ben bi damla bile olmadim daha
ablasinda 4 ay bitip 5 e basladigimiz gunlerde olmustum bunda 6 ayımız bitmek uzere daha olmadım ben sağıyorum sütümü bunda belki o yüzden gecikti
Senin bebiş ağustos doğumlu mu

Kızlar buharda pişirip verin 8.9.aya kadar. Sindirimi zor olur. Doktorlarına danışın muhtemelen onlar da çiğ onermeyecektir. En azından 10 dk buharda tutuyorum ben

Benim ilk kızım çok gazliydi,ne zaman elma versem gece çığlıklarla uyanıp ,zorlanarak gazını çıkarıp susuyordu.Ben 9. Aya kadar pişirip yada buharda azcik tutup verdim elma ve armudu. Bu bebeğimde çok gazliydi ama sorun yaşadım ek gidada elma ,armut çiğ olarak veriyorum şuan

Kızlar buharda pişirip verin 8.9.aya kadar. Sindirimi zor olur. Doktorlarına danışın muhtemelen onlar da çiğ onermeyecektir. En azından 10 dk buharda tutuyorum ben
Bana meyveleri direkt cam rendede rendeleyip oyle ver demisti doktoru. Pisirmem gerektigini hic soylemedi. Bir problem yasamadik, ama zaten benimki cok az yiyor. Yiyor bile sayilmaz. Henuz emme disinda bir beslenme seklini benimseyemedi benimki.

Ben de armutu çiğ verdim pişirmek aklıma bile gelmedi. Ama bizimki patatesten kabız olmuştu armut iyi geldi

İnşallah canım ya valla bi derdi var bu ara uykular zaten çok düzenli değildi iyice karıştı
Aşıları oldunuz mu bi de o var korkuyorum gitmeye
Olduk aşı neredeyse hiç sıkıntı yapmadı çok şükür. Sadece akşamına bi huzursuzluğu oldu, ne yaptımsa sakinlemedi biraz calpol verdim öyle sakinleşti (sanırım ağrısı vardı) başka da bişey olmadı çok şükür

Tariflerde görmüştüm yumurtalı kahvaltı karışınlarını ıhlamur ile açıyorlardı. Ara sıra az ıhlamur veya direk su ile açabilirsin. Mama ya da süt de olabilir. Ben de yumurta sıvı bişeyle püre gibi yapıp vericem ilk seferlerde, boğazına kaçar diye korkuyorum

Bana meyveleri direkt cam rendede rendeleyip oyle ver demisti doktoru. Pisirmem gerektigini hic soylemedi. Bir problem yasamadik, ama zaten benimki cok az yiyor. Yiyor bile sayilmaz. Henuz emme disinda bir beslenme seklini benimseyemedi benimki.
Aynen bizimki de emer gibi yiyor kıyamam. Elmayı yemeye başladı sayılır, hatta yoğurt ve elma dışında beğenmedi yediklerini.

bugün aşı olan var mı? biz az önce olduk aşımızı. iki bacaktan bir ağızdan. ağızdan uyguladığım canlı aşı ateş yapabilir dedi ebe. ben de iki gün rapor aldım oğlumun yanında olayım diye.

Aynen bizimki de emer gibi yiyor kıyamam. Elmayı yemeye başladı sayılır, hatta yoğurt ve elma dışında beğenmedi yediklerini.
Benimki yogurdu bilr sevmemisti. Yakinda onu tekrar denicem. Ama bugun corba denicem, belki daha sivi seyler istiyor.

Gecen hafta olduk. Biz ekstra rotanin son dozunu da olduk. Bu sefer hic sorun olmadi. Bunyeleri guclendi artik galiba. Siz de kolayca atlatirsiniz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…