Bizde diş de yok. 0Gece üçte yazmışsın ben de dün gece saat ikiden 3:30 a kadar ayaktaydımyani durum aynı Ama ilk dişi çıksa da diğer dişleri çıkıyor şimdi de. Ben ona bağlıyorum. Geçecek inşallah az kaldı.
Evet sanırım aşıdan, bir hafta oldu hala ağlayarak uyanıyor geceleri. Hem acıyor olabilir hem de korkuyorlarmış ve rüyalarına giriyormuş bir süreTam dişi çıktı uyuyor artık diyorum aşı zamanı geliyor hoop yine saat başı uyanmalarNeyse sağlıklı olsunlar da kuzular saat başı uyanırım önemli değil. Ağlayarak uyanıyor aşı sonrası iki gündür. Aşıdan mı ki? Aşı yapılırken ağlamamıştı, herhalde hafif bir aşı demiştim ama aşı yeri şişti. Korkumdan banyo da yaptıramadım.
Bizim de ilk günler gaz feci oldu ama rahatladı gibi bir hafta oldu başlayalı. Sidefer kullanıyoruz ilk başlarda kakası değişik olmuştu yoluna girdi şimdi genelde yeşil gibi ve biraz katımsı oluyor, gaz kabuzlık yapmadı şükür. Yoğurdunu probiyotik maya ile mayalıyoruz o da rahatlatıyor olabilir barsaklarını. Kilo başı bir damla dedi doktoru, 7 damla ile başladık bir ay önce.Kızlar selam herkese. Ek gıdaya geçtik gaz tavan yaptı zaten öncesinde de gazlıydı. Kan damlasına başlayamadım korkumdan. Sidefer ya da ocean kullananlar günde kaç damla veriyorsunuz ve gaz yapıyor mu??
Bizim de gaz var sanırımKızlar selam herkese. Ek gıdaya geçtik gaz tavan yaptı zaten öncesinde de gazlıydı. Kan damlasına başlayamadım korkumdan. Sidefer ya da ocean kullananlar günde kaç damla veriyorsunuz ve gaz yapıyor mu??
Evet sanırım aşıdan, bir hafta oldu hala ağlayarak uyanıyor geceleri. Hem acıyor olabilir hem de korkuyorlarmış ve rüyalarına giriyormuş bir süreBir hafta sonra bexsero ikinci dozumuz var üstelik.
Herkesin düşüncesi ayrıdır ama ben çok pimpiriğim o yüzden temizlikçi alsam bile 2-3 haftada bir alırdım bu süreçte ki zaten 3 hafta içinde geçer inşallah bu virüs olayı.Kızlar bir konuda görüşünüzü almak istiyorum. Ben biraz panik bir insanım. Koronavirüs haberinden sonra daha da panik oldum. Eve temizlikçi geliyor. Alınacak önlemlerde eve misafir almayın yazmışlar. Misafiri geçtim eve temizlikçi geliyor.Gelirken otobüse biniyor. Başka evlere de temizliğe gidiyor. Şu dönem temizlikçi almak risk mi? Anneme kalırsa kadının eli çamaşır suyundan çıkmıyor, riskli değil abartma diyor. Çok da sevdiğim bir insan ama aklıma geldi işte.
[/QUOTE]Rüyada korktuğu belli oluyor korktuğu
Çok uyanıyor gece. Bir de bizimki havucu sindiremedi
UOTE="limelemon, post: 63130617, member: 207977"]
Evet sanırım aşıdan, bir hafta oldu hala ağlayarak uyanıyor geceleri. Hem acıyor olabilir hem de korkuyorlarmış ve rüyalarına giriyormuş bir süreBir hafta sonra bexsero ikinci dozumuz var üstelik.
Yaaa. Bugün elmaya geçiyoruz bakalım. Yazık yeni gazdan kurtulmuşlardı minnoşlar.Kıyamam rüya ile gerçeği de henüz ayırt edemediklerinden dolayı bayaa etkileniyorlarmış aşıdan. Havuçtan biz de feyz almadık. Balkabağı sevdi, brokoli biraz tattırdım onu da yedi, gaz da yapmadı şükür. Gazı en çok çiğ meyveler yapıyor gördüğüm kadarıyla.
Elma bayaa rahatsız etti oğlumu ama alışıyor, bizim dr eski usul yoğur yumurta sarısı elma hepsine aynı gün başlattı. Yalnız dikkat et elmayı akşam değil de öğlen gibi ver, gece gaz sorunu yaşamayın.Yaaa. Bugün elmaya geçiyoruz bakalım. Yazık yeni gazdan kurtulmuşlardı minnoşlar.
Sidefer kullanıyoruz. Doktor kilosu kadar damla vermişti. Atıyorum 8 kiloysa 8 damla. Ama siz doktorunuza danışın mutlaka.Kızlar selam herkese. Ek gıdaya geçtik gaz tavan yaptı zaten öncesinde de gazlıydı. Kan damlasına başlayamadım korkumdan. Sidefer ya da ocean kullananlar günde kaç damla veriyorsunuz ve gaz yapıyor mu??
Yeni dişler çıkarıyoruz yine uykusuz gecelerAy canım müjde gibi geldi mesajın valla
Ben de umutlu olmak istiyorum inan ki ama uzunca süredir böyle bölük uykularımız 2 aydır neredeyse
İnşallah bizim de geçer bi şekilde ve gece boyu uyur artık bal kızım
Konuştum temizlikçiyle. O da beni arayacakmış zaten bir süre gelmeyeyim, otobüse biniyorum korkuyorum diye. Bir süre ara verdik bakalım. İnşallah yayılmadan kaybolur ülkede bu virüs ama ben o kadar kısa sürede kaybolacağını düşünmüyorum. İnşallah dediğin gibi olur.Herkesin düşüncesi ayrıdır ama ben çok pimpiriğim o yüzden temizlikçi alsam bile 2-3 haftada bir alırdım bu süreçte ki zaten 3 hafta içinde geçer inşallah bu virüs olayı.
Ya iyice manyak olduk herkes bir şey söylüyor. Allah korusun ailemizi bebeğimizi inşallahKızlar virüs mutasyon geçirmiş 5 yaş altını da etkiliyormuş vs diye söylentiler var siz yine de bebişlere dikkat edin ne olur ne olmaz. Allah korusun
Bizde hala dis yok. Ama huysuzluk forever.Yeni dişler çıkarıyoruz yine uykusuz geceler
Ek gıda konusunda benim kafam çok karışık. Geçen hafta iki gün havuç verdim. Diş çıkarma döneminde olduğundan ve ok sorunu olduğundan ek gıdaya ara ver deyince hemşire ara verdim. Dün kabak haşlayıp yoğurtla karıştırdım. Sabah kaka yaptı. Sanırım kabağın lif etkisi.Bugün yoğurt verdim. Meyveye geçicem artık. Ama armut lifli olduğundan onu deneyim diyorum. Madem elma kabız yapıyor armut iyi bir alternatif.Elma bayaa rahatsız etti oğlumu ama alışıyor, bizim dr eski usul yoğur yumurta sarısı elma hepsine aynı gün başlattı. Yalnız dikkat et elmayı akşam değil de öğlen gibi ver, gece gaz sorunu yaşamayın.
Kanız değil de gaz yaptı elma. Probiyotik maya ile yapıyoruz yoğurdunu, ondan belki kala hergün yapıyor neyseki. Armutu elma kadar sevmedi, tadı yoktabi elmayla kıyaslayınca.Ek gıda konusunda benim kafam çok karışık. Geçen hafta iki gün havuç verdim. Diş çıkarma döneminde olduğundan ve ok sorunu olduğundan ek gıdaya ara ver deyince hemşire ara verdim. Dün kabak haşlayıp yoğurtla karıştırdım. Sabah kaka yaptı. Sanırım kabağın lif etkisi.Bugün yoğurt verdim. Meyveye geçicem artık. Ama armut lifli olduğundan onu deneyim diyorum. Madem elma kabız yapıyor armut iyi bir alternatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?