Pırasa gaz yapabilir de kabızlıkla ilgili bi fikrim yok. Probiyotik maya ile yapıyorum yoğurdunu, ondan belki sorun yaşamadık. Yalnız muzu çok seviyor ama yediğinde katı yapıyor.
Buraya mesajı yazdım ağlamaya başladı
Susturmak için neler yaptım
Ama kuzumun ağrısı daha çok
Ancak şimdi daldı uykuya
Burun tıkanıklığı da var
Diş ağrısı olunca ek gıdayı red ediyorlar genelde canım
Diş kaşıyıcı olarak bizi görüyorlar
Hatta emmeyi bile azaltabilirler bu dönemde kilo kaybı çok oluyor
Allah kolaylık versin hem kuzularımıza hem de bizlere
Bizim de iki diş görünmüş alttan. İki hafta önce geceleri çok uyanıyordu ağlıyordu ondanmış demek ki. Şimdi üst damak kaşınmaya başladı. Üst dişler hemen çıkar mı peşlerinden acaba?
Bizim de iki diş görünmüş alttan. İki hafta önce geceleri çok uyanıyordu ağlıyordu ondanmış demek ki. Şimdi üst damak kaşınmaya başladı. Üst dişler hemen çıkar mı peşlerinden acaba?
Arkadaşlar eskiden kaka problemi yoktu. 4. Aydan itibaren kaka problemi oldu. 3 günde bir yapsa tamam sorun yok ama 1 haftadır kaka yapmıyor. Lavman da yapmak istemiyorum, var mı böyle durum yaşayan ne yapmam gerekir?
Kızlar ya 6 aylık ve civarı bebekleriniz ayağa kaldırınca adım atıyor mu benim kızım adım atmıyor kaldırınca oturuyor hemen sizinkiler nasıl annem adım atması gerekiyor diye endişelendirdi beni
Kızlar ya 6 aylık ve civarı bebekleriniz ayağa kaldırınca adım atıyor mu benim kızım adım atmıyor kaldırınca oturuyor hemen sizinkiler nasıl annem adım atması gerekiyor diye endişelendirdi beni
Her çocuk bir değil öncelikle onu belirteyim
Bizimkisi örümcekte gayet rahat ilerliyor
Ayağa kaldırınca adım atarak yürüyor
Ayakta tutunca koltuk altlarından Olduğu yerde zıplıyo
Ama desteksiz oturamıyor
Bi süre sonra yana devriliyor
Yok canım bende sizin gibiyim
Sadece buraya bakıyorum
Grup yazışmalarındaki mesajları okumayı sevmem zaten
Öyle ki bi kişi hariç kimsenin gerçek ismini bilmiyorum
Nicklerle betimliyorum buradaki arkadaşları
Her çocuk bir değil öncelikle onu belirteyim
Bizimkisi örümcekte gayet rahat ilerliyor
Ayağa kaldırınca adım atarak yürüyor
Ayakta tutunca koltuk altlarından Olduğu yerde zıplıyo
Ama desteksiz oturamıyor
Bi süre sonra yana devriliyor
Yok canım bende sizin gibiyim
Sadece buraya bakıyorum
Grup yazışmalarındaki mesajları okumayı sevmem zaten
Öyle ki bi kişi hariç kimsenin gerçek ismini bilmiyorum
Nicklerle betimliyorum buradaki arkadaşları
benim de watsup çok zamanimi alıyor ve yazılanları kaçırıyorum ayrıca sarjla ugrasmamak için çıktım ama güzel grup vakti olanlara tavsiye ederim
arkadaslar çok iyi
Ya ben de ek gidasini alanlari kiskaniyorum bazen diyorum memeyi hic birakmayacak galiba. Bazen bikkinlik geliyor meme yuzunden kati gidaya alisamiyor gibi geliyor bana.
Ya ben de ek gidasini alanlari kiskaniyorum bazen diyorum memeyi hic birakmayacak galiba. Bazen bikkinlik geliyor meme yuzunden kati gidaya alisamiyor gibi geliyor bana.
Tam corba gibi degil de pure seklinde veriyorum karisik sebzeleri. Bugun kabak, tatli patates,havus ve ispanak hasladim az suda. Icine de irmik ekledim, az zeytinyagi ile. Hosuna gitti, bikac kasik yedi sulu corba sevmiyor benimki.