- 8 Kasım 2018
- 5.933
- 14.662
- 248
Az önce arkadaşla bunu konuştuk. Onun doktoru 1 taşınan kadar güneş koruyucuyu önermiyormuş.Kizlar malum gunes artik kendisini fazlasiyla hissettiriyor. Daha cok disari cikacagiz artik. Gunes korumasi olarak bebeklerinize ne kullanmayi dusunuyorsunuz? Ben gunesin kavurucu oldugu bir yerde yasiyorum.
Geçmiş olsun. 6 ay aşılanından çok ağladı mı? Kaç aşı yaptılar bizim de Perşembe günü aşı günümüz.Selam kızlar bizde aşımızı olduk geldik
Kanguru +bebek arabasıyla yürüyerek gittik
Biraz tempo olsun göbek eriteyim diye
Yoruldum valla
Baya sıcak burası
Kiyamam diş bizi de zorluyorBizimkinin de dişler çıkıyormuş doktor öyle söyledi ama üstten tavşan dişlergeçen hafta pişiği vardı geçti şükür dişle birlikte pişik var derken Cuma günü de lavman yaptık 9 gündür kaka yapmıyordu. Tam uyur artık rahatladı derken lavmanın karın ağrıtmasının etkisi devam ediyor sanırım. Gece saat başı bazen49 dk da bir ıkınarak uyanıyor. Bütün bunlar da iştahını etkilemiş olabilir. Bu arada ek gıdaya neyle başladın? Ben dün havuç verdim ama zaten kaka sorunu var gaz yapar mı bilemedim.
Cogu asiri kimyasal iceriyor. Henuz arastirmadim ama bebekler icin uretilmis, daha saf bi seyler vardir mutlaka diye dusunuyorum. Yasadigim yerde gunes korumasiz disari cikmak tehlikeli olurAz önce arkadaşla bunu konuştuk. Onun doktoru 1 taşınan kadar güneş koruyucuyu önermiyormuş.
Hemsire bence sacmalamis. Kime sorsam en rahat tatil bebek bu yaslardayken olur diyor. Temiz deniz bulduktan sonra niye denize sokmayalim ki? Ben dort gozle denizde bici bici yapacagimiz zamani bekliyorum.Arkadaşlar ek gıdaya tam başlıyordum ki diş çıkarma ve kabızlık sorunumuzdan dolayı erteledim. Sağlık ocağındaki hemşireyle konuştum diş çıkaran, kabız olan bebeğe ek gıda başlanmaz dedi. Bir de su vermemi söyledi siz su veriyor musunuz?
Arkadaşlar kafam çok karışık menenjit aşısı yaptıran arkadaşlar bana bir cevap yazarsa çok sevinirim. Menenjit için ikisini birden mi yaptırdınız? Temmuz’da tatile gitmeyi düşündüğümüzden menenjiti yaptırmak için 1 yaşını beklemeyeyim diyorum. Ama bugün hemşire tatil konusunda da kafamı karıştırdı. Temmuz’da 10 aylık olacak inşallah bebeğim. Küçük bebekle tatile gidilmez denize sokulmaz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben hiç kullanmadım canım yaKizlar malum gunes artik kendisini fazlasiyla hissettiriyor. Daha cok disari cikacagiz artik. Gunes korumasi olarak bebeklerinize ne kullanmayi dusunuyorsunuz? Ben gunesin kavurucu oldugu bir yerde yasiyorum.
sağol tatlımGeçmiş olsun. 6 ay aşılanından çok ağladı mı? Kaç aşı yaptılar bizim de Perşembe günü aşı günümüz.
Ek gıda da kabizlik yapabilir bizde yaptı. Az az veriyorum şimdilik tadım şeklinde birkaç gündür hergün yapıyor kakasını.Su veriyorum Bazen baya iciyo içmek günde 20 cc kadar veriyorum şu.Arkadaşlar ek gıdaya tam başlıyordum ki diş çıkarma ve kabızlık sorunumuzdan dolayı erteledim. Sağlık ocağındaki hemşireyle konuştum diş çıkaran, kabız olan bebeğe ek gıda başlanmaz dedi. Bir de su vermemi söyledi siz su veriyor musunuz?
Arkadaşlar kafam çok karışık menenjit aşısı yaptıran arkadaşlar bana bir cevap yazarsa çok sevinirim. Menenjit için ikisini birden mi yaptırdınız? Temmuz’da tatile gitmeyi düşündüğümüzden menenjiti yaptırmak için 1 yaşını beklemeyeyim diyorum. Ama bugün hemşire tatil konusunda da kafamı karıştırdı. Temmuz’da 10 aylık olacak inşallah bebeğim. Küçük bebekle tatile gidilmez denize sokulmaz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben de yaHemsire bence sacmalamis. Kime sorsam en rahat tatil bebek bu yaslardayken olur diyor. Temiz deniz bulduktan sonra niye denize sokmayalim ki? Ben dort gozle denizde bici bici yapacagimiz zamani bekliyorum.
Maşallah kuzuyaBen hiç kullanmadım canım ya
sağol tatlım
Yok teyzesi benim minik adamın gıkı çıkmadı
Bizim iki bacaktan aşımız vardı, ağızdan olanı önceki aşı takvimine eklemiştik
Hemşire ek gıdaya geçme ama istediği kadar su ver hatta suluk al dedi şaşırdımEk
Ek gıda da kabizlik yapabilir bizde yaptı. Az az veriyorum şimdilik tadım şeklinde birkaç gündür hergün yapıyor kakasını.Su veriyorum Bazen baya iciyo içmek günde 20 cc kadar veriyorum şu.
Biz de henuz yaptirmadik. Doktoru 7. Ayda yaptirin dedi ama saglik ocagindaki hemsire 9. Ay onerdi. Doktor kontrolumuzde tekrar soracagim. Doktor sadece bexsero yeter diyor. Hemsire ikiskni yaptirin diyor. Ben de sasirdim.Ben de yavalla çok bunaldım evde 6 aydır. Siz menenjit yaptırdınız mı ya da ne zaman yaptıracaksınız? Ne çok aşı var
Hemşire 9. Ayda kızamık aşısı var bexsero o ay olmaz dedi doktor 7 ve 9 da yaptır dedi. İki menenjit aşısı birden ağır gelir gibi geliyor çok aşı var. Bir de menenjit aşısı ateş yapıyormuş.Biz de henuz yaptirmadik. Doktoru 7. Ayda yaptirin dedi ama saglik ocagindaki hemsire 9. Ay onerdi. Doktor kontrolumuzde tekrar soracagim. Doktor sadece bexsero yeter diyor. Hemsire ikiskni yaptirin diyor. Ben de sasirdim.
Niye gidilmesin yahu..onada mi burunlarini sokmuslar..ben yerinde olsam ciddiye bile almazdim..bende 9.ayi bekliyordm menenjit icin 8 9 gibi yaptirrim..Arkadaşlar ek gıdaya tam başlıyordum ki diş çıkarma ve kabızlık sorunumuzdan dolayı erteledim. Sağlık ocağındaki hemşireyle konuştum diş çıkaran, kabız olan bebeğe ek gıda başlanmaz dedi. Bir de su vermemi söyledi siz su veriyor musunuz?
Kizamik asisini 9.aya cekmisler aile hekimi 9.ayda yapmayalm dedi o yuzden bize gerci simdi doktor degistrdm bakalm yenisi ne diyecekBiz de henuz yaptirmadik. Doktoru 7. Ayda yaptirin dedi ama saglik ocagindaki hemsire 9. Ay onerdi. Doktor kontrolumuzde tekrar soracagim. Doktor sadece bexsero yeter diyor. Hemsire ikiskni yaptirin diyor. Ben de sasirdim.
Aynen ya doktora ek gıdaya başlattı deyince doktora da kızdıNiye gidilmesin yahu..onada mi burunlarini sokmuslar..ben yerinde olsam ciddiye bile almazdim..bende 9.ayi bekliyordm menenjit icin 8 9 gibi yaptirrim..
7 aylik demedim7 aylık demişsin ya 6 aylık olmayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?