Kızım eğitim sırasında 2 diş çıkarttıUyanık olduğunda sadece biraz huzursuzdu. Onun dışında nasıl oldu anlamadım. Çok şükür darısı sizlere olsun inşallah. Kendiliğinden düzelirler belki

-EarthLing- saat.12ye kdr sourn yok 12den sonra bir basliyor.saat basi :). Ben malzemeleri makarnalutfendn soyledin

Dün ilk dişini çıkardı oğlum. Daha önce yazmıştım saat başı uyanıyoruz, dişten olabilir diye ve biz bir kaç haftadır saat başı uyandık. Dün dişini çıkardığından mıdır nedir çok şükür haftalar sonra bugün ilk kez uyudu Yani diyeceğim biraz sabret. Rabbi bebeklerimizin sağlığını korusun inşallah

Arkadaşlar dün coronavirüs Türkiye de denilince stres oldum. Bugün misafirler gelecek Bebek görmeye (6 aylık oldu yeni geliyorlar) onların gelmesini dahi istemiyorum ama gelme diyemem tabi, düşünün iyice manyaklaştım bir akıl verin bana abartıyorum dimi?

Ağzı olan konuşuyor canım boşver. Ben ilk oğlumda 10 aylıkken gittim tatile. Çok da güzel oldu. Denize de soktum. Sadece havuza antipatim var. Kendime de oğlumada kullanmıyorum.
Ek gıdaya başlayalı da 3 gün oldu. Artık su veriyorum
Arkadaşlar bebeğiniz dalıp düşünüyor gibi oluyor mu?

Tam bana da cevap veriyormuşsun.

oytun hoca 10 yasa kadar görülmüyor cocuklar almiyormus bebeklerimiz icin no panik

Ben 10 gün önce yaptırdım canım 5,5 aylıkken. Aynı gün bir bacağına bexsero diğerine nimenrix yapıldı. Doktor eve gider gitmez ateşin çıkmasını bekleme calpol ver dedi 3 saat arayla 2cc 3 kez verdim sonra baktım bi sıkıntı yok bi daha vermedim ateşi de çıkmadı şükür belki hiç vermesem yine olmazdı onu hiç bilemeyeceğiz.
Deniz konusunda da hemşire saçmalamış bence. Bebeğin suyu seviyorsa neden sokulmasın ki gayet de sokulur

Hiç ıslak mendil kullanmadım bugüne kadar. Bepanthol ve mustela kullanıyorum.
Ben de baştan beri mustela kullandım hatta hala kullanıyorum ama mustela pişik giderici değil pişik önleyici krem. Pişik olduktan sorma tedavi etmez.Bahsettiğim trosyd mantar ve pişik tedavisinde kullanılıyor. Dediğim gibi doktorunuza danışırsanız çok etkili bir krem

Biz de dün 6. ay aşılarımızı yaptırdık. Bexsero ve nimenrix ne zaman yaptırcaz hala soru işareti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…