Ya bizimlede paylassanÇok geç oldu kusuruma bakmayın. Soran olmuş baya. Evet hanımlar uyku eğitimimizi tamamladık. Tamamlayalı 1 aydan fazla oldu. Gerçekten sandığımdan daha kolay oldu ayrıca 1 aydır hiç bozulmadı mesela. O mutlu ben mutlı
O neydiiiii kiz6. ve 7. dişlerimiz yolda
Maşallah maşallah6. ve 7. dişlerimiz yolda
AynenO neydiiiii kizbizim dsha 1.cikmadi
HoşgeldinizSelam kızlar 19 Eylül doğumlu kızımla aranıza katıldım...sevgiler hepinize
Gece beslenmesine bir kez kalkardı şimdi onu ikiye çıkardı. 3 civarı alt değiştirme mama meme yapardık 4-4 buçuk gibi uyur 6-7 arası uyanırdı ama şimdi 00-01 arası da emmeye kalkıyor bizimki. Öncesinde de uyanırdı ara ara ama sallayınca uyurdu, şimdi illa emmek istiyor .Ya bizimlede paylassanneler ogrendin nerde hata yapiyoruz..4.aya kdr kesintisiz 8saat uyuyan cocugum saat basi kalkar olu hadi kalkmasi bir sey degil cigliklarla uyaniyodu o esnada kundgi birakmistiik 2gundur kundaga geri dondum sanki daha iyiyiz..ciglik atmalar en azindan yok..aslima bakarssn deneedim baya..yaninda durdum ama besiginden almadimm desibeli gitgide artiyo gunduz soun yok ama geceleri saat basi aglama ve memedr sakinlesme...meme vermezsem apartman yikiliyor cigliktan
Aynı bizYa bizimlede paylassanneler ogrendin nerde hata yapiyoruz..4.aya kdr kesintisiz 8saat uyuyan cocugum saat basi kalkar olu hadi kalkmasi bir sey degil cigliklarla uyaniyodu o esnada kundgi birakmistiik 2gundur kundaga geri dondum sanki daha iyiyiz..ciglik atmalar en azindan yok..aslima bakarssn deneedim baya..yaninda durdum ama besiginden almadimm desibeli gitgide artiyo gunduz soun yok ama geceleri saat basi aglama ve memedr sakinlesme...meme vermezsem apartman yikiliyor cigliktan
Hoşgeldin benim oğluşum da 19 eylül doğumluSelam kızlar 19 Eylül doğumlu kızımla aranıza katıldım...sevgiler hepinize
Bizimki de aynen cok hevesliydi. Elimizden almaya calisiyordu, agzinin suyu akiyordu. Hala oyle aslinda ama oturup yemek yemeyi beceremedik henuz.Bizimki kaşığa çok hevesliydi, ek gıdaya geçince uğraştırmaz bizi diyorduk ama öyle olmuyormuş
Nimenrix ve bexsero arasinda belli bir vakit gecmesi gerekiyor mu? Biz de galiba 7. Ay bexsero ilk doz yaptiracagiz.Evet şükür sorun olmadı şuana kadar, inşallah bundan sonra da olmaz. Ayın yirmisinde bexsero ikinci doz var bizim de, 7 aylık olunca da nimenrix. Bu ay aşılardan yoğun bir ay hayırlısıyla atlatırız inşallah.
Zorunlu degil mi bu asilar? Bir yaptirimi olmali bu karsitligin. Kamu sagligini tehdit ediyorlar sonucta.Hmmm haberlerde görmüştüm bir ara. Aşı karşıtı aileler arttığı için kızamık arttı deniyordu.
Masallah. Kac aylik sizinki? Biz 6 ay 10 gunluguz. Huysuzlugumuz tavan ama dis mis yok hala.6. ve 7. dişlerimiz yolda
Hosgeldin canim.Selam kızlar 19 Eylül doğumlu kızımla aranıza katıldım...sevgiler hepinize
Son bikac haftadir bizde de cok sık uyanma var. Bir de asiri huysuz. Ek gidasini vermek icin esref saatini bekliyorum ama bir turlu gelmiyor o saat. Hep huysuz. Dun yaptigim corba cope gitti, cunku mizmizligi aglamasi bitmedigi icin veremedim.Ya bizimlede paylassanneler ogrendin nerde hata yapiyoruz..4.aya kdr kesintisiz 8saat uyuyan cocugum saat basi kalkar olu hadi kalkmasi bir sey degil cigliklarla uyaniyodu o esnada kundgi birakmistiik 2gundur kundaga geri dondum sanki daha iyiyiz..ciglik atmalar en azindan yok..aslima bakarssn deneedim baya..yaninda durdum ama besiginden almadimm desibeli gitgide artiyo gunduz soun yok ama geceleri saat basi aglama ve memedr sakinlesme...meme vermezsem apartman yikiliyor cigliktan
Bizimki newvit damla.Demir ilaçlarınızı tekrar yazabilir misiniz?
Peki eğitim herkeste işe yarıyor mu? Bize de nokta atış ipuçları verebilir misin özellikle gündüz uykusuyla ilgili
Kızlar sizleri çok iyi anlıyorum ben de daha hamile kalmadan önce uyku eğitimi hakkında bi sürü kitap okudum, danışmanları takip ettim, mesleğim de bu işe yatkındı fakat kendim beceremedim danışmanlık aldım. Paraları nerelere vermiyoruz deyip kıydım paraya. Benim kızım da 4 aya kadar sorun yoktu sonra olan oldu, büyüdükleri için heralde. Kundak bence kalıcı çözüm değil, artık kundaklamak için de büyük. Bence kundaktan vazgeçin artık dönmeyle falan tehlikeli olabilir. Yani arkadaşlar işin ehline verilmesinden yanayım. Başta tabi ben vereceğim diyordum ama nerdee bi plan hazırlayamadım. Yardımcı olmayı çok isterdim fakat bilgiler gizlilik kapsamında etik olmazYa bizimlede paylassanneler ogrendin nerde hata yapiyoruz..4.aya kdr kesintisiz 8saat uyuyan cocugum saat basi kalkar olu hadi kalkmasi bir sey degil cigliklarla uyaniyodu o esnada kundgi birakmistiik 2gundur kundaga geri dondum sanki daha iyiyiz..ciglik atmalar en azindan yok..aslima bakarssn deneedim baya..yaninda durdum ama besiginden almadimm desibeli gitgide artiyo gunduz soun yok ama geceleri saat basi aglama ve memedr sakinlesme...meme vermezsem apartman yikiliyor cigliktan
Ben de anlamadım. Bu kadar kişi kızamık aşısını istemeyince nasıl yaptırmıyor.Zorunlu degil mi bu asilar? Bir yaptirimi olmali bu karsitligin. Kamu sagligini tehdit ediyorlar sonucta.
Aynı durumdayız ya o 4. Aydaki gerileme hala düzelmedi be hatta saat başı memesiz sakinleşmez uykuya Dalmaz olduYa bizimlede paylassanneler ogrendin nerde hata yapiyoruz..4.aya kdr kesintisiz 8saat uyuyan cocugum saat basi kalkar olu hadi kalkmasi bir sey degil cigliklarla uyaniyodu o esnada kundgi birakmistiik 2gundur kundaga geri dondum sanki daha iyiyiz..ciglik atmalar en azindan yok..aslima bakarssn deneedim baya..yaninda durdum ama besiginden almadimm desibeli gitgide artiyo gunduz soun yok ama geceleri saat basi aglama ve memedr sakinlesme...meme vermezsem apartman yikiliyor cigliktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?