Kanız değil de gaz yaptı elma. Probiyotik maya ile yapıyoruz yoğurdunu, ondan belki kala hergün yapıyor neyseki. Armutu elma kadar sevmedi, tadı yoktabi elmayla kıyaslayınca.
Buyuyo mu kullaniyorsun ? Probiyotik mayan hangisi ? Biz 2 gun once lavman yaptirdik limelemon
[/QUOTE]

Silikon meyve filesini kullanabilirsin meyve verirken bizimki elmayı öyle yiyor çok severek ☺Disini de kaşıyor yerken

Silikon meyve filesini kullanabilirsin meyve verirken bizimki elmayı öyle yiyor çok severek ☺Disini de kaşıyor yerken
Onu da veriyorum arada. Seviyor ama ancak suyu geliyor oyle sanirim. Oyalansin diye veriyorum ama, en azindan tatlara alissin diye.

6.ay aşisınin vakti gelen var mı bizim bugundu ama korkuyorum saglik ocagina gitmeye var mi aynı durunda olan?

Biz cumartesi temizlettik evi, bayaa kirlenmişti, abla geçen hafta gelememişti. Ama şimdiden sonra almayız.

6.ay aşisınin vakti gelen var mı bizim bugundu ama korkuyorum saglik ocagina gitmeye var mi aynı durunda olan?
Biz onu geçen ptesi yaptırdık ama önümüzdeki ptesi bexsero 2. doz var. Ben de aynı endişeleri yaşıyorum.

Kanız değil de gaz yaptı elma. Probiyotik maya ile yapıyoruz yoğurdunu, ondan belki kala hergün yapıyor neyseki. Armutu elma kadar sevmedi, tadı yoktabi elmayla kıyaslayınca.
Buyuyo mu kullaniyorsun ? Probiyotik mayan hangisi ?
[/QUOTE]
Evet büyüyo almış eşim. Kıyamam neden öyle oldu kuzu ek gıdadan mı

Son düzenleme:
E Elwing6 yaa kıyamam ek gıdadan dolayı mı oldu? Dr'un da öneriyosa probiyotik yoğurt mutlaka dene. Her ek gıdadan sonra iki tatlı kaşığı da su veriyorum.

ben sordum gitmiyorum canlar gitmeyin bence
hemsiremizi aradim sabah ertelesek olur mu dedim en fazla nisana kadar ertelenebilir diyor,zaten kimse gelmiyor bombos gelip yaptir dedi ama cok korkuyorum eşim de sag olsun cok rahat .Dusunmekten cildiricam,yaptirimi falan var mi ki ya da telafisi.bi arkadas 184 demis ama o hat korona hatti oldu yani direkt suphelenenler ariyor die biliyorum

Havucu sindirebildi mi bebişler?
Dun yogurtla karisik verdim bi kac cay kasigi kadar. Bugun kakasinda havuc parcalari vardi sindirmis mi demek oluyor bu bilmiyorum. Genel olarak super huysuz, surekli kucakta uyumak istiyor. Gece uykulari boluk porcuk. Neredeyse yarim saatte uyaniyor. Surekli emmek istiyor. Dis yok hala. Bu tam bir buyume atagi bence. Haftasi uyuyor.

Biz geçen cuma yaptırdık sabah sekiz buçukta gittik boştu sonradan bir iki kişi geldi ama hemen çıktık. Tabi o zaman vaka sayısı bu kadar değildi.

Bizim de kakada çıkıyor. Uykusuzluk aynı. Diş de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…