Diş çıkarıyor olabilir bizim de uykular sıkıntılı. Geçen 3 saat kesintisiz uyusa uyumuş ne güzel diyorum iki saatte bir emmeye uyanıyor. Kaka yapamamışsa karnı ağrıyorda saat başı uyanıyor. Bu aralar neredeyse saat başı uyanıyoruz. Üstten bir diş geliyor ve kaka problemi var ben ona bağlıyorum.
Diş çıkarıyor olabilir bizim de uykular sıkıntılı. Geçen 3 saat kesintisiz uyusa uyumuş ne güzel diyorum iki saatte bir emmeye uyanıyor. Kaka yapamamışsa karnı ağrıyorda saat başı uyanıyor. Bu aralar neredeyse saat başı uyanıyoruz. Üstten bir diş geliyor ve kaka problemi var ben ona bağlıyorum.
Bende sordum hemşireye normalde vakti var ama ileriki günlerde neler yaşanacağı belli değil fazla yayilmamisken gel dediler Çarşamba günü yaptırdık bizde çok sukur
Bende sordum hemşireye normalde vakti var ama ileriki günlerde neler yaşanacağı belli değil fazla yayilmamisken gel dediler Çarşamba günü yaptırdık bizde çok sukur
Slm kızlar
Bu aralar gece uykular bizimde gitti
Tmm gece sabaha kdr düzenli kesintisiz uyuyan çocuk gecede 5 defa ağlayarak uyanmaya başladı
Tüm gün huysuz
Kucak alsam ağlıyor yere koysak
Diş desem bilmiyorum diş olduğunu nerden anlıyoruz bu konularda hiç de fikrim yok
Büyüme Atak mi bilemedim
Şaşkınım inş diştir ve inş bu süreç geçicidir
Selam kızlar nasılsınız
Bugün tam 6 buçuk aylık olduk.
5 gündür ateşimiz var
Huysuzluk tavan yapmış durumda
Uykular dengesiz oldu
Dişi şişmiş tosbağamın
Bi patlatsakta kurtulsak
Selam kızlar nasılsınız
5 gündür ateşimiz var
Uykular dengesiz oldu
Dişi şişmiş tosbağamın
Bi patlatsakta kurtulsak
Slm kızlar
Bu aralar gece uykular bizimde gitti
Tmm gece sabaha kdr düzenli kesintisiz uyuyan çocuk gecede 5 defa ağlayarak uyanmaya başladı
Tüm gün huysuz
Kucak alsam ağlıyor yere koysak
Diş desem bilmiyorum diş olduğunu nerden anlıyoruz bu konularda hiç de fikrim yok
Büyüme Atak mi bilemedim
Şaşkınım inş diştir ve inş bu süreç geçicidir
Selam kızlar nasılsınız
5 gündür ateşimiz var
Uykular dengesiz oldu
Dişi şişmiş tosbağamın
Bi patlatsakta kurtulsak
Ayniyiz canim. Ates yok bizde ama ne uyku var ne huzur. Disi de cikmdi, cikacaga da benzemiyor. Agzi surekli sulaniyor. Bir de bizimki ek gida sevmedi. Anne sutune cok duskun. Yeni tatlara cok mesafeli. Lohusa depresyonuna girmedim, ek gida depresyonuna giricem, yakindir.
Ayniyiz canim. Ates yok bizde ama ne uyku var ne huzur. Disi de cikmdi, cikacaga da benzemiyor. Agzi surekli sulaniyor. Bir de bizimki ek gida sevmedi. Anne sutune cok duskun. Yeni tatlara cok mesafeli. Lohusa depresyonuna girmedim, ek gida depresyonuna giricem, yakindir.
Buraya mesajı yazdım ağlamaya başladı
Susturmak için neler yaptım
Ama kuzumun ağrısı daha çok
Ancak şimdi daldı uykuya
Burun tıkanıklığı da var
Diş ağrısı olunca ek gıdayı red ediyorlar genelde canım
Diş kaşıyıcı olarak bizi görüyorlar
Hatta emmeyi bile azaltabilirler bu dönemde kilo kaybı çok oluyor
Allah kolaylık versin hem kuzularımıza hem de bizlere
Selam kızlar nasılsınız
5 gündür ateşimiz var
Uykular dengesiz oldu
Dişi şişmiş tosbağamın
Bi patlatsakta kurtulsak
Seninki de mi ek gidaya karsi? Yavas yavas alisiyoruz. Bir gun iyiyse bir gun kotu. Bugun fena degildi. Tabi yine hazirladigim seylerin cogu cop oluyor. buyun bezelye puresi denedik. Sevdi gibi, bi kac kasik yedi.