Ben de armutu önerecektim

İrmik elma karıştırıp verdim. Saat başı uyanıyoruz. Daha kötü olfu

3400 doğduk biz. Gayet normal agirliktaydik. Ama benim kafası büyük yada ay küçük gibi bir takıntım yok. Çünkü kendi persentilinde tam olması gerektiği gibi büyüyor

Sizin normal agirliktaymis doğum kilosu,biz 2400 doğduk heryerimiz küçüktu doğal olarak,hemşire çok şaşırınca benim öyle dikkatimi çekti,kafa yapısı belirli oranda büyüdükten sonra zaten bir sıkıntı olmuyor çok şükür buyuyor

Doğum kilosuna göre gayet iyi canım seninki de. Telaşa kapilmaya lüzum yok. Zaten farklı bir durum olsa muayene de çıkardı bunca zaman.

Doğum kilosuna göre gayet iyi canım seninki de. Telaşa kapilmaya lüzum yok. Zaten farklı bir durum olsa muayene de çıkardı bunca zaman.

Yok zaten hiç telaşa kapilmadim sadece merak ettim,acaba kiloyla mi alakalı yoksa yapısal mi diye,hep normal sınırlarda oldu benimde büyük değildir bana çekmiş,ilk kızımda erken kapanmıştı bingaldak onda bı takip etmiştik ama bunda öyle bir durum yok kendi oranlarında büyüyor kuzucuk

Canım nasılsın minnosun nasıl? Bir ara bir şey sormuştun ben destan gibi yazdım ama cevaplayamamistim. Ne sormuştun inan hatırlamıyorum. Bulamıyorum da
Ben de hatirlamiyorum. Ne sormusum acaba? an an o kadar degisiyor ki sorunlar...minnosum iyi cok sukur. Ek gidasini daha iyi almaya basladi. Sevdigi seyler cok belli, hemen agzini aciyor onlara. Bu hafta kahvalti ogunune basladik. 1/4 yumurta sarisi, lor peyniri, belki biraz meyve seklinde devam ediyoruz. Yumurtayi cok seviyor. Elimle yediriyorum, bulamac tarzi beni rahatsiz ettigi icin oyle basladik. Rahatca yiyebiliyor bu sekilde. Sen de lor yapiyorsun galiba, kendi yaptigimiz lor kac gun dayanir, onu sormustum dun. Ilk kez yaptim ben de.

Tek sorunumuz uyku. Gece uykulari nispeten daha az bolunmeye basladi ama gunduz uyku yok gibi bir sey. Yerine koyar koymaz uyaniyor. Bazen tum gun uyumadigi oluyor. Dis cikarmadik biz de. Surekli huysuz ama dise baglayamiyorum. Biraz nazli ve huysuz kendisi genel olarak

Afiyet şifa olsun kuzuya. Lor 1 hafta dayanıyor diye biliyorum ama ben 5 günü grcirmemeye çalışacağım. Birde zeytinyağı katıp rondodan geçirdim ben. Kremsi labne gibi oldu. Bizimde gündüzleri huzursuz. İnşallah bu durum geceye sarkmaz.

Insallah. Gunduzleri o kadar yoruyor ki mizmizligi, aksam uykusunu iple cekiyorum.Benimkinin huysuzlugu biraz da uykusuzluktan. Hem uykusu var hem uymuyor. Ben de loru 3 gun gibi dusundum. Nolur nolmaz riske girmeyeyim diye.

Insallah. Gunduzleri o kadar yoruyor ki mizmizligi, aksam uykusunu iple cekiyorum.Benimkinin huysuzlugu biraz da uykusuzluktan. Hem uykusu var hem uymuyor. Ben de loru 3 gun gibi dusundum. Nolur nolmaz riske girmeyeyim diye.
Bebek arabasına koyup uyutmayi denedin mi? Son bir kaç gündür 1 2 gündüz uykusunu araba uyuyor bizimki. Diș huzursuzluğu uyumasina bile engel oluyor bazen. Ben pusetini yıkadım hol de gezdiriyor pis pis deyip. 10 dk sürmeden 1 saat uyuyor.

Zaten disariya cikinca uyuyordu hep arabasinda. Evde degil ama balkonda yapmayi dusunuyorum hava daha iyi olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…