Kızlar ek gıdaya geçin dedi doktor ben meyveden başlıcaz. Ek gıdaya geçince sun da veriliyormuş bu meyve için de geçerli mi?

Esma çokk sevindim yaa
Sanırım aynı gün doğdu Ya bizim kızlar ondan dolayı içim pır pır etti
Erva da baya kulağını çekiştiriyor arada kafası daha sıcak oluyor vs
İllaki bünyeler farklıdır ama heyecan yaptım
Zorlamadan pıt pıt çıkarsın yavru kuşlar inşallah

Lor çok mantikliymis bence. Bende yapabilirim ayy hadi hayırlı dişler olsun
Biz 5. Ay dolunca başladık ek gıdaya 1 ay tattırma şeklinde geçti. 6 ayımız dolunca öğün yapmaya çalışıyorum kahvaltısı için ben peynir olarak labne yaptım. Yapımı oldukça basit yaptığım lor peynirini tülbentte iyice süzdürüp rondoda zeytinyağıyla karıştırıp hazırladım.

vaouv ilk kezduyuyorum ne mahirsiniz ben de yapicam

Ayyy ben de çocuk gibi sevindim dişi çıkmış diye çığlık çığlığa 2-3 gecedir bayağa uykuları kötü yazık ağrısı oluyor sanırım. İkinci dişi de patlatmış kuzum kıyamam. İnşallah az sıkıntı ile gelir sizin dişlerde

Mama sandalyesi alan arkadaşlar memnun musunuz? Hangi marka aldınız? Destekli oturan bebişler rahat oturabiliyor mu?

Dr Osman Gönülal diyor ki dişi çılmasa da 6.aydan itibaren dişetini fırçalayın. Ne dersiniz?

İnşallah canım ya valla bi derdi var bu ara uykular zaten çok düzenli değildi iyice karıştı
Aşıları oldunuz mu bi de o var korkuyorum gitmeye

Mama sandalyesi alan arkadaşlar memnun musunuz? Hangi marka aldınız? Destekli oturan bebişler rahat oturabiliyor mu?
İkea antilop aldık
İlk başlarda az az oturttum hala da çok fazla tutmuyorum destek minderi ile rahat ediyor

Kızlar merhaba nasılsınız,ben Ateş böceği..Eski nickimi degistirmistim tekrar değiştirmek istedim ama olmadi.Heyecanla beklediğimiz bebeklerimiz 6 aylık oldu...Benim kuzum da yoğun bakımda hala.Bazilariniz biliyordur..Bebeklerimizi beklediğimiz,cinsiyeti ne diye merak ettiğimiz günlere dönmek için neler vermezdim..Hepinizi ve bebislerinizi sevgiyle kucaklıyorum.Umarim herkes iyidir.Sevgilerimle

canım benim H honey bunch haberini verdi
Rabbimiz yardimcin olsun dualarimizdasin
sen ve senin gibi anneler harika insanlar
Allah kolaylaştırsın sihhat versin❤

canım benim H honey bunch haberini verdi
Rabbimiz yardimcin olsun dualarimizdasin
sen ve senin gibi anneler harika insanlar
Allah kolaylaştırsın sihhat versin❤
Sağolasın canım.Malesef elimden çok birşey gelmiyor..Oğlumu eve bile çıkaramıyorum.Esimle aram bozuldu,psikolojim bozuldu,çalışıyorum ama ne yaptığımi ben de bilmiyorum.Karmakarisigim.

Sağolasın canım.Malesef elimden çok birşey gelmiyor..Oğlumu eve bile çıkaramıyorum.Esimle aram bozuldu,psikolojim bozuldu,çalışıyorum ama ne yaptığımi ben de bilmiyorum.Karmakarisigim.
Allah size guc kuvvet versin, yardimciniz olsun.

Nick değişikliği bir süreliğine kapatılmış.Şimdi bakınca buldum.Acilana kadar bu nicki kullanacağım bu durumda

Kızlar merhaba kızım 27 eylül dogumlu kilo alımı ilk 2 ay iyiyidi sonraki aylarda azaldı zaten 3_4 aylarda meme.reddi yaşıyoruz hiç çok emmedi . Hala emmiyor mama falan vermiyorum. Şu an 7kilo . Benim sütum az sanirim yada ön sütü içiyor ne yapmalıyım?

canım erkekler maalesef bir çok konuda old. gibi bunkonuda da çakılıyorlar ne yazikki
eşlerin evlatlarin hastalığını içselleştirmek onlar için güç geliyor
Allah ona da sihhatli düşünüp sana destek olma kaabiliyeti versin inşaallah işin çok dikkat gerektirici bişey degilse kafanin dağılması modunun değişmesi için iyi
sanırım yeni bir işe geçiyordun yanlış hatırlamıyorsam
ama işin de ayrı bir yukse biraksan ne güzel olur
ruhuna iyi gelecek şeyler yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…