Kızlar bir konuda görüşünüzü almak istiyorum. Ben biraz panik bir insanım. Koronavirüs haberinden sonra daha da panik oldum. Eve temizlikçi geliyor. Alınacak önlemlerde eve misafir almayın yazmışlar. Misafiri geçtim eve temizlikçi geliyor.Gelirken otobüse biniyor. Başka evlere de temizliğe gidiyor. Şu dönem temizlikçi almak risk mi? Anneme kalırsa kadının eli çamaşır suyundan çıkmıyor, riskli değil abartma diyor. Çok da sevdiğim bir insan ama aklıma geldi işte.

Mustelanın öyle olduğunu bilmiyordum teşekkürler

Sanki hiç mikrop taşımayan asıl odur gibi gelio bana

Kızlar yarın bir hafta olacak ek gıdaya başlayalı, pazartesi aşılarımızı olduk. Her şey yolundaydı. Dün gece yarım saatte bir uyandı, bu gece de aynı ve ağlayarak uyanıyor. İki gündür öksürüyor da, hırıltı veya ateş yok. Acaba yoğurt mu soğuk geldi boğazını ağrıttı diyorum, bir saat önceden dışarı çıkarıyorum ama yetmiyor sanırım. Ek gıdadan sonra aşırı gazı olmaya başladı bir de, acaba o mu uyutmuyor. Çalışıyorum da biliyorsunuz, çok zor oluyor iki gecedir, ne oldu hiç anlamadım, bir önceki gece 6 saat kesintisiz uyumuştu.

Disinden huzursuz olabilir mi? Yogurdu sabah veriyorum ben gece gaz yapmasin diye.

Ek gıdaya gecis bazı bebeklerde tekrar gaz yapabiliyor,başta çok gazli bir bebek miydi?

Biz Salı günü aşıları olduk. Bir önceki gün iyi uyumuştu ama bugün saat başı uyandı. Aşı yerinde şişlik, kızarıklık var, hemşire normal dedi. Huzursuz olursa calpol vericem ağrı kesici olarak. Diş, çıkarıyor, pazartesinden beri kaka yapmıyor, üstüne bir de aşı. Ben ona bağlıyorum. Su vermeyi deneyin susamış olabilir kuru öksürüyorsa. Ben verdim baya susamıştı elimi tutup kendine çekti içmek için.

Ay canım müjde gibi geldi mesajın valla
Ben de umutlu olmak istiyorum inan ki ama uzunca süredir böyle bölük uykularımız 2 aydır neredeyse
İnşallah bizim de geçer bi şekilde ve gece boyu uyur artık bal kızım

Disinden huzursuz olabilir mi? Yogurdu sabah veriyorum ben gece gaz yapmasin diye.
Dişten şüpheleniyorum ama görünürde bir şey yok henüz. Evet yoğurdu 12 gibi ilk gündüz uykusundan kalkınca veriyorum ben de. Akşamüstü elma veriyorum ondan mı zorlanıyor acaba.

Ah kıyamam ben bu kuzulara ya. Aşı kesinlikle düzen bozuyor. Bir de 6 ay aşıları biraz ağırmış.
Her ek gıdadan sonra veriyorum su çok hevesli içiyor. Ihlamur verdik biraz, o da iyi geldi sanki öksürüğüne, dünkü kadar öksürmedi.

Evet kesinlikle gaz ve kabızlıktan çok çektik. Yoğurdunu probiyotik maya ile mayalıyoruz o da gaz yapabilir sanırım.

Probiyotik gaz yapmaz aslinda, benim büyük kızım çok gazliydi sonra geçti ek gidayla tekrar başladı meyve verdiğin günlerde dikkat et belki onlar yapıyo olabilir, olmadi az buharda tut elma,armudu

Probiyotik gaz yapmaz aslinda, benim büyük kızım çok gazliydi sonra geçti ek gidayla tekrar başladı meyve verdiğin günlerde dikkat et belki onlar yapıyo olabilir, olmadi az buharda tut elma,armudu
Aynen özellikle meyve verdiğimde oluyor.

Tam dişi çıktı uyuyor artık diyorum aşı zamanı geliyor hoop yine saat başı uyanmalar Neyse sağlıklı olsunlar da kuzular saat başı uyanırım önemli değil. Ağlayarak uyanıyor aşı sonrası iki gündür. Aşıdan mı ki? Aşı yapılırken ağlamamıştı, herhalde hafif bir aşı demiştim ama aşı yeri şişti. Korkumdan banyo da yaptıramadım.

Kızlar ikeanın aparatıyla havuç buharda 20dkdır pişmiyor. Bilmediğim birşey mi var?

Şu am aynı sorunu yaşıyorum. Saat başı uyanıyor. Sizde düzelme var mı?

Şu am aynı sorunu yaşıyorum. Saat başı uyanıyor. Sizde düzelme var mı?
Gece üçte yazmışsın ben de dün gece saat ikiden 3:30 a kadar ayaktaydım yani durum aynı Ama ilk dişi çıksa da diğer dişleri çıkıyor şimdi de. Ben ona bağlıyorum. Geçecek inşallah az kaldı.

Kızlar diş jeli vermeyeyim diyordum ama çok huzursuz. Nurse harvey ya da calgel almayı düşünüyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla Calgelden çok fayda görmüşler. Kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…