Tam corba gibi degil de pure seklinde veriyorum karisik sebzeleri. Bugun kabak, tatli patates,havus ve ispanak hasladim az suda. Icine de irmik ekledim, az zeytinyagi ile. Hosuna gitti, bikac kasik yedi sulu corba sevmiyor benimki.
Rondo blender öneryor dr. Sen haşladıktan s sonra kullandın mı?

Ba ba dan sonra ha de ve de de diyoruz biz. Diş yok. Dönme yok. Uyku yok. Çeneye vurdu
Dun yatmadan once muzlu muhallebi yedirdim. Uzerine emzirdim. Uzun zamandan sonra ilk kez 5 saat kesintisiz uyudu. Oyle iyi geldi ki bana. Her gun olmasa da arada aksamlari muhallebi tarzi bi seyler vericem. Yulaf unu falan oldugu icin az yese de tok tuttu galiba.

6.5 ayı geçti mi?

Yavaş değil aslında. Arkadaşlarım 8.ayda çorbaya geçmiş.

Yavastan kastim, cok az yiyor. Yedi dedigim 4-5 cay kasigi. Cogu sey cope gidiyor ne kadar az yapsam da. o yuzden artik gunde 2-3 kez bir seyler vermeye calisiyorum. Ne kadar sık verirsem, artik bu sekilde bir beslenmenin oldugunu da kavrar diye dusunuyorum.

Desteksiz oturabiliyor mu seninki? Benimki oturamiyor, o yuzden mama sandalyesinde duramiyor. Kucakta yedirebiliyorum ancak. Erkek bebekler biraz daha gec oturuyormus galiba.

Desteksiz oturamıor. Mama sandalyesinin minderinin arasına sıkışarak oturmuş oluyor yani o da destekli. Benimki de öyle çok yemiyor. Zaten sabah öğle akşama geçtim. Sabah biraz daha iyi. Belki bizle masaya oturduğundan sabahları. Diğer zamanlar kucakta ve bu öğlen 1 çay kaşığı bile yemedi ama dr aldığı kadar önemli değil dedi. Memeci bizim minik ama ben hergün çikolata yiyorum

Ben de kahvemin yaninda bir parca yiyorum. Ne var ki

Yok canım bende sizin gibiyim
Sadece buraya bakıyorum
Grup yazışmalarındaki mesajları okumayı sevmem zaten
Öyle ki bi kişi hariç kimsenin gerçek ismini bilmiyorum
Nicklerle betimliyorum buradaki arkadaşları
Böylesi daha güzel zaten büyüsü bozulmasın Biliyorum seni görüyorum zaten burda, ama eskiden ne güzeldi buralar, özledim arkadaşları

Ya ben de ek gidasini alanlari kiskaniyorum bazen diyorum memeyi hic birakmayacak galiba. Bazen bikkinlik geliyor meme yuzunden kati gidaya alisamiyor gibi geliyor bana.
ah kuzum keşke onu da alsa yok yok o da yok bu da yok nm nm çok keyifli bi kaşık bişey vermeye gör öğür öğür
yok arkadaş ben beceremedim meydan 1. yi henüz yapanlar da
iki de iki iştahsız iki de iki uykusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…