Kizamik asisini 9.aya cekmisler aile hekimi 9.ayda yapmayalm dedi o yuzden bize gerci simdi doktor degistrdm bakalm yenisi ne diyecek
Hemsire bana normalde 9. Ayda asisi yok izleme geleceksin kan vermek icin dedi. Ama saglik bakanliginin kizamik kampanyasi devam ederse asisi var dedi. Yani kesin degilmis henuz. Bitebilirmis de bu kizamik kampanyasi.

Kutsalsekerpare merhaba uyku egitimi aldiniz mi acaba :)
Çok geç oldu kusuruma bakmayın. Soran olmuş baya. Evet hanımlar uyku eğitimimizi tamamladık. Tamamlayalı 1 aydan fazla oldu. Gerçekten sandığımdan daha kolay oldu ayrıca 1 aydır hiç bozulmadı mesela. O mutlu ben mutlı

Çok üzüldüm Allah kısa zamanda nasip eder inşallah

Hemsire bana normalde 9. Ayda asisi yok izleme geleceksin kan vermek icin dedi. Ama saglik bakanliginin kizamik kampanyasi devam ederse asisi var dedi. Yani kesin degilmis henuz. Bitebilirmis de bu kizamik kampanyasi.
Normalde hangi aydaydı ki bize de 9. ay dedi hemşire. Kızamık yaygınlaştığı için öne çekmiş olabilirler.

Merak ettim uyku eğitiminden önce uyku düzeni nasıldı? Bizimki diş çıkardığından mıdır nedir abartmıyorum saat başı uyanıyor ve bu bir kaç haftadır böyle. Bazen de gece uykusunu almış oluyor dün mesela 2 de uyandı 3 e doğru uyudu.
İkinci merak ettiğim konu uyku eğitiminde ilk gün zor diyorlar ilk gün ağlatıyorlar mı bebeği, yani ağladığında yataktan almıyorsun falan diyorlar öyle mi?

Boğazına kaçmıyor ezip az az veriyorum zaten ilk seferde yumurta sarısının sekizde biri ile başladık, bir ay içinde tam sarıya çıkarın dedi ama çıkaramayız yemiyor çünkü. Mama ile açmayı denicem bir de.

Gecen hafta olduk. Biz ekstra rotanin son dozunu da olduk. Bu sefer hic sorun olmadi. Bunyeleri guclendi artik galiba. Siz de kolayca atlatirsiniz insallah.
Evet şükür sorun olmadı şuana kadar, inşallah bundan sonra da olmaz. Ayın yirmisinde bexsero ikinci doz var bizim de, 7 aylık olunca da nimenrix. Bu ay aşılardan yoğun bir ay hayırlısıyla atlatırız inşallah.

Genel olarak düzeni zaten vardı, gece en fazla 3 kere kalkardı o da çok nadir. Ama son zaman gündüz uykuları kısalmıştı, emzik ağzından her düştüğünde bağır çağır ağlıyordu ve susturmak çok zordu. Evde çıt çıkarmak mümkün değildi. Doğru ilk günler zor fakat benim bebeğim uyutmaya çalışırken çok daha fazla ağladığı dönemler olmuştu. Ve ben çaresiz bir şekilde bazen ağlamasını izliyordum. Ama asla ve asla ağlamaya terk etmedik. Ağladığı zamanlar da kesintiszi sürkli bir ağlama olmadı diyebilirim. Çünkü sürekli yanında olma destek verme sakinleştirme yöntemleri falan. Diğer türlü bir eğitimi asla bebeğime yapamazdım zaten.

Peki eğitim herkeste işe yarıyor mu? Bize de nokta atış ipuçları verebilir misin özellikle gündüz uykusuyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…