Biz de aynıydık, bugün farkettik dişler geliyor patlatmak üzere .

Kızlar bizim kaka sorunumuz hep vardı ek gıdaya geçince iyice arttı. Kakası katı artık ve çıkartamıyor. Kulak çubuğuyla uyarıyoruz çubuk hemen kaka oluyor yani kakası ucunda aslında ama çıkartamıyor sanırım. 2 defa lavman yapmak zorunda kaldık. Alışsın da istemiyorum lavman ile yapmaya, ne yapsam bilemedim. Malum doktora da gidemiyoruz

Canım aynı sorun bizde de vardı ilk geçişte kabız oldu bol su icir mamasına zeytin yağı koy veya günde 3 kez 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ver.Poposuna kulak çubuğu ile zeytinyağı sur. Kayısı ve erik püresi yedirdim hazır kavanoz mamalarından o da rahatlattı.Demir veriyosan o da yapabilir ben vermiyorum çünkü demir verince de kaka yapamadi tüm gece mahvetti beni 2 gün önce

Kayısı püresi yapın üstüne su içirin inşallah işe yarayacaktır

Arkadaşlar uyku sorunu 6 ay oldu hala yaşıyoruz. Düzelmeyecek mi
İnşallah düzelecek diye geçiyor günler
Sinir krizine ramak kalıyor geceleri
Niçin böyle sinirleniyorum bilmiyorum
Her uyanışında emzirmek sağlıklı mi sizce?
doktora da sormayıunutmuşum
7aylık olacağız artık ve saat başı ya da 2 saatte bir emmesi bir sıkıntı yapar mi acaba ya..
Hem uykusuzluğuma hem buna takılıyorum
çok şükür sağlığı sıhhati yerinde hamd olsun ama benim psikoloji geceleri epey gidiyor

Arkadaşlar uyku sorunu 6 ay oldu hala yaşıyoruz. Düzelmeyecek mi
Offfff son gunlerdeki en buyuk derdim. Artik ne gunduz uyuyor ne gece. Daha once harika olan gece uykumuz artik yok. Dun zombi gibiydi. Butun gun uyumadi, gece de uyandi, saatlerce uyumadi. Ben de uykusuzluktan olucem. Ne zaman duzelecek gercekten?

Ben de merak ediyorum bunu. Sadece memede uyuyor. Bu donguyu kiramadim bir turlu. Eger memede uyumadiysa asla baska sekilde uyumuyor. Her uyandiginda emziriyorum ben de. Eskiden kesintisiz saatlerce uyuyan cocuk artik saat basi uyaniyor. Onun sagligi yerinde ama bu uykusuzluk beni hasta edecek. Gundem de malum. Bi de ona takiliyorum. Ben hasta olsam bizi ayirirlar mi, karantinaya alirlarsa 14 gun ayri mi kaliriz, nasil dayanirim buna vs gibi garip dusuncelerim var.

Acaba sadece bizde mi? Hastalık atlattık onls mı bağlantılı? Kimse de birşey yazmoyor

Aslinda 6 ay civari gece uykulari uzar diye okumustum. Gece beslenmesi kesilebilirmis. Artik acliktan degil, aliskanliktan uyanirlarmis. Benim bebisin uykusu agirlasmaya basladi. Yine de gece 2, 3 kere uyaniyor. Ben de hemen emziriyorum ki uyumaya devam etsin... uyku duzenlerinde bozulma varsa dis cikariyor olabilirler belki. Ya da artik sut yetmiyor olabilir.

Probiyotik maya ile mayalıyoruz yoğurdunu, ona rağmen arada yapamadığı oluyor, ve evet katı yapıyor artık. Ama küçüklüğündeki gibi kala sorunu kalmadı şükür. Bizi asıl kurtaran bebelac gold nutrikonfor olmuştu.

Offfff son gunlerdeki en buyuk derdim. Artik ne gunduz uyuyor ne gece. Daha once harika olan gece uykumuz artik yok. Dun zombi gibiydi. Butun gun uyumadi, gece de uyandi, saatlerce uyumadi. Ben de uykusuzluktan olucem. Ne zaman duzelecek gercekten?
X xxyyzztt biz de yaşadık bu ay aşıdan sonra bir hafta kadar, bir baktık iki tane diş gelmeye çalışıyor, ben buna yordum, eskiye dönmeye başladı şimdi uykusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…