Ya bizimlede paylassan neler ogrendin nerde hata yapiyoruz..4.aya kdr kesintisiz 8saat uyuyan cocugum saat basi kalkar olu hadi kalkmasi bir sey degil cigliklarla uyaniyodu o esnada kundgi birakmistiik 2gundur kundaga geri dondum sanki daha iyiyiz..ciglik atmalar en azindan yok..aslima bakarssn deneedim baya..yaninda durdum ama besiginden almadimm desibeli gitgide artiyo gunduz soun yok ama geceleri saat basi aglama ve memedr sakinlesme...meme vermezsem apartman yikiliyor cigliktan

Gece beslenmesine bir kez kalkardı şimdi onu ikiye çıkardı. 3 civarı alt değiştirme mama meme yapardık 4-4 buçuk gibi uyur 6-7 arası uyanırdı ama şimdi 00-01 arası da emmeye kalkıyor bizimki. Öncesinde de uyanırdı ara ara ama sallayınca uyurdu, şimdi illa emmek istiyor .

Aynı biz 4. Ayda bozuldu saat başı uyanıyor. Ama bugün ilk dişini çıkardı Saat başı uyanmalar diş sıkıntısından olabilir. Belki diş çıkarıyordur Bir de diş çıkarırken uyku eğitimi verilmez diye okudum bir yerde ki mantıklı geldi bana. Çocuk zaten stresli, rahatsız, anne kokusuyla rahatlıyor. Onu o dönemde bir gün de olsa başka bir strese sokmaya gerek yok bence.

Bizimki kaşığa çok hevesliydi, ek gıdaya geçince uğraştırmaz bizi diyorduk ama öyle olmuyormuş
Bizimki de aynen cok hevesliydi. Elimizden almaya calisiyordu, agzinin suyu akiyordu. Hala oyle aslinda ama oturup yemek yemeyi beceremedik henuz.

Nimenrix ve bexsero arasinda belli bir vakit gecmesi gerekiyor mu? Biz de galiba 7. Ay bexsero ilk doz yaptiracagiz.

Son bikac haftadir bizde de cok sık uyanma var. Bir de asiri huysuz. Ek gidasini vermek icin esref saatini bekliyorum ama bir turlu gelmiyor o saat. Hep huysuz. Dun yaptigim corba cope gitti, cunku mizmizligi aglamasi bitmedigi icin veremedim.

Peki eğitim herkeste işe yarıyor mu? Bize de nokta atış ipuçları verebilir misin özellikle gündüz uykusuyla ilgili
Kızlar sizleri çok iyi anlıyorum ben de daha hamile kalmadan önce uyku eğitimi hakkında bi sürü kitap okudum, danışmanları takip ettim, mesleğim de bu işe yatkındı fakat kendim beceremedim danışmanlık aldım. Paraları nerelere vermiyoruz deyip kıydım paraya. Benim kızım da 4 aya kadar sorun yoktu sonra olan oldu, büyüdükleri için heralde. Kundak bence kalıcı çözüm değil, artık kundaklamak için de büyük. Bence kundaktan vazgeçin artık dönmeyle falan tehlikeli olabilir. Yani arkadaşlar işin ehline verilmesinden yanayım. Başta tabi ben vereceğim diyordum ama nerdee bi plan hazırlayamadım. Yardımcı olmayı çok isterdim fakat bilgiler gizlilik kapsamında etik olmazAma önce inanın kendini vermek istiyorsanız da kararlı olun. Ve bebeğinizi asla ağlamaya terk etmeyin. Dün size yazdıktan sonra gece ilk kez kızım ağladı dedim ki ahanda nazar değdiama baktım ki cayır cayır yavrum meğer hastalanmış. Hemen atesş düşürücü verdim. Rahatladı sonra uykuya devam etti. İnanın hayat kalitem arttı, kızımla sürekli etkinlikler yapıyorum, dışarıda arkadaşlarımla vakit geçirebiliyorum. Hakikaten imkanı olan bu iyiliği kendine yapsın, olmayanda kararlı olsun.

Kzlar bebislere yulaf unu, bebek irmigi vs nereden aldiniz, alacaksiniz? Tavsiye ettiginiz bir marka var mi?

Aynı durumdayız ya o 4. Aydaki gerileme hala düzelmedi be hatta saat başı memesiz sakinleşmez uykuya Dalmaz oldu
3saat olmayınca emzikle geri uyutuyordum şimdi nerdee
Emziği görünce ağlıyor resmen
Kutsalsekerpare yazmışsın ya hayat kalitem arttı diye
Ben de bugün ağladım hayat ve uyku kalitesi diye bişey kalmadı
Uykularım da delik deşik
Ve bu da gün içinde tahammülsüz yapıyor beni
Dişlerinden dolayı ise hayırlısıyla çıkar da bi düşene gireriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…