dedim annem haklı kı sütüm azaldı mı Ek gıda da kiloyu etkilemiyor diyorsun hayırlısı bakalım..

Su an kaç kg bebeğiniz?

Geçmiş olsun canım çocuk büyütürken yalnız olmak zor, hastayken daha bir zordur umarım bir an önce iyilesirsin. Ben de yalnız büyütüyorum tuvalete gitmek bile çok zor hiç yalnız kalamıyor
aynen tuvalete giderken de 40 dereden su getirme mood
sağlık olsun da gerisini hallederiz
teşekkür ederim canim

nasıl bir diyet uyguluyorsun bilemiyorum ama ben de biraz gelenekselciyim
su iç süt olur demelerine önceleri hak veriyordum ama
şunu kendimde yaşadım ankarya gidince hava beni çok olumsuz etkiliyor ve kuruyorum bu sebeple de sürekli elimde su şişesi su iciyorum
(suyu normaldede severek içerim
benim vucudumun su kullanma kapasitesi çok yuksek miş
gastroentorolog söyledi)
neyse işte ank.da fazladan su içince ben sütüm cogaldi ve sulandı ön süt le kizim doyar oldu 1 hafta kaldık gerçekten çok az almıştı

Su an kaç kg bebeğiniz?
9200gr ama her ay 1 kilo alıyordu önden gidiyordu ilk kez bu ay 15 günde 175 gr aldı. Boya da verdiği için eski tosbikliği yok. Bu arada önceden 5 dk emip doyardı şimdi emme süresi uzadı. Ben de kendimi suçluyorum. Diyeti ertelesem mi acaba bilemedim

Son düzenleme:
Diyette 3 litre su içiyorum. Kalorisi yüksek bir diyet. 1800 kalori civarıymış. Sadece diyet öncesi yediğim gibi tatlı yemiyorum. Çok tatlı yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…