Arkadaşlar,bebeğim 5 gündür kaka yapmıyor.ek gıda konusunda ne yapabilirim.havuç ve Pırasa kabız veya gaz yapar mı?Yada başka bir Öner’iniz olur mu?
Pırasa gaz yapabilir de kabızlıkla ilgili bi fikrim yok. Probiyotik maya ile yapıyorum yoğurdunu, ondan belki sorun yaşamadık. Yalnız muzu çok seviyor ama yediğinde katı yapıyor.

Bizim de iki diş görünmüş alttan. İki hafta önce geceleri çok uyanıyordu ağlıyordu ondanmış demek ki. Şimdi üst damak kaşınmaya başladı. Üst dişler hemen çıkar mı peşlerinden acaba?

İlk dişten bir hafta sonra üst diş çıktı. Şimdi iki alt, iki üst diş çıktı ama hala kaşıntı var. Kaka yapamadığından da huysuz.

Arkadaşlar eskiden kaka problemi yoktu. 4. Aydan itibaren kaka problemi oldu. 3 günde bir yapsa tamam sorun yok ama 1 haftadır kaka yapmıyor. Lavman da yapmak istemiyorum, var mı böyle durum yaşayan ne yapmam gerekir?

Kızlar ya 6 aylık ve civarı bebekleriniz ayağa kaldırınca adım atıyor mu benim kızım adım atmıyor kaldırınca oturuyor hemen sizinkiler nasıl annem adım atması gerekiyor diye endişelendirdi beni

Kızlar ya 6 aylık ve civarı bebekleriniz ayağa kaldırınca adım atıyor mu benim kızım adım atmıyor kaldırınca oturuyor hemen sizinkiler nasıl annem adım atması gerekiyor diye endişelendirdi beni
Her çocuk bir değil öncelikle onu belirteyim
Bizimkisi örümcekte gayet rahat ilerliyor
Ayağa kaldırınca adım atarak yürüyor
Ayakta tutunca koltuk altlarından Olduğu yerde zıplıyo
Ama desteksiz oturamıyor
Bi süre sonra yana devriliyor

Evet bizden başka herkes whatsapptan devam ediyor galiba
Yok canım bende sizin gibiyim
Sadece buraya bakıyorum
Grup yazışmalarındaki mesajları okumayı sevmem zaten
Öyle ki bi kişi hariç kimsenin gerçek ismini bilmiyorum
Nicklerle betimliyorum buradaki arkadaşları

Ne kararlık bebeğimiz

Yok canım bende sizin gibiyim
Sadece buraya bakıyorum
Grup yazışmalarındaki mesajları okumayı sevmem zaten
Öyle ki bi kişi hariç kimsenin gerçek ismini bilmiyorum
Nicklerle betimliyorum buradaki arkadaşları
benim de watsup çok zamanimi alıyor ve yazılanları kaçırıyorum ayrıca sarjla ugrasmamak için çıktım ama güzel grup vakti olanlara tavsiye ederim
arkadaslar çok iyi

38his benim kiz da iyice iştahsız oldu birakmak için can atiyor memeyi sürekli meme isteyenleri kiskaniyorum
Ya ben de ek gidasini alanlari kiskaniyorum bazen diyorum memeyi hic birakmayacak galiba. Bazen bikkinlik geliyor meme yuzunden kati gidaya alisamiyor gibi geliyor bana.

Atamıyor. Ben tutunca bile gitmiyor

Kızlar çorbaya geçtiniz mi?
Tam corba gibi degil de pure seklinde veriyorum karisik sebzeleri. Bugun kabak, tatli patates,havus ve ispanak hasladim az suda. Icine de irmik ekledim, az zeytinyagi ile. Hosuna gitti, bikac kasik yedi sulu corba sevmiyor benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…