Seninki de mi ek gidaya karsi? Yavas yavas alisiyoruz. Bir gun iyiyse bir gun kotu. Bugun fena degildi. Tabi yine hazirladigim seylerin cogu cop oluyor. buyun bezelye puresi denedik. Sevdi gibi, bi kac kasik yedi.
Evet değişiyor meme kıymete bindi ama

Selam kizlar ne cok zaman olmus yazmayali. Telefonu bile alamiyorum dogru duzgun elime. Biz de buyuyoruz cok sukur. Grce huzursuzluklari aynen devam. Gece kac kere uyaniyoruz saymiyorum artik cunku yanimda yatiriyorum her uyanisinda otomatik olarak meme veriyorum uyuyor. Bazen uyandigimi hatirlamiyorum bile ama sabahlari sirt agrisiyla uyaniyorum resmen. Kitap okumaya basladim uyku egitimiyle ilgili. Hazir oldugumda vericem insallah.
Bizim disler cikmadi henüz. Ama aylardir kasiniyor.
Artik oturmaya basladik. Yuz ustu durmayi da cok sevmiyor keyfi yerindeyse durur yoksa basliyor soylenmeye.
Babaya ayri bana ayri seslenmeyr basladi bir de. Cogunlukla bana temas etmek istiyor, surekli gozu bende
Buraya girince bi an hamile oldugum zamanlar aklima geldi ne cabuk gecmis..
Ve ben hala cok ozluyorum hamileligimi

Biz geçen cuma yaptırdık sabah sekiz buçukta gittik boştu sonradan bir iki kişi geldi ama hemen çıktık. Tabi o zaman vaka sayısı bu kadar değildi.
geçen salı gidip yaptırdık tabi düstü içime kurt zaten bebekten dolayï hiç çıkmıyorum birinci hafta bitti şükür belirti yok inşallah bu haftayi da atlatırız

bebeğim çok hareketli ve tehlikeli manevraları var koltukta bırakmamak için yere yatak yaptım mutfakta işimi bitirip gelene kadar done done parkeye gelmiş gece de düsmesin diye uyuyamiyorum çözümü ne olabilir

Evet çok zor ama bebişlerimiz sağlıklı olsun da uykusuz kalırım sorun değil
Tabi ki sağlıklı olsunlar canım
Ama belli bi yerden sonrası sorun oluyor
Yorgunluktan hiç takatim kalmıyo bazen
Şikayet değil ama kaliteli iletişimimiz sekteye uğruyor
Hani devamlı huzursuzluk olduğunda feleğim şaşıyor
Tepkisiz kalıyorum

Allahtan her zaman böyle değil tosbağam

bebeğim çok hareketli ve tehlikeli manevraları var koltukta bırakmamak için yere yatak yaptım mutfakta işimi bitirip gelene kadar done done parkeye gelmiş gece de düsmesin diye uyuyamiyorum çözümü ne olabilir
Yanına alabilirsin mutfağa gittiğinde
Belki mama sandalyesi belki yürüteç işini görür
Olmadı yere bi örtü serip eline oyuncak vererek oyalarsın
Gece nasıl düşecek canım anlamadım
Yatağı nasıl ki?

Benimki ezelden memeci. Heralde 15 yasina kadar falan memeyle doyacagini saniyor, sapsik.
Kız benim sıpam da meme harici besin istiyor.
Benim kızım diş çıkarma döneminde memeyi bırakmıştı
Dün fark ettim ki oğlum da aynısını yapmaya çalışıyor
Dün resmen kartlarımızı açık oynadık
O emmek istemedi ben zorla verdim
Çığlığı basıyo açlıktan birde görmen gerek

Selam canım iyi olmanıza sevindim
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bi çoğumuz
Hee hee miz var bizimde hep he diyor

Benimki daha cok dustu memeye. Su anda resmen 2 bucuk saattir araliklarla emiyor. Birakinca uykusunda agliyor.

Selam canlar. Her biriniz yazdığınızda okuyorum. Ama yazmaya pek fırsat olmuyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir... Yorgunum, ev işi dış stresi. Hala çıkmadı disimiz. Bir de virüs üstüne tuz biber oldu. Biz dışarı çıkmaya ormanda yürüyüşlere alıştık evde bunaldi çocuk. Ek gıda tam gaz devam ama kabızlık yaptı bizde. 2 3 günde bir sert kıvamda yapıyor. Doktoru toz saşe verdi ama o da bir işe yaramadı. Resmen bacaklarını karnına sıkıştırıp ben yaptırıyorum. Sizde var mı kabızlık durumu? Cıvık kaka günlerini özledim valla. Hala probiyotik kullanıyoruz gaz falan sıkıntısı olmuyor ama kak sorunlu maalesef... Hepinizi ve bebislerinizi mis kokulu opucuklerle öpüyorum

Seni gordugume sevindim canim. Ben de cok yorgunum bu ara. Oglum cogu zaman cok huysuz. Dis cikmadi ama henuz. Ne kadar uzun bir surecmis bu. Hic cikacaga da benzemiyor. Ek gida seruvenimiz patakute devam ediyor. Bir gun iyiyse bir gun kotu. Istedigim gibi bir duzen oturtamadim. Kabizlik yok bizde, cunku zaten her gun yeterli ek gida almiyor. Dun ilk kez 3 ogun azar azar yedi.
Bu virus hepimizi cok yordu. Oglum da asiri sıkıldı evde. Belki de huysuzlugun bir nedeni o. Evde odadan odaya dolasiyoruz degisiklik olsun diye. Uyku duzenimiz cok bozuldu. Gunduzleri neredeyse hic uyumuyor. Gece uykusu da surekli bolunuyor. Acaba doymuyor mu diye dusunuyordum. Sanki sutum azaldi gibi. 2 gun yatmadan mama vermek istedim ama asla icmiyor. Memeyle de saat basi uyaniyor. Bu aksam yatmadan once muhallebi yediricem yerse. Bu uykusuzluk beni cok yordu cunku.

ay ben yeni gördüm

Haklısın iletişimimiz sekteye uğrayabiliyor yorgunluktan.. Bu gece saat başı uyandı gibi bir şey.. Düzene girecek inşallah

Bizim de öyle canım. Ben altını açıp bacaklarını karnına doğru bastırmadıkça yapmıyor. Kati baya kakası zorlanıyor yaparken. Böyle böyle alışacaklar sanırım. Ama benim düşündüğüm şu, kakası çok katı altı bağlıyken nasıl yapacak çocuk yapamaz sanki

Arkadaşlar,bebeğim 5 gündür kaka yapmıyor.ek gıda konusunda ne yapabilirim.havuç ve Pırasa kabız veya gaz yapar mı?Yada başka bir Öner’iniz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…