Demir damlasını verebiliyor musunuz ben çok zorşanıyorum. Ek gıdaya katılır mı ki?

Teşekkür ederim canım. Pekmez veriyor musun ek gıda döneminde? Yoğurta bir kaşık katsam mı dedim

Teşekkür ederim canım. Pekmez veriyor musun ek gıda döneminde? Yoğurta bir kaşık katsam mı dedim
Yoğurda başlamadık yarından itibaren vereceğim 2 3 kere denemeli verdim. Şu kabızlık sorununu çözer çözmez kahvaltıya başlayacağım. Bizimki sebze meyve ayırt etmiyor çok şükür. Pekmezi arada ağzına vereceğim kaşıkla. Bir şeyle karıştırmam üzerine su iciririm.

desteksiz için erken deil mi bizim ki de desteksiz düşer ben o konularda hiç ustelemiyorum
ne zaman ne isterse ...
simdiler de Şınav MODUNDA az önce biz çiğ köfte yerken illa cig köfte ver diyodu çatlak yaa tatsiz şeyleri ööğüuryor şekerli ,tuzlu,aci kokulu v.s. olmalı sanırım
bayan milor

Yogurdu sevmiyr tatli istiyr resmen bazen azicik pekmez katiyrm bende. Emmeden uykuyagecmeyengillerden iz napicam ilerledikce bilmiyrm bende☺

aynen illaki içine bişey koy diyo resmen diyo yemiyor yaa pekmez koyunca yiyor
ama şu tespitte bulundum
ben bir keresinde sagdigim sütü içmeyince tadına bakmak durumunda kaldım
tiksinerej de olsa sütüm çok tatlı
ben çok şekerli beslenirim
hurma meyve tatlı hiç eksik olmaz
o sebeple belki de
yoğun olmayan tadları yadırgıyor
örneğin patates püresi
anne sütüne kattigim hipp in kaşık mamasi çok tatsız kokusuz
sonrs bazen kendim pirinc unu ya da irmik haslayinca ya hurma koymaliyim ya pekmez
elma yi da sevmedi zaten havucu da

Pekmezi bir defa bir şeye karıştırmadan vermiştim çok sevdi ama biraz araştırınca bir yaşından önce vermeyin yazıyor bazı yerlerde.

Oturanlar var bu ayda ama her bebeğin gelişimi farklı 7. Ayda daha rahat otururlar zamanla hepsi oluyor hiç acelemiz yok yeterki sağlıkları yerinde olsun kuzularin

Oturanlar var bu ayda ama her bebeğin gelişimi farklı 7. Ayda daha rahat otururlar zamanla hepsi oluyor hiç acelemiz yok yeterki sağlıkları yerinde olsun kuzularin
Dün bende denedim desteksiz çok kısa 5-10 saniye oturuyor sonra devriliyor ama artık oturması için ufak bir destek yeter oldu daha rahat oturuyor

Bizim kızın 2 dişi çıktı çıkarken 10 gün filan geceleri çok huzursuzdu yeni yeni düzeldi. Ama hala 1,5-2 saatte bir uyanıyor emip geri uyuyor. Ağlamadıktan sonra sıktı etmiyorum.

Dün bende denedim desteksiz çok kısa 5-10 saniye oturuyor sonra devriliyor ama artık oturması için ufak bir destek yeter oldu daha rahat oturuyor

Bizimde öyle elinde birşey olursa anca 40-50 saniye durup devriliyor bir kac haftaya artırırlar duruş surelerini hızla büyüyor kuzularimiz

Su an tam da birbirimize ihtiyacımız olduğu dönemde ek gıda, diş stresleri vs bilgi alışverişinde bulunacağımiz zamanda 3 5 kişi kaldık. Üzülüyorum vallahi. WhatsApp dan takibi zor olmuyor mu ya? Annelerrrr neredesiniz??? Arada bir hal hatır soralım birbirimize...

Ben whatsapp grubuna katilmistim ama cok fazla mesaj oldugu icin yetisemeyecegimi dusunup ciktim. Anlik mesajlasma olunca takip etmesi zor. Artik kalan saglar bizimdir deyip birbirimizle bilgi alisverisi yapacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…